loading...
آشپزخانه من
آشپزخانه من بازدید : 8269 شنبه 11 آذر 1391 نظرات (0)

پیاز داغ خشک

مواد لازم :

پیاز
روغن سرخ کردنی
زعفران دم کرده

طرز تهیه :

این پیاز داغ با روش سرخ کردن در روغن به مدت طولانی با حرارت ملایم تهیه میشه . پیاز رو خلالی خرد کنین . داخل قابلمه روغن سرخ کردنی بریزید و گرمش کنید . پیاز ها رو به مقدار مناسب و به تدریج و کم کم ( نه زیاد و به یکباره ) بریزید . معمولا نباید هم بزنین چون دیر سرخ میشه حرارت باید کم باشه - که در طی مدت طولانی با حرارت کم سرخ بشه تا ترد و عسلی خوشرنگ و چیپسی بشه .

نکته مهم تهیه این پیاز داغ در مدت طولانی و حرارت کم و حوصله زیاده. برای خوشرنگ شدن پیاز داغ در انتها کمی زعفران دم کرده بهش اضافه کنید . این پیاز داغ رو میتونید تهیه کرده و در یخچال به مدت تقریبا 20 روز نگهداری کنید . برای بیش از این مدت باید در بسته بندی های کوچک برای دفعات مصرف جداگانه داخل فریزر نگهداشت .
اگر دوست ندارید پیازداغ توی غذا دیده بشه یا زیر دندون بیاد میتونید پیاز داغ را با پیاز رنده شده هم تهیه کنید

روش دیگر :

آب رو بجوشونیند . پیاز رو خلالی خرد کنین . پیازها رو داخل آبجوش بریزید . حدود 7 دقیقه بعد آبکش کنید و بعد که آبش رفت روی حوله کاغذی بریزید تا کاملا خشک بشه .

حالا روغن سرخ کردنی رو گرم کنین . مقدار کمی از پیاز رو داخلش بریزین . روغن نباید کم باشه . در ابتدای کار پیاز داغ رو معمولا بهم نمیزنن چون دیر سرخ میشه . ولی وقتی داشت طلایی میشد مرتب هم بزنید وقتی پیاز طلایی شد پیاز داغ رو توی یک آبکش بریزید تا روغن اضافیش گرفته بشه.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 840
  • کل نظرات : 181
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 1830
  • آی پی امروز : 119
  • آی پی دیروز : 108
  • بازدید امروز : 300
  • باردید دیروز : 228
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,334
  • بازدید ماه : 4,413
  • بازدید سال : 36,325
  • بازدید کلی : 2,616,583
  • کدهای اختصاصی