پیاز رو رنده کنید و آبش رو کاملا بگیرید خیلی مهمه که آب پیاز رو بگیرید. گوشت چرخ کرده رو با پیاز داخل قابلمه بریزید و نمک و فلفل بزنید قابلمه رو روی حرارت خیلی خیلی کم قرار بدید و با دست خوب مخلوط کنید. مخلوط کردن رو معمولا باید هفت تا ده دقیقه انجام بدید تا گوشت و پیاز خوب مخلوط بشند ...
مهمترین کار در درست کردن کباب برگ اینه که گوشت رو به خوبی ترد کنید. معمولا گوشت رو روی تخته کار میذارند و با پشت کارد آشپزخانه یا بیفتککوب میکوبند،در ضمن میتونید از موادی که گوشت رو نرم میکنه استفاده کنید ، مثل گرد انجیر کال...
گوشت را در اندازه هایی به قطر ۲ سانتی متر تکه تکه کرده و سعی کنید قطعات به یک اندازه باشند تا برای کباب کردن همزمان و یکسان کباب شوند.
پیاز را با رنده ریز رنده کنید و داخل ماست بریزید. آب لیموها را بگیرید و با نمک و فلفل و روغن زیتون خوب مخلوط کنید.
پیاز و سس سویا و فلفل سیاه و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید و گوشت را تکه ای خرد کرده و به مواد اضافه کنید.
مخلوط گوشت و پیاز زو در ظرف شیشه ای در بسته حدود 12 ساعت داخل یخچال بذارید تا گوشت کاملا مزه دار بشه.
بعد از این مدت از یخچال بیرون آورده و تمام پیازهای چسبیده به گوشت را از آن جدا کنیدو بعد به سیخ فلزی بکشید و روی منقل کباب کنید...
پیاز رو نگینی خرد کرده و تفت دهید.گوشت را اضافه کرده و زردچوبه بزنید.آب گوشت که گرفته شد رب گوجه را اضافه کنید و نمک و ادویه بزنید.فلفل دلمه و قارچ را هم اضافه کنید و خوب تفت دهید. در واقع سس لازانیا درست کنید...
قارچها رو خوب بشورید و خشک کنید و ورقه ورقه کنید. قارچ ها رو با کره داغ شده و کمی آبلیمو و شعله بالا تفت بدید تا آبش کشیده شه . حرارت رو کم کنید و 1 قاشق آرد رو اضافه کنید و با قارچ کمی تفت بدید تا بوی خامی آرد گرفته بشه ، آب گوشت رو هم اضافه کنید و مواد رو هم بزنید تا سس غلیظ بشه ، بعد خامه رو هم اضافه کنید ....
ماهیچه ها رو تو کمی روغن و زردچوبه با حرارت بالا تفت بدید تا اطراف ماهیچه طلایی بشه.
بعد در ظرفی که گنجایش داشته باشه ماهیچه ها رو در یک ردیف بچینید و روی ماهیچه ها رو با پیاز خلال شده فراوون بپوشونید و...
گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده ( که آبش رو کامل گرفتید ) و نمک و فلفل و زردچوبه و کمی از سماق و تخم مرغ مخلوط می کنیم و حسابی چنگ می زنیم تا حالت چسبندگی پیدا کنه.بعد توی ماهیتابه کمی روغن می ریزی و گوشت رو یکنواخت پهن می کنیم. می ذاریم روی حرارت خیلی ملایم.روی کباب ها کمی سماق میپاشیم...
روغن رو در ظرف مناسبی بریزید و بذارید روی حرارت تا داغ بشه ، بعد اطراف ژیگو رو تو روغن با حرارت بالا سرخ کنید تا کاملا تغییر رنگ بده ، بعد یک لیوان آب به ژیگو اضافه کنید و یک دسته سبزی معطر و دو سه حبه سیر و یکی دو عدد هویج خرد شده داخل ظرف ژیگو بریزد و حرارت رو ملایم کنید تا ژیگو با حرارت ملایم و زمان طولانی با همین مقدار آب به آهستگی بپزه.
در ظرفي پياز را رنده کنيد. گوشت چرخکرده و آردنخودچي را با پياز رنده شده مخلوط کنيد. سپس تخممرغ، جعفري، مقداري نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنيد و خوب ورز دهيد تا زماني که مواد چسبندگي پيدا کند...
گوشت یا سینه مرغی که برش های نازک و باریک زدید رو از قبل تو مخلوط پیاز و روغن زیتون بخوابونید و بعد از چند ساعت کاملا سرخ کنید.یا گوشت چرخ کرده رو همراه با پیاز و ادویه کاملا سرخ کنید.قارچ رو همرا با مقداری کره تفت بدید،گوشت یا مرغ سرخ شده رو اضافه کنید...
بعد گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده و نمک و زردچوبه حسابی ورز می دیم و چنگ می زنیم و به صورت گلوله های کوچیک ( اندازه سر گنجشک) در میاریم و توی روغن داغ شده باقی مانده از سیب زمینی ها، سرخ می کنیم. روغن باید خیلی داغ باشه تا گوشتها به ظرف نچسبند...
برای تهیه این کباب بهتره از گوشت مغز ران یا راسته گوسفند یا فیله گوساله استفاده کنید چون بافت لطیف تری داره و زمان پختش کوتاه تره.
گوشت رو مکعبی خرد کنید و از چند ساعت قبل تو مخلوط پیاز رنده شده و زعفران و آبلیمو و فلفل سیاه گوشت رو بخوابونید تا مزه دار بشه.
2 تا زا پیاز ها رو تو سایز گوشت برش های درشت بزنید. 2 تا از گوجه ها رو هم تو همون سایز خرد کنید...
پیازها را روی گوشت چرخ کرده رنده میکنیم و جعفری و گشنیز و نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کرده و خوب با دست ورز میدهیم تا مواد کاملاً مخلوط شود.بعد از آماده شدن مایه کباب را با دست شکل میدهیم به اندازه ای در می آوریم که وقتی در ماهیتابه سرخ میکنیم کبابها خیلی کوچک نشوند.
مرغها را مکعبی و گوشت را نواری برش بزنید. پیاز رو هم خلال خرد کنید و داخل تابه تفت بدید تا کمی سبک بشه. بعد گوشت را اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت بدید حدود 4-5 دقیقه ،سپس مرغ را اضافه کنید و آن را هم تفت بدید.
ميتلف همينطور که از ترجمه خود کلمه هم پيداست همون گوشته که داخل قالبهاي لوف يا به قول معروف قالب کيک انگليسي پخته ميشه. اصل اين غذا از اروپا مياد.گوشتي که استفاده ميکنيد سعي کنيد چربي نداشته باشد تا در حين پخت ترک نخوره و کامل قالبي در بياد.
سعي کنيد مقدار موادي که بکار ميبريد با سايز قالبتون يکسان باشه چون گوشت زمان پخت کمي کوچيکتر ميشه و ارتفاعش کم ميشه به اين جهت که
قالبهاي لوف در سايزهاي مختلف هست.قالبي که در اين دستور استفاده شده 26 سانتي و عرضش 12 سانته تو اين قالب تا 1 کيلو گوشت را ميتونيد بپزيد.
اول چربی و گوشت اضافی را از قسمت پائین استخوانهای راسته جدا کنید تا کمی از استخوانها دیده بشه، فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید و راسته را بعد از مالیدن 2 قاشق روغن زیتون کمی فلفل و نمک روی فویل داخل سینی فر در طبقه وسط فر به مدت 30 دقیقه بگذارید تا کمی رست بشه...
راسته را برش استیکی زده و با روغن زیتون، فلفل نیمکوب و نمک، پیاز رنده شده و رزماری برگ برگ شده مخلوط کرده و در ظرفی میگذاریم داخل یخچال تامزه
دار شود و بعد در ظرف چدنی گریل میکنیم...
پياز و سبزي ها را با خرد كن خرد كنيد.گوشت و شويد و تره و پياز خرد شده را با هم مخلوط كنيد.نان سنگك نرم شده را با چرخ گوشت چرخ كنيد.تخم مرغ به آن اضافه كنيد.آن را به كمك درست ورز دهيد تا تمام مواد با هم مخلوط شود.به آن نمك و فلفل و زرد چوبه بزنيد وباز هم ورز دهيدتا مواد کاملا منسجم و چسبنده شود.
گوشت رو به قطعات بزرگ تقسیم کنید ، وسط هر تکه رو یک شکاف کوچک ایجاد کنید و هر یک حبه سیر رو داخل این شکافها قرار بدید . تو قابلمه روغن بریزید و پیاز رو ریز خرد کنید و تو روغن تفت بدید تا طلایی بشه ، زرد چوبه و فلفل و بعد گوشت رو اضافه کنید و با حرارت بالا گوشت رو سرخ کنید تا آبش چمع بشه و اطراف سرخ بشه.
اول گوشت چرخ كرده رو با كمي نمك ورز بديد و بعد بقيه مواد به جز روغن رو اضافه كنيد و خوب باهم مخلوط كنيد.برای ورز دادن گوشت بهتره از غذا
ساز استفاده كنيد.( آب پياز رنده شده رو به مواد اضافه نكنيد.)
تخم مرغ رو با شير مخلوط کنید و نمك و فلفل بزنید ، آرد رو به تدريج اضافه کنید و مواد رو هم بزنید بعد روغن رو هم اضافه کنید برای اینکه مطمئن بشید مایه کرپ یکدست شده بهتره از صافی ردش کنید...
آرد رو همراه نمك و كره نرم شده مخلوط کنید و با نوك انگشت ورز بديد تا كره جذب آرد بشه. روغن مايع رو همراه زرده تخم مرغ اضافه کنید و مواد رو ورز بدید . آب سرد رو كم كم اضافه كنيد تا خمير لطيفي به دست بياد ...
بهترين رتی با فيله گوساله يا گاو تهيه میشود، گوشتی كه به مصرف رتی میرسد بايد كمیچرب باشد و مدت طبخ آن طولانی باشد
تا چربی به تدريج جذب گوشت شود،
گوشت ، پیازرنده شده ، پودر سوخاری و نمک وفلفل رو حسابی باهم ورز بدید یا بریزید تو دستگاه غذاساز . یادتون باشه اگه پیاز رو رنده میکنید ، آب پیاز رو بگیرید...
یکی از پیازها رو رنده کنید و نصفش رو با گوشت و نصفش رو هم با مرغ مخلوط کنید و به هر قسمت ادویه و نمک و فلفل بزنید.
ورق آلومینیوم یا سلفون رو روی میز کار پهن کنید و سطحش رو کمی چرب کنید تا گوشت بهش نچسبه...
سينه مرغ رو به قطعات يك دست در اندازه 3 در 4 سانتيمتر برش بزنید. گوشت رو هم به عرض دو سانتيمتر و طول 10-12 به صورت نواري ببريد .
آب پياز رو تو یه ظرف همراه با سس سويا و نصف زعفران مخلوط كنيد . مرغ رو روي تخته كار بذاريد و گوشت فيله يا راسته رو دورش بپيچيد . طوري كه مرغ بین يك نوار از گوشت قرار بگيره ...
تکه های گوشت را با برگ بو و پیاز و 4 پیمانه آب روی حرارت تند قرار دهید تا آب بجوشد و کف کند. کف روی آن را بگیرید، دانه های فلفل سیاه را هم اضافه کنید، حرارت را ملایم کنید و 1 ساعت زمان دهید تا گوشت بپزد ( در این مدت گوشت کاملا نمی پزد و در اصطلاح "نیم پز کامل" می شود )
بعد از پخت تقریبا نصف لیوان آب باقیمانده را از صافی رد کنید مواد روی صافی را دور بریزید و مایع حاصله را کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
پیاز را رنده کنید اگر آب پس انداخت آب آنرا خالی کنید.خیلی مهمه که آب پیاز رو بگیرید.گوشت چرخ کرده را با پیاز داخل قابلمه بریزید و نمک و فلفل بزنید قابلمه را روی حرارت بسیار بسیار کم قرار بدهید و با دست خوب مخلوط کنید. مخلوط کردن را معمولا باید هفت تا ده دقیقه انجام بدهید تا گوشت، پیاز و تخم مرغ خوب مخلوط شود در ضمن مخلوط نرم شود. گوشت را از روی حرارت بردارید باز هم کمی مخلوط کنید...
برای تهیه کباب باید از گوشت راسته گوساله یا گوسفند استفاده نمود، نکته قابل توجه برای کباب خوب انتخاب گوشت آن است که باید نرم باشد ( بوسیله گردهای مخصوص نرم کننده گوشت نیز می توان گوشت را نرم و ترد نمود ) ولی بهتر است گوشت را با آب پیاز و فلفل 24 ساعت قبل آماده و نرم نمود. انواع کباب باید در عین پختگی زیاد خشک نشود.
کمتر کسی است که با شنیدن نام گیلان به یاد غذاهای خوشمزه آنجا به ویژه کباب ترش نیفتد.
در این پست شما را با طرز تهیه این کباب خوشمزه آشنا میکنیم.
آرد سوخاری رو تو شیر حل کنید، بذارید کمی بمونه ، مخلوط باید خمیری باشه نباید شیرش زیاد باشه در غیر اینصورت شیر اضافی رو خالی کنید. حالا مخلوط خمیری رو به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید. نمک و فلفل و ادویه و سبزیجات معطر رو اضافه کنید و مواد رو خوب مخلوط کنید و با دست حسابی ورز بدید.بهتره بذارید مخلوط کمی بمونه تا جابیفته ....
این غذا باید بهمراه یه غذای نشاسته دار مثل برنج،سیب زمینی و یا پاستا سرو بشه
اصولا در ایران با سیب زمینی خلالی سرو میشه و تنها تفاوتش در اینه که بجای اینکه بیف استروگانف را روی پاستا آبکش شده سرو کنید؛ دورتا دور ظرف سیب زمینی خلالی میریزید....
اين خوراک يکي از ساده ترين غذاهاي هندي است
گوشت بره را به صورت مکعبي خرد کنيد و همراه پياز سرخ کنيد . بعد از اينکه رنگ گوشت تغيير کرد، گوجه فرنگي پوره شده را اضافه کنيد حرارت را کمي بالا ببريد تا آب گوجه بجوشد بعد حرارت را ملايم کنيد و
بگذاريد به مدت يک ساعت با حرارت ملايم و درب بسته بپزد ...
اين روش پخت استيك خانگي است و نيازي به داشتن انواع كباب پز ندارد .به دليل استفاده خيلي كم از روغن جزو غذاهاي تقريبا سالم به شمار ميرود به دليل استفاده خيلي كم از روغن جزو غذاهاي تقريبا سالم به شمار ميرود.گوشت ها را به اندازه استيكي ( حدودا 20 سانتيمتر در 15 سانتيمتر و قطر حدودا 3 سانتيمتر ) برش بزنيد و وقتي مخلوط پياز و فلفل دلمه اي و سماق كمي در يخچال خنك شد ( حدود 15 دقيقه ) تكه هاي استيك را يكي يكي داخل كيسه بگذاريد طوري كه تمام سطح پشت و رويشان با مخلوط پوشانده شود. بعد....