پياز داغ را آماده کنيد بعد گوشت چرخ کرده را همراه با فلفل و زردچوبه به پياز داغ اضافه ميکنيم ، با حرارت متوسط سرخ ميکنيم تا آب گوش کشيده بشه. در آخر رب گوجه را به آن اضافه مي کنيم و مجددا کمي تفت ميديم .در اين فاصله قارچ را به صورت ورق هاي نازک برش مي دهيم و با کمي کره روي شعله زياد تفت مي دهيم و حدود يک قاشق غذا خوري آب ليمو به آن اضافه مي مي کنيم تا تغيير رنگ نده و در آخر با گوشت چرخ کرده مخلوط مي کنيم . فلفل دلمه اي خرد شده را به مخلوط گوشت و قارچ اضافه ميکنيم و 2-3 دقيقه ديگه مواد رو تفت ميديم.