loading...
آشپزخانه من
آشپزخانه من بازدید : 736 پنجشنبه 09 آبان 1392 نظرات (0)

 


پياز داغ را آماده کنيد بعد گوشت چرخ کرده را همراه با فلفل و زردچوبه به پياز داغ اضافه ميکنيم ، با حرارت متوسط سرخ ميکنيم تا آب گوش کشيده بشه. در آخر رب گوجه را به آن اضافه مي کنيم و مجددا کمي تفت ميديم .در اين فاصله قارچ را به صورت ورق هاي نازک برش مي دهيم و با کمي کره روي شعله زياد تفت مي دهيم و حدود يک قاشق غذا خوري آب ليمو به آن اضافه مي مي کنيم تا تغيير رنگ نده و در آخر با گوشت چرخ کرده مخلوط مي کنيم . فلفل دلمه اي خرد شده را به مخلوط گوشت و قارچ اضافه ميکنيم و 2-3 دقيقه ديگه مواد رو تفت ميديم.

آشپزخانه من بازدید : 821 شنبه 09 شهریور 1392 نظرات (0)


در قابلمه ای مناسب با حجم ماکارونی آب رو به جوش بیارید و وقتی که آب جوش اومد روغن و نمک بریزد و ماکارونی رو اضافه کنید. ماکارونی رو کمی بیشتر از حد معموا بپزید تا مغز ماکارونی کاملا نرم بشه. ماکارونی رو آبکش کنید و اجازه بدید تا سرد بشه...

آشپزخانه من بازدید : 537 یکشنبه 03 شهریور 1392 نظرات (0)


ابتدا گوشت فيله و مرغ را نازك و ريز خرد كنيد. كره و روغن را در ماهيتابه بريزيد و اول گوشت و بعد از يك دقيقه مرغ را اضافه كنيد و با حرارت زياد مرتب مواد را هم بزنيد تا بپزند، ولي خشك نشوند. سپس مواد را در خردكن يا غذاساز بريزيد و همراه كالباس گوشت ، ژامبون مرغ دودي، پنير پارمزان و جوز هندی به صورت پوره يكدست درآوريد...

آشپزخانه من بازدید : 384 یکشنبه 03 شهریور 1392 نظرات (0)

 

پیاز داغ رو آماده کنید ، سینه مرغ خرد شده رو همراه با زردچوبه و نمک و فلفل به پیاز اضافه کنید و تفت بدید. قارچ رو جداگانه با مقداری کره و آبلیمو تفت بدید و به مرغ اضافه کنید.سس باربیکیو و پودرسیر را اضافه کنید و بذارید مواد 7 تا 10 دقیقه روی حرارت ملایم کاملا جا بیفته .

آشپزخانه من بازدید : 957 چهارشنبه 30 مرداد 1392 نظرات (0)


پیاز داغ را آماده کنید بعد گوشت چرخ کرده را همراه با فلفل و زردچوبه به پیاز داغ اضافه میکنیم ، با حرارت متوسط سرخ میکنیم تا آب گوش کشیده بشه. در آخر رب گوجه را به آن اضافه می کنیم و مجددا کمی تفت میدیم .در این فاصله قارچ را به صورت ورق های نازک برش می دهیم و با کمی کره روی شعله زیاد تفت میدیم...

آشپزخانه من بازدید : 282 سه شنبه 22 مرداد 1392 نظرات (0)


ابتدا قارچ‌ها را شسته و خرد کرده و در تابه می‌ریزیم و یک قاشق روغن زیتون و چند قطره آب لیمو به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم به حدی که آب آن کشیده شود ولی سرخ نشود.پیاز را خرد کرده و با مقدار کمی روغن تفت می‌دهیم به حدی که طلایی شود سپس اسفناج را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم...

آشپزخانه من بازدید : 319 دوشنبه 30 اردیبهشت 1392 نظرات (0)


ابتدا، آب را همراه با نمک و روغن جوش بیارید.سپس اسپاگتی را داخلش بریزیدو پس از 10 دقیقه آنها را از آب جوش بیرون آورده و آبکش کنید.
فیله های مرغ را به صورت نواری خرد کنید.فلفل دلمه ای ها راهم مثل مرغها باریک و خلالی کنید...

آشپزخانه من بازدید : 618 شنبه 21 اردیبهشت 1392 نظرات (0)

اول باید ماکارونی ها را مطابق دستورالعمل روی بسته ماکارونی، داخل آب بجوشایند تا نرم شوند.
در حالیکه ماکارونی ها در حال پختن داخل آب هستند، مواد رنگی را آماده کنید. از هر رنگی که دوست دارید استفاده کنید،مثلا از رنگ های قرمز، نارنجی، زرد، سبز، آبی و بنفش...

آشپزخانه من بازدید : 449 سه شنبه 06 فروردین 1392 نظرات (1)


نودل را مطابق دستور روی بسته همراه با ادویه مخصوص داخل بسته بپزید و آبکش کنید. توجه کنید که نباید نودل به صورت کامل بپزه.
در ماهیتابه کره را به همراه زردچوبه داغ کرده و کوکتل های خرد شده را همراه با کره کمی تفت میدیم...

آشپزخانه من بازدید : 285 شنبه 05 اسفند 1391 نظرات (0)

کره را با کمی روغن زیتون داخل تابه آب کنید، سیرها را خرد کنید و داخل تابه بریزید و تفت دهید تا بوی سیر بلند شد (نباید سیرها خیلی سرخ بشه چون سفت میشه) میگوها را اضافه کنید و 2-3 دقیقه هر طرف میگو را سرخ کنید و جعفری خرد شده و آبلیمو را اضافه کنید...

آشپزخانه من بازدید : 526 سه شنبه 01 اسفند 1391 نظرات (0)


فیله های مرغ رو به قطعات کوچک خرد کنید و همراه با کمی کره و روغن فله ها رو کاملا سرخ کنید و نمک وفلفل بزنید.
پیاز رو با کمی کره و روغن سرخ کنید تا سبک بشه بعد سیر رنده شده و قارچ های خرد شده رو اضافه کنید ...

آشپزخانه من بازدید : 420 دوشنبه 23 بهمن 1391 نظرات (0)

برای درست کردن سس، کره را روی شعله ملایم آب کنید. سیر و تره فرنگی را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید.بعد اسفناج را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگه تفت بدید تا اسفناج نرم بشه.اگه آب مرغ ندارید از یک بسته عصاره مرغ استفاده کنید.

آشپزخانه من بازدید : 312 دوشنبه 23 بهمن 1391 نظرات (0)

بوکاتینی یه نوع پاستاست ( پاستایی ضخیم، اسپاگتی شکل و میان‌تهی است که به نی‌ای باریک شباهت داره ) و میت بال همون کوفته قلقلیهای خودمون پاستا را داخل سس میریزند و در کنارش با کوفته ها سرو میکنند.

آشپزخانه من بازدید : 348 شنبه 07 بهمن 1391 نظرات (0)

اجاق را از قبل در دمای 375 درجه گرم کنید و ظرف لازانیا را خیلی کم چرب کنید.

روغن را در یک ماهی تابه بزرگ داغ کنید، سیر، پیاز، قارچ ها، کرفس، کدو ها را 10 دقیقه سرخ کنید تا زمانی که سبزی ها نرم شوند.

سپس رب گوجه فرنگی، ادویه و فلفل سیاه را بریزید. سپس آن را جوش آورید و 10 دقیقه در این حالت نگه دارید. در این مرحله اسفناج را با آن مخلوط

کنید.

آشپزخانه من بازدید : 388 یکشنبه 01 بهمن 1391 نظرات (0)

قابلمه‌ي پر از آبي را روي اجاق گاز بگذاريد. نمک به آن اضافه کنيد. بعد از جوش آمدن آب، ماکاروني را داخل آن بريزيد. سپس ماکاروني را آبکش کرده و دم کنيد.براي تهيه سس قارچ ، ابتدا قارچ ها را شسته و خرد کرده و داخل ماهيتابه اي که حاوي کمي کره است، تفت دهيد...

آشپزخانه من بازدید : 239 شنبه 09 دی 1391 نظرات (0)


ابتدا سبزيجات ( شامل سير سبز خرد شده ، پياز ساطوري شده ، برگهاي ساطوري شده كرفس و جعفري و گشنيز ساطوري شده ) را با هم مخلوط كنيد و كنار بگذاريد .

قارچ را به مربع هاي حداكثر نيم سانتي خرد كنيد و با مقداري سركه براي مدت 5 دقيقه با حرارت زياد بپزيد و بعد آبكش كنيد و بگذاريد قارچ ها كاملا خنك و خشك شوند .

آشپزخانه من بازدید : 310 دوشنبه 13 آذر 1391 نظرات (0)

 


ابتدا آب را به همراه کمی روغن و نمک روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، پس از آن ،اسپاگتی را داخل آب جوش بریزید و بگذاریدبپزد، توجه داشته باشید هنگامی که اسپاگتی راداخل آبکش می ریزید باید کاملا نرم شده باشد.

آشپزخانه من بازدید : 278 دوشنبه 13 آذر 1391 نظرات (0)

پیازها را خرد کرده و در مقداری کره سرخ نمایید سپس سیرها را خرد کرده با مقداری قیمه گوشت گوسفند و ۱۰۰ گرم قارچ خرد شده و قدری جعفری ساطوری شده و چهار قطعه ماهی کولی و ۱۲ عدد زیتون بی هسته مخلوط کنید

آشپزخانه من بازدید : 270 دوشنبه 13 آذر 1391 نظرات (0)

سوسیس ها را به صورت حلقه ای خرد کرده و هر کدام را دو قسمت می کنیم. روغن را در ماهیتابه کمی گرم کرده آن گاه سوسیس ها در روغن سرخ می کنیم. سپس سیر و پیازو فلفل دلمه ای را به سوسیس اضافه کرده و با قاشق چوبی هم می زنیم تا بقیه مواد طلایی رنگ شود

آشپزخانه من بازدید : 371 یکشنبه 12 آذر 1391 نظرات (0)

شاید برای درست کردن غذایی لذیذ و خوشمزه مثل لازانیا مدت زمان طولانی را در آشپزخانه گذرانده اید که در نهایت با ریخت و پاشهای فراوانی که به همراه داشته شما را از این بابت خسته کرده است وتنها در مواردی خاص و با فاصله زمانی زیاد و گاهی به اصرار بچه ها رغبت به درست کردن این غذا می کنید.
با روش پخت سریع وآسان لازانیا هر گاه که اراده کنید به راحتی ودر مدت زمانی بسیار کمتر از روشهای دیگر پخت آن می توانید یک لازانیای خوشمزه را میل کنید.

آشپزخانه من بازدید : 624 دوشنبه 29 آبان 1391 نظرات (0)

http://khabarcom.persiangig.com/Elham%20Ebrahimi/image/Food/07.jpg


ماکارونی را طبخ و آماده می کنیم،بعد گوشت را با پیاز کمی سرخ می کنیم،رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب حل می کنیم و داخل گوشت می ریزیم و کمی نمک و فلفل می زنیم و می گذاریم آبگوشت کمی تبخیر شود.تخم مرغ را در ظرفی می شکنیم و...

آشپزخانه من بازدید : 497 دوشنبه 29 آبان 1391 نظرات (0)


ماکارونی رو بجوشونید و آبکش کنید و صبر کنید تا سرد بشه.
سینه مرغ رو با یکی از پیاز ها به همراه نمک و فلفل و زردچوبه با مقدار کمی آب بپزید و بعد از پخت گوشت مرغ رو ریش ریش کنید.

آشپزخانه من بازدید : 240 دوشنبه 29 آبان 1391 نظرات (1)

http://khabarcom.persiangig.com/Elham%20Ebrahimi/image/Food/05.jpg

ماكاروني را طبق دستور روي بسته‌بندي، در آب جوشانده و آبكشي كنيد. سپس آن را با چنگال هم بزنيد تا ماكاروني‌ها از هم جدا شوند.يك تابه متوسط نچسب را روي حرارت گذاشته و روغن را در آن بريزيد.
پياز را در آن تفت دهيد و گوجه‌فرنگي را به آن بيفزاييد تا يك دقيقه سرخ شود.ماكاروني و جعفري را در تابه بريزيد و هم بزنيد تا به مدت دو دقيقه مواد با هم سرخ شوند.

آشپزخانه من بازدید : 255 دوشنبه 29 آبان 1391 نظرات (0)


در قابلمه مناسبي تا نصف آب بريزيد و يك قاشق غذا خوري نمك اضافه كنيد و بذاريد جوش بياد . بعد يك الي دو قاشق روغن زيتون به آب اضافه كنيد و ماكاروني رو داخل قابلمه بريزيد و بعد از 7-8 دقيقه ، بسته به نوع ماكاروني ، آبكش كنيد و بذاريد آب اضافي آن كاملا کشیده بشه .

آشپزخانه من بازدید : 269 دوشنبه 29 آبان 1391 نظرات (0)

http://khabarcom.persiangig.com/Elham%20Ebrahimi/image/Food/03.jpg


سويا خيس شده و گوشت چرخ كرده را همراه يك عدد پياز با هم ميكس كنيد تا يكدست شوند .
يك عدد پياز را خرد كنيد و در روغن سرخ كنيد وقتي پياز طلايي شد ، مخلوط گوشت و سويا را به آن اضافه كنيد تا آب آن كشيده شود . بعد كمي نمك و زرد چوبه اضافه كنيد و هم بزنيد .

آشپزخانه من بازدید : 291 دوشنبه 22 آبان 1391 نظرات (0)

 

گوشت چرخ كرده رو با پياز داغ و روغن و نمك و فلفل و ادويه تفت بديد .
ماكاروني رو با كمي نمك و روغن بپزيد تا كاملاً مغز پخت بشه ، بعد آبکش کنید و روش آب ولرم بدید تا نشاسته اش گرفته بشه ...

 

 

 
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 840
  • کل نظرات : 181
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 1830
  • آی پی امروز : 124
  • آی پی دیروز : 108
  • بازدید امروز : 342
  • باردید دیروز : 228
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,376
  • بازدید ماه : 4,455
  • بازدید سال : 36,367
  • بازدید کلی : 2,616,625
  • کدهای اختصاصی