loading...
آشپزخانه من
آشپزخانه من بازدید : 450 سه شنبه 05 شهریور 1392 نظرات (0)


سویا ریز رو با مقداری آب ولرم نیم ساعت خیس کنید ، بعد سویا رو آبکش کنید تا آبش کاملا کشیده بشه.
پیاز رو ریز خرد کنید و پیاز داغ رو آماده کنید. ادویه ها رو به پیاز اضافه کنید و کمی تفت بدید تا بوی خامی ادویه ها گرفته بشه.سویا رو به پیاز داغ اضافه کنید و کاملا تفت بدید تا سویا حسابی مزه دار بشه...

آشپزخانه من بازدید : 862 دوشنبه 07 مرداد 1392 نظرات (0)


هویج را پوست کنید و با رنده درشت رنده کنید.
خیار را پوست کنید و از طول ورقه های نازک کنید و بعد خلال خیلی نازک خرد کنید و دو سانت دو سانت برش دهید. (تقریبا شبیه جوانه ماش)...

آشپزخانه من بازدید : 986 چهارشنبه 04 اردیبهشت 1392 نظرات (0)


ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید تا طلایی شود.
زردچوبه و فلفل و کاری را اضافه کنید.
بادمجانها را پوست کرده ، برش بزنید و پس از سرخ کردن به پیاز های تفت داده شده اضافه کنید...

آشپزخانه من بازدید : 1071 پنجشنبه 26 بهمن 1391 نظرات (0)


کدو بادمجان را بعد از شستن خرد کنید. بادمجان ها رو در آب و نمک غلیظ به مدت یک ربع قرار بدید تا تلخی بادمجانها گرفته بشه.
قارچ ها رو بشورید و خرد کنید . کمی آبلیمو به قارچ ها بزنید تا در حین سرخ شدن سیاه نشه.
هویج رو پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. کلم بروکلی رو هم همراه با ساقه های ظریفش ریز خرد کنید.

آشپزخانه من بازدید : 561 دوشنبه 09 بهمن 1391 نظرات (0)

ابتدا ساقه هاي کلفت و پاييني مارچوبه رو قطع ميکنيم و کناري ميذاريم . به اندازه يک انگشت . دقت کنيد که اين ساقه ها کمي سفت هستن و اگر مهموني

تشريفاتي دارين اين ساقه ها رو دور بريزين . قسمت بالايي و سنبل مانند مارچوبه , تردترين قسمت اون هست . اگه با کمي سفت بودنش مشکل ندارين ,

اونها رو نگه دارين .

آشپزخانه من بازدید : 549 سه شنبه 28 آذر 1391 نظرات (0)


داخل ماهيتابه کمي روغن بريزيد و شعله رو زياد کنيد ، پياز و سير رو خرد کنيد و چند دقيقه تفت بديد ، نمک و زردچوبه رو اضافه کنيد ، سيب‌زميني ها رو نگيني خرد کنيد و داخل ماهيتابه بريزيد ، شعله رو ملايم کنيد و در ماهيتابه رو ببنديد و بذاريد مواد 5- 10 دقيقه روي حرارت پپزن.

آشپزخانه من بازدید : 403 دوشنبه 27 آذر 1391 نظرات (0)

بادمجانها را با پوست روي شعله پخش كن بچينيد و روي حرارت مستقيم اجاق گاز قرار دهيد و مدام پشت و رو كنيد تا سطح بادمجانها به صورت يكنواخت كبابي شود. بعد پوست آنها را بگيريد و كنار بگذاريد .
پياز را به صورت ژولين ( كبريتي ) خرد كنيد و در مقداري روغن همراه كمي زرد چوبه تفت دهيد تا طلايي شود.
بعد مغز گردو آسياب شده را به پياز اضافه كنيد و روي حرارت ملايم 6-10 دقيقه كاملا تفت دهيد و مدام هم بزنيد تا گردو ها نسوزند .

آشپزخانه من بازدید : 337 دوشنبه 27 آذر 1391 نظرات (0)

لوبيا را تميز بشوئيد و به طول سه تا چهار سانتي متر برش بزنيد .
سينه مرغ را مكعبي درشت خرد كنيد و هويچ و سيب زميني را هم خرد كنيد و كنار بگذاريد .
در ظرف مورد نظر براي طبخ غذا ، پياز را خلال خرد كنيد و يك الي دو دقيقه در روغن سرخ كنيد ، بعد لوبيا ، هويچ و مرغ را اضافه كنيد و خوب تفت دهيد .

آشپزخانه من بازدید : 343 شنبه 11 آذر 1391 نظرات (0)

کلم بروکلی را با مقداری کمی آب بپزید وقتی پخته شد آنقدر صبر کنید تا کاملاْ آب آن تبخیر شود بعد کلم بروکلی را میکس و یا با گوشت کوب له کنید و به آن گردو ، آرد ، پیاز سرخ شده ، نمک ، فلفل ، زردچوبه ، پیاز رنده شده و تخم مرغ اضافه کنید

آشپزخانه من بازدید : 300 شنبه 11 آذر 1391 نظرات (0)

کلم بروکلی هارو در مقداری اب و نمک بجوشونید تا نرم بشن و ابکش کنید اما ابش رو دور نریزید
نخود فرنگی رو با مقداری اب بزارید تا بپزه
بعد هویج خرد شده و قارچ و فلفل -پیاز- اب کلم بروکلی و لوبیاها رو اضافه کنید در قابلمه را بزارید تا خوب بپزن ونرم بشن

آشپزخانه من بازدید : 312 یکشنبه 05 آذر 1391 نظرات (0)


پتاژ نوعي سوپ غليظ شده است كه معمولا در مجالس رسمي تهيه ميشود . عمده فرق پتاژ ها با انواع سوپ ، استفاده از نان تست ، انواع پنير و آرد است . معمولا مواد تشكيل دهنده پتاژ ها كمتر از سوپ ها هستند و به ندرت داخل مواد اوليه از انواع سبزي ، يا قطعات مرغ و گوشت استفاده ميشود . ظاهر پتاژ ها هميشه يك دست است و به سختي ميتوان طعم مواد اوليه را تشخيص داد.

آشپزخانه من بازدید : 371 چهارشنبه 01 آذر 1391 نظرات (0)

این سوپ بدون گوشت درست شده و کاملا گیاهی است وبرای افرادی که رژیم گیاهخواری را شروع کرده اند بسیار مناسب می باشد.

مواد را آماده کرده، کلم برگ را در قابلمه ریخته و چند دقیقه با ادویه جات بدون روغن تفت می دهیم .

آشپزخانه من بازدید : 845 سه شنبه 30 آبان 1391 نظرات (0)

 

براي تهيه جوانه از دانه غلات و جبوبات مثل گندم ،يونجه ، شبدر ، عدس ، ماش ، لوبيا سفيد ، نخود و ... حتي دانه هايي مثل باقلا هم ميتوان استفاده كرد . جوانه ها را بيشتربه سالاد اضافه ميكنند اما با خشك كردن و پودر كردن جوانه ميتوان آنرا به انواع سوپها و آش نيز افزود...

آشپزخانه من بازدید : 334 سه شنبه 30 آبان 1391 نظرات (0)


قارچها را بعد از شستن ورقه ورقه کرده کمی آب لیمو روی آنها بریزید و کمی روغن داخل ماهیتابه ریخته و با حرارت تند تفت دهید. اینطوری قارچتون آب نمیندازه یا خیلی کم آب میندازه و استفاده از آب لیمو هم موجب میشه قارچها سفید بمونن...

آشپزخانه من بازدید : 360 چهارشنبه 24 آبان 1391 نظرات (0)

http://khabarcom.persiangig.com/Elham%20Ebrahimi/image/Food/394154_3782279882461_1482574087_n.jpg
پیش غذایی با شکل متفاوت و زیبا، مورد علاقه بچه‌ها و مناسب میهمانی‌های رسمی؛ که بسیار آسان وسریع آماده می‌شود.2 قالب مافین کوچک 24 تایی را با روغن زیتون کمی چرب کنید.کدو را به ضخامت 3 میلی متر حلقه حلقه کنید.قارچ‌ها را در جهت طول به ضخامت 3 میلی متر ورقه ورقه کنید...

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 840
  • کل نظرات : 181
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 1830
  • آی پی امروز : 135
  • آی پی دیروز : 108
  • بازدید امروز : 442
  • باردید دیروز : 228
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,476
  • بازدید ماه : 4,555
  • بازدید سال : 36,467
  • بازدید کلی : 2,616,725
  • کدهای اختصاصی