سویا ریز رو با مقداری آب ولرم نیم ساعت خیس کنید ، بعد سویا رو آبکش کنید تا آبش کاملا کشیده بشه.
پیاز رو ریز خرد کنید و پیاز داغ رو آماده کنید. ادویه ها رو به پیاز اضافه کنید و کمی تفت بدید تا بوی خامی ادویه ها گرفته بشه.سویا رو به پیاز داغ اضافه کنید و کاملا تفت بدید تا سویا حسابی مزه دار بشه...
هویج را پوست کنید و با رنده درشت رنده کنید.
خیار را پوست کنید و از طول ورقه های نازک کنید و بعد خلال خیلی نازک خرد کنید و دو سانت دو سانت برش دهید. (تقریبا شبیه جوانه ماش)...
ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید تا طلایی شود.
زردچوبه و فلفل و کاری را اضافه کنید.
بادمجانها را پوست کرده ، برش بزنید و پس از سرخ کردن به پیاز های تفت داده شده اضافه کنید...
کدو بادمجان را بعد از شستن خرد کنید. بادمجان ها رو در آب و نمک غلیظ به مدت یک ربع قرار بدید تا تلخی بادمجانها گرفته بشه.
قارچ ها رو بشورید و خرد کنید . کمی آبلیمو به قارچ ها بزنید تا در حین سرخ شدن سیاه نشه.
هویج رو پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. کلم بروکلی رو هم همراه با ساقه های ظریفش ریز خرد کنید.
ابتدا ساقه هاي کلفت و پاييني مارچوبه رو قطع ميکنيم و کناري ميذاريم . به اندازه يک انگشت . دقت کنيد که اين ساقه ها کمي سفت هستن و اگر مهموني
تشريفاتي دارين اين ساقه ها رو دور بريزين . قسمت بالايي و سنبل مانند مارچوبه , تردترين قسمت اون هست . اگه با کمي سفت بودنش مشکل ندارين ,
اونها رو نگه دارين .
داخل ماهيتابه کمي روغن بريزيد و شعله رو زياد کنيد ، پياز و سير رو خرد کنيد و چند دقيقه تفت بديد ، نمک و زردچوبه رو اضافه کنيد ، سيبزميني ها رو نگيني خرد کنيد و داخل ماهيتابه بريزيد ، شعله رو ملايم کنيد و در ماهيتابه رو ببنديد و بذاريد مواد 5- 10 دقيقه روي حرارت پپزن.
بادمجانها را با پوست روي شعله پخش كن بچينيد و روي حرارت مستقيم اجاق گاز قرار دهيد و مدام پشت و رو كنيد تا سطح بادمجانها به صورت يكنواخت كبابي شود. بعد پوست آنها را بگيريد و كنار بگذاريد .
پياز را به صورت ژولين ( كبريتي ) خرد كنيد و در مقداري روغن همراه كمي زرد چوبه تفت دهيد تا طلايي شود.
بعد مغز گردو آسياب شده را به پياز اضافه كنيد و روي حرارت ملايم 6-10 دقيقه كاملا تفت دهيد و مدام هم بزنيد تا گردو ها نسوزند .
لوبيا را تميز بشوئيد و به طول سه تا چهار سانتي متر برش بزنيد .
سينه مرغ را مكعبي درشت خرد كنيد و هويچ و سيب زميني را هم خرد كنيد و كنار بگذاريد .
در ظرف مورد نظر براي طبخ غذا ، پياز را خلال خرد كنيد و يك الي دو دقيقه در روغن سرخ كنيد ، بعد لوبيا ، هويچ و مرغ را اضافه كنيد و خوب تفت دهيد .
کلم بروکلی را با مقداری کمی آب بپزید وقتی پخته شد آنقدر صبر کنید تا کاملاْ آب آن تبخیر شود بعد کلم بروکلی را میکس و یا با گوشت کوب له کنید و به آن گردو ، آرد ، پیاز سرخ شده ، نمک ، فلفل ، زردچوبه ، پیاز رنده شده و تخم مرغ اضافه کنید
کلم بروکلی هارو در مقداری اب و نمک بجوشونید تا نرم بشن و ابکش کنید اما ابش رو دور نریزید
نخود فرنگی رو با مقداری اب بزارید تا بپزه
بعد هویج خرد شده و قارچ و فلفل -پیاز- اب کلم بروکلی و لوبیاها رو اضافه کنید در قابلمه را بزارید تا خوب بپزن ونرم بشن
پتاژ نوعي سوپ غليظ شده است كه معمولا در مجالس رسمي تهيه ميشود . عمده فرق پتاژ ها با انواع سوپ ، استفاده از نان تست ، انواع پنير و آرد است . معمولا مواد تشكيل دهنده پتاژ ها كمتر از سوپ ها هستند و به ندرت داخل مواد اوليه از انواع سبزي ، يا قطعات مرغ و گوشت استفاده ميشود . ظاهر پتاژ ها هميشه يك دست است و به سختي ميتوان طعم مواد اوليه را تشخيص داد.
این سوپ بدون گوشت درست شده و کاملا گیاهی است وبرای افرادی که رژیم گیاهخواری را شروع کرده اند بسیار مناسب می باشد.
مواد را آماده کرده، کلم برگ را در قابلمه ریخته و چند دقیقه با ادویه جات بدون روغن تفت می دهیم .
براي تهيه جوانه از دانه غلات و جبوبات مثل گندم ،يونجه ، شبدر ، عدس ، ماش ، لوبيا سفيد ، نخود و ... حتي دانه هايي مثل باقلا هم ميتوان استفاده كرد . جوانه ها را بيشتربه سالاد اضافه ميكنند اما با خشك كردن و پودر كردن جوانه ميتوان آنرا به انواع سوپها و آش نيز افزود...
قارچها را بعد از شستن ورقه ورقه کرده کمی آب لیمو روی آنها بریزید و کمی روغن داخل ماهیتابه ریخته و با حرارت تند تفت دهید. اینطوری قارچتون آب نمیندازه یا خیلی کم آب میندازه و استفاده از آب لیمو هم موجب میشه قارچها سفید بمونن...
پیش غذایی با شکل متفاوت و زیبا، مورد علاقه بچهها و مناسب میهمانیهای رسمی؛ که بسیار آسان وسریع آماده میشود.2 قالب مافین کوچک 24 تایی را با روغن زیتون کمی چرب کنید.کدو را به ضخامت 3 میلی متر حلقه حلقه کنید.قارچها را در جهت طول به ضخامت 3 میلی متر ورقه ورقه کنید...