loading...
آشپزخانه من
آشپزخانه من بازدید : 2918 دوشنبه 07 بهمن 1392 نظرات (1)

 

\"\"

شیرینی دانمارکی

مواد لازم برای تهیه خمیر :

آرد 700 گرم
نمک یک دوم قاشق چای خوری
شکر 55 گرم
روغن مایع یا کره آب شده 100 گرم
خمیر مایه فوری یک قاشق سوپ خوری
کره 400 گرم
تخم مرغ 3 عدد
شیر سرد 1 و یک سوم پیمانه

مواد کرم :

شیر نیم لیتر
آرد ذرت 50 گرم
شکر 100 گرم
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری

طرز تهیه :

آرد ، نمک و خمیر مایه رو با هم مخلوط کنید . اگر از خمیر مایه فوری استفاده نمیکنید خمیر مایه رو با مقداری شیر ولرم 5 دقیقه بذارید تا عمل بیاد. تو یک ظرف دیگه تخم مرغ رو بزنید تا بافتش از هم باز بشه بعد شیر و شکر و روغن رو هم اضافه کنید و مواد رو مخلوط کنید.
وسط آرد رو گود کنید و محلوط رو کم کم به آرد اضافه کنید و آروم مخلوط کنید تا خمیر بشه.
اگر نیاز بود کمی آرد اضافه کنید تا خمیر به دست بچسبه. ولی اگر خمیرتون سفت بود و هنوز آرد اضافی تو کاسه بود میتونید یک تا دو قاشق سوپ خوری آب به خمیر اضافه کنید.
خمیر رو روی سطح آرد پاشی شده 5 دقیقه ورز بدید بعد گلوله اش کنید و روش کمی آرد بپاشید و اجازه بدید تو فضای گرم نیم ساعت خمیر استراحت کنه تا حجم خمیر یک و نیم برابر بشه.
تو این فاصله کره رو رنده کنید و به شکل یک مستطیل کره رو فرم بدید.
بعد از استراحت ، روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر رو از چهار ظرف با وردنه باز کنید ، مرکز خمیر باید یک مقدار برجسته تر باشه در واقع خمیر شبیه به + میشه ، کره رو وسط خمیر بذارید و اطراف خمیر رو روی کره بیارید هر طرف رو که روی کره میارید با برس آرد اضافی زیر خمیر رو بگیرید. خمیر رو به شکل بقچه تا کنید.
با وردنه روی خمیر ضربه بزنید از بالا به پایین و از چپ به راست تا خمیر باز بشه و کره یکنواخت تو خمیر پخش بشه.
وقتی خمیر به اندازه کافی باز شد خمیر رو با وردنه پهن کنید از چپ به راست و بالا به پایین . جهت وردنه رو مورب نکنید. وردنه رو تا انتهای خمیر نبرید تا هوای از خمیر خارج نشه و خمیر از فرم نیافته . وقتی خمیر خوب باز شد خمیر رو سه لا کنید ، طوری که وقتی از کنار بهش نگاه میکنید سه لایه خمیر روی هم قرار گرفته باشه.
خمیر رو با روکش نایلونی 20 دقیقه بذارید تو یخچال بعد دوباره به روش بالا خمیر رو باز کنید و دوباره خمیر رو سه لا کنید و بذارید تو یخچال این کار رو 6 بار انجام بدید. دقت کنید هر با ر خمیر رو از جهت مخالف باز کنید .

طرز تهیه کرم وانیل :

شکر ، وانیل و نشاسته ذرت رو با هم مخلوط کنید و کمی شیر سرد بهش اضافه کنید و هم بزنید تا نشاسته تو شیر حل بشه بعد بقیه شیر گرم کنید و بعد به مخلوط نشاسته اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار بدید و مدام هم بزنید تا کرم غلیظ و مثل فرنی سفت بشه بعد از روی حرارت کرم رو بردایرد و کمی روش شکر بپاشید تا رویه نبنده. صبر کنید تا کرم سرد بشه.

خمیر رو روی سطح کار به قطر 2-3 میل باز کنید دور تا دور خمیر رو بگیرید تا خمیر بعد از پخت ورقه ای بشه.
میتونید خمیر رو مربع شکل ببرید و از کرم وسط خمیر بذارید و مثل فرفره خمیر رو شکل بدید یا خمیر رو مستطیل یا مثلتی ببندید و یا هر مدل دیگه از شیرینی دانمارکی.
شیرینی ها رو داخل سینی فر بچینید و روی شیرینی ها نایلون بکشید تا باز هم برای 20 دقیقه استراحت بکنه . بعد از این مدت روی شیرینی ها با فرچه تخم مرغ زده شده بمالید.
شیرینی ها رو با دمای 200 درجه سانتیگراد تو فری که از قبل داغ کردید به مدت 20 دقیقه بپزید .
اگر یک ظرف آب داخل فر بذارید تا فضای فر در حین پخت مرطوب باشه نتیجه خیلی بهتر میشه.
به جای کرم وانیلی میتونید از انواع مارمالاد برای داخل شیرینی استفاده کنید.

ارسال نظر برای این مطلب
این نظر توسط sahar در تاریخ 1392/11/07 و 12:47 دقیقه ارسال شده است

سلام دوست عزيزشکلک وبلاگ عالي ايي داريشکلک دوست داري با هم تبادل لينك كنيم؟؟؟شکلک اگر موافقي به سايتم سر بزن و برام نظر بگذار دوستم


کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 840
  • کل نظرات : 181
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 1830
  • آی پی امروز : 113
  • آی پی دیروز : 108
  • بازدید امروز : 264
  • باردید دیروز : 228
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,298
  • بازدید ماه : 4,377
  • بازدید سال : 36,289
  • بازدید کلی : 2,616,547
  • کدهای اختصاصی