loading...
آشپزخانه من
آشپزخانه من بازدید : 2919 دوشنبه 07 بهمن 1392 نظرات (1)

\"\"


آرد ، نمک و خمیر مایه رو با هم مخلوط کنید . اگر از خمیر مایه فوری استفاده نمیکنید خمیر مایه رو با مقداری شیر ولرم 5 دقیقه بذارید تا عمل بیاد. تو یک ظرف دیگه تخم مرغ رو بزنید تا بافتش از هم باز بشه بعد شیر و شکر و روغن رو هم اضافه کنید و مواد رو مخلوط کنید...

آشپزخانه من بازدید : 3790 سه شنبه 24 دی 1392 نظرات (1)


طبق روال تهیه همه کیکها و شیرینیها و دسر هایی که با شکلات و پودر کاکائو درست میکنید تاکید میکنم که حتما از از پودر کاکائو و شکلات با کیفیت بالا استفاده کنید چون تمام طعم اون چیزی که درست میکنید بستگی به کیفیت این دو ماده داره...

آشپزخانه من بازدید : 1451 شنبه 21 دی 1392 نظرات (1)


شکر ، شیر ، روغن مایع و پودر کاکائو رو با هم مخلوط کنید و با همزن هم بزنید تا یکدست یشه ، بعد از این مخلوط یک لیوان کنار بذارید.
تخم مرغها رو دونه دونه به مابقی مخلوط اضافه کنید و هم بزنید بعد مخلوط آرد رو اضافه کنید ...

آشپزخانه من بازدید : 1232 شنبه 14 دی 1392 نظرات (0)


برای تهیه کیک بستنی یک روش کلی وجود داره که بر اساس اون با سلیقه و ابتکار خودتون میتونید انواع کیک بستنی رو با طعم و شکلهای متنوع تهیه کنید.
کیک اسفنجی با طعم دلخواهتون رو آماده کنید . حتی میتونید از کیکهای آماده هم استفاده کنید.

آشپزخانه من بازدید : 821 دوشنبه 09 دی 1392 نظرات (0)


کرم رویال آیسنگ یا کرم رویال کرمیه که با سفیده تخم مرغ و پودر قند درست میشه و چون در مجاورت با هوا خیلی زود خشک میشه مناسب برای تزیین کوکیها و بیسکویت ها و کیک ها و کاپ کیکهاست...

آشپزخانه من بازدید : 970 پنجشنبه 05 دی 1392 نظرات (0)

برای درست کردن سوهان نیاز به فویل ضخیم دارید . قبل از شروع کار فویل رو چرب کنید تا برای باقی مراحل که نیاز به سرعت عمل داره آماده باشید.
آرد جواه گندم رو میتونید از سوپر مارکتها یا داروخانه ها تهیه کنید.

آشپزخانه من بازدید : 995 شنبه 16 آذر 1392 نظرات (3)

https://rozup.ir/up/khabarcom/Mykitchen/Pictures/food/vegan_chocolate_cake-7.jpg

طبق روال پخت همه کیک ها و شیرینی ها اول فر رو روشن کنید. دمای 180 درجه سانتی گراد.کف قالبتون رو چرب کنید و کاغذ روغنی بندازید چون بعد از آماده شدن مایه کیک خیلی سریع باید بره تو قالب...

آشپزخانه من بازدید : 1109 چهارشنبه 06 آذر 1392 نظرات (0)


کره رو که به دمای محیط رسیده با همزن بزنید تا پوک شه ، بعد پودر قند رو اضافه کنید و اینقدر هم بزنید تا رکمتون سفید رنگ بشه ، بعد تخم مرغها رو همراه با وانیل دونه دونه اضافه کنید و مواد رو هم بزنید ، 100 گرم از آرد رو هم اضافه کنید و مواد رو یک دقیقه کامل مخلوط کنید...

آشپزخانه من بازدید : 850 چهارشنبه 06 آذر 1392 نظرات (0)

شکر و آب رو توی قابلمه بریزید و بذارید روی حرارت و هم بزنید تا شکر توی آب حل بشه ، نیاز نیست شیره غلیظ بشه ، همین که شکر حل شد و چند جوش زد از روی حرارت برش دارید و گلاب و زعفران رو اضافه کنید و اجازه بدید شیره کاملا خنک بشه. خنک شدن شیره خیلی مهمه. میتونید بزذاریدش تو یخچال...

آشپزخانه من بازدید : 856 پنجشنبه 30 آبان 1392 نظرات (0)


کروتان تکه های مکعب شکل نونه كه كاملا برشته و ترد هستند. تکه ها ی نون در روغن تفت داده شده يا اينكه در فر تست ميشن كه نتيجه اش تيكه هاي بسيار سبك و ترد نونه كه در كنار غذاهاي مختلف سرو ميشه.

آشپزخانه من بازدید : 898 سه شنبه 21 آبان 1392 نظرات (1)

 

بعد از آماده شدن حلوا ، حلوا رو با یه کارد بلند روی یک ورق نون میکادو به ضخامت 1 تا 2 میل پهن کنید. اگه نون میکادو گیرتون نیومد و مجبور شدید نون بستنی بخرید ، حتما قبل از اینکه حلوا رو روی نون پهن کنید پشت و روی نون رو نمدار کنید . یعنی اینکه دستتون رو توی یه ظرف آب فرو کنید و بعد بپاشید روی نون. مواظب باشید زیاده روی نکنید که نون خمیر نشه....

 

آشپزخانه من بازدید : 905 دوشنبه 20 آبان 1392 نظرات (1)


فوندانت یک نوع خمیر خوراکیه که برای تزیین کیک و شیرینی و کاپ کیک میتونید ازش استفاده کنید. دستور های مختلفی برای درست کردن خمیر فوندانت هست که من دستوری رو براتون انتخاب کردم که موادش رو بتونید راحت تر پیدا کنید...

آشپزخانه من بازدید : 733 دوشنبه 13 آبان 1392 نظرات (0)


برای تهیه خمیر تارت ، آرد ، کاکائو ، نمک ، کره و شکر رو کاملا با هم مخلوط کنید . میتونید برای اینکار از غذاساز استفاده کنید . بعد زرده های تخم مرغ رو اضافه کنید تا به یک خمیر یکدست برسید...

آشپزخانه من بازدید : 972 شنبه 11 آبان 1392 نظرات (0)


پوست و هسته خرما رو بگیرید ، خرما رو با چنگال له کنید و کنار بذارید .پوست نازک مغز گردو و بادام رو هم طبق روشی که در انتهای مطلب گفته شده بگیرید و همراه با دارچین و هل آسیاب کنید .مخلوط مغز ها رو با آرد نخودچی مخلوط کنید و چند دقیقه ورز بدید تا مواد کاملا به خورد هم برن .

آشپزخانه من بازدید : 358 شنبه 11 آبان 1392 نظرات (0)


پوست خرما رو بگیرید و خرما رو با آب و قهوه مخلوط کنید و سعی کنید که با هم زدن خرما ها رو له کنید.برای اینکار میتونید از غذاساز استفاده کنید.
مخلوط خرما رو بذارید روی حرارت متوسط و حدودا 5 دقیقه مواد رو هم بزنید تا به یک بافت نرم برسید و مخلوط دیگه آبی نداشته باشه...

آشپزخانه من بازدید : 411 سه شنبه 23 مهر 1392 نظرات (0)


شير و 1/4 ليوان شكر رو بذارید روی حرارت تا شکر حل بشه و شیر گرم بشه.
زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا کنید . 1/4 لیوان شکر رو به زرده اضافه کنید و 3 قاشق آرد روی زرده الک کنید و مواد رو حسابی هم بزنید.

آشپزخانه من بازدید : 1188 شنبه 20 مهر 1392 نظرات (0)


مایه خمیر رو همراه با 2 قاشق آب ولرم مخلوط کنید . دقت کنید ولرم بودن آب برای عمل اومدن مایه خمیر خیلی مهمه و همینطور تمیز بودن ظرفی که مایه خمیر توش عمل میاد . اگر مایه خمیر زمان زیادی بمونه خمیر بوی ترشیدگی میگیره پس به این نکته دقت کنید...

آشپزخانه من بازدید : 1385 چهارشنبه 17 مهر 1392 نظرات (0)

 

سه قاشق غذاخوری نسکافه رو با آب داغ حل کنید.کره رو بذارید رو حرارت تا آب بشه ( اما نجوشه ) ، وقتی کره آب شد نسکافه ای که قبلا با آب داغ مخلوط کرده بودید رو بریزید تو کره و 2 دقیقه روی حرارت هم بزنید تا کاملا مخلوط بشه...

farkhondeh بازدید : 642 سه شنبه 16 مهر 1392 نظرات (0)

https://rozup.ir/up/khabarcom/Mykitchen/Pictures/food/913261_536855706409211_21154484_n.jpg

 

زرده وسفیده رو جداکرده وزرده ها رو با نیمی از شکر و وانیل بوسیله همزن برقی خوب بزنید تا رنگ آن روشن وحجم آن دوبرابر شود آبجوش را هم درحین همزدن اضافه کنید (تا همین حد کافیست اگر زرده ها رو بیشتر هم بزنید بعد از پخت رویه رولت حالت چسبنده خواهد داشت و پوسته پوسته میشود وبه کاغذ یا پارچه ای که برای رول کردن استفاده کرده ایم میچسبد).

 



آشپزخانه من بازدید : 807 دوشنبه 15 مهر 1392 نظرات (0)


این کیک بعد از پخت سطحش کاملا صافه و خیلی مناسب برای تزیین یا تهیه شیرینی های خامه ای برش خورده اس. میتونید هم تو قالب گرد درستش کنید و هم قالب مستطیلی تا کیک تخته ای داشته باشید.
...

آشپزخانه من بازدید : 1109 شنبه 30 شهریور 1392 نظرات (0)

https://rozup.ir/up/khabarcom/Mykitchen/Pictures/food/m_20130919_173719.jpg


کره رو هم بزنید تا یکدست بشه بعد پودر قند رو اضافه کنید و یکی دو دقیقه هم بزنید. بعد تخم مرغ، وانیل و دارچین رو اضافه کنید و هم بزنید ، پودر بادام را اضافه کرده و مواد رو هم بزنید و در آخر آرد رو اضافه کنید تا حدی که خمیر نرمی داشته باشید که به دست نمیچسبه...

آشپزخانه من بازدید : 1220 یکشنبه 24 شهریور 1392 نظرات (0)

 


يکي از آيسينگ هاي مورد استفاده در قنادي که اگر کيک با آن پوشش داده شود ، قابليت نگهداري آن را در بيرون از يخچال نسبت به روکش خامه طولاني تر مي کند ، خمير شکلاتي است . مزيت اين آيسينگ اين است که مي توان ان را از قبل آماده کرده ، در د ماي محيط نگهداري و در موقع لزوم از آن استفاده کرد . خوش طعم و بسيار کاربردي بوده و براي پوشش دادن انواع کيک ها و رولت هاي تر ، پتي فورها و ساير شيريني ها مورد استفاده قرار مي گيرد . علاوه بر اين مزايا ، پلاستيک شکلاتي براي درست کردن تزئينات ظريفي مانند گل و برگ ، روبان ، پاييون و اشکال برش داده شده بوسيله ي قالب ها کاربرد وسيع دارد ...

آشپزخانه من بازدید : 554 جمعه 22 شهریور 1392 نظرات (0)


آرد نخود چی رو 2 بار الک کنيد.
کف قالب مستطیل شکل رو با روغن جامد چرب کنید یا اینکه کف قالب رو کاغذ روغنی بندازید.
آرد رو روی حرارت ملایم قرار بديد و به مدت نیم ساعت آرد رو تفت بدید یا تا زمانیکه بوی خامی آرد گرفته بشه...

آشپزخانه من بازدید : 325 شنبه 16 شهریور 1392 نظرات (0)


نشاسته و مخلوط آب و گلاب رو بريزيد تو یک کاسه و با همزن دستي يا چنگال هم بزنيد تا كاملا يكدست بشه .
بعد تخم مرغ ها رو يكي يكي اضافه كنيد و خوب هم بزنيد. بعد از يكدست شدن مخلوط زعفران رو اضافه كنيد و هم بزنيد ...

آشپزخانه من بازدید : 1431 چهارشنبه 13 شهریور 1392 نظرات (1)

https://rozup.ir/up/khabarcom/Mykitchen/Pictures/food/DSC_0115.JPG


تخم مرغ را با شکر و رنده پوست پرتقال با همزن بزنید تا مخلوط یکدست بشه و بعد به ترتیب روغن؛شیر و آب پرتقال را اضافه کنید.
آرد و بیکینگ پودر و نمک را حتما 3 بار الک کنید و به مواد اضافه کنید و سعی کنید کیک را زیاد هم نزنید بعد از اینکه آرد را با لیسک داخل مواد مخلوط کردید، به مدت 30 ثانیه با همزن بزنید...

آشپزخانه من بازدید : 468 دوشنبه 04 شهریور 1392 نظرات (0)


یک عدد زرده ، یک قاشق ماست و یک قاشق زعفران دم کرده رو با هم بزنید تا یکدست بشه .
بقیه مواد کیک رو همزمان داخل ظرف بریزد و با هم مخلوط کنید و یک دقیقه هم بزنید.
قالب کیک رو چرب کنید و مایه کیک رو توی قالب بریزد...

آشپزخانه من بازدید : 1623 پنجشنبه 31 مرداد 1392 نظرات (0)


در ابتدا فر را با حرارت 175 درجه سانتی گراد روشن کنید. اگه فرتون برقیه حرارت را روی 155 درجه سانتی گراد قرار بدید. کف سینی فر رو کمی با روغن چرب کنید و بعد کاغذ آشپزخانه (کاغذ روغنی) قرار بدید. در این صورت کاغذ راحت تر روی سینی فر قرار می گیرد. روی کاغذ رو چرب نکنید. آرد و بکینگ پودر را نیز با هم الک کنید...

آشپزخانه من بازدید : 1008 یکشنبه 27 مرداد 1392 نظرات (1)


طبق معمول پخت همه شیرینی ها فر رو روی 180 درجه روشن کنید. کره رو آب می کنید.(همین که از حالت شلی پیدا کنه کافیه ، کره نباید گرم بشه )
شکر سفید و قهوه ای و کره رو با همزن بزنید . بعد از اینکه کاملا مخلوط شدن...

آشپزخانه من بازدید : 753 سه شنبه 22 مرداد 1392 نظرات (0)


لبو را با آب و شکر بمدت ۱ ساعت بپزید. لبوی پخته و خنک شده را با دستگاه غذاساز پوره کنید کنید. فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
تخم مرغ ها وانیل و شکر رو اونقدر بزنید تا تقریبا سفید بشه ...

آشپزخانه من بازدید : 1213 دوشنبه 21 مرداد 1392 نظرات (0)

https://rozup.ir/up/khabarcom/Mykitchen/Pictures/food/shirini1.jpg


آرد را همراه روغن در ظرفي خوب مخلوط کنيد و ورز دهيد تا خمير شود.
در ظرفي ديگر، ماست، بيکينگ پودر، زرده هاي تخم مرغ و زعفران دم کرده را با قاشق مخلوط کنيد و به خمير آماده شده اضافه کنید...

آشپزخانه من بازدید : 479 دوشنبه 21 مرداد 1392 نظرات (0)

https://rozup.ir/up/khabarcom/Mykitchen/Pictures/food/998741_391993717579758_1832631760_n.jpg

دستور این کیک توسط دوست خوبم خانم وحیده اسلامی ارسال شده.
فر‌ رو درجه ۱۸۰ روشن می‌کنیم که گرم شود. روغن را با شکر حسابی‌ هم می‌زنیم بعد تخم مرغها رو دونه دونه می‌شکنیم یعنی‌ بین هر تخم مرغ ۱ دقیقه هم می‌زنیم و بعد تخم مرغ بعدی رو اضافه می‌کنیم و در آخرین تخم مرغ وانیل رو اضافه می‌کنیم.

آشپزخانه من بازدید : 1266 پنجشنبه 17 مرداد 1392 نظرات (0)


همونطور که تو تصاویر میبینید من یک کیک ساده درست کردم تو قالبی که وسطش سوراخه.
کیک رو از وسط برش زدم،فضای داخلی سطح پایینی رو خالی کردم ، توی اون فضا رو با خامه زده شده و گردو و موز پر کردم...

آشپزخانه من بازدید : 1089 سه شنبه 15 مرداد 1392 نظرات (0)


یک لایه کاکائویی و دو لایه ساده.
برای بین هر لایه از کرم پنیری استفاده کردم .
یک بسته پنیر ماسکارپونه رو با یک قاشق شکر و حدود دو لیوان خامه فرم گرفته مخلوط کردم و بین هر لایه از این کرم استفاده کردم...

آشپزخانه من بازدید : 638 یکشنبه 13 مرداد 1392 نظرات (0)

https://rozup.ir/up/khabarcom/Mykitchen/Pictures/food/salad-and-bread.jpg


آرد و مايه خمير را با هم مخلوط مي كنيم. بعد نمك را در نصف ميزان آب حل كرده و به خمير اضافه مي كنيم و بقيه آب را كم كم به آن اضافه مي كنيم تا خمير درست بشه...

آشپزخانه من بازدید : 1034 شنبه 05 مرداد 1392 نظرات (0)

https://rozup.ir/up/khabarcom/Mykitchen/Pictures/food/9ecq8ofv.jpg


اول در یک کاسه یک قاشق پر آرد ، خمیر مایه ،شکر و نمک رو با هم مخلوط کنید و بعد دو قاشق روغن مایع و آب ولرم رو بهش اضافه کنید ،اول ¼ پیمانه آب ولرم اضافه کنید و اگر دیدید خیلی خمیری و سفت است چند قاشق دیگه آب بهش اضافه کنید تا غلظتی مثل ماست غلیظ پیدا کنه ...

آشپزخانه من بازدید : 597 پنجشنبه 03 مرداد 1392 نظرات (0)

https://rozup.ir/up/khabarcom/Mykitchen/Pictures/food/linzer-cookie-2-cookies.jpg


ابتدا 2 عدد تخم مرغ را آب پز كنيد تا زرده آن کاملا" سفت شود .
بعد زرده را جدا كنيد و بعد از اينکه کمي خنک شد با رنده کاملا ريز رنده كنيد. کره را که به دماي محيط رسيده است و كاملا نرم شده است ، به زرده پخته شده اضافه كنيد و ورز دهيد تا كره و زرده رنده شده تخم مرغ با هم مخلوط شوند ...

تعداد صفحات : 3

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 840
  • کل نظرات : 181
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 1830
  • آی پی امروز : 131
  • آی پی دیروز : 108
  • بازدید امروز : 415
  • باردید دیروز : 228
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,449
  • بازدید ماه : 4,528
  • بازدید سال : 36,440
  • بازدید کلی : 2,616,698
  • کدهای اختصاصی