loading...
آشپزخانه من
آشپزخانه من بازدید : 1801 دوشنبه 30 دی 1392 نظرات (0)


پیاز رو رنده کنید و همره با مقداری از کره پیاز رو سرخ کنید و ساقه های کرفس رو رنده کنید و همراه با پیاز تفت بدید .
قارچ ها رو خرد کنید و همراه با باقی کره سرخشون کنید. قارچ سرخ شده رو به پیاز و کرفس اضافه کنید...

آشپزخانه من بازدید : 517 سه شنبه 19 آذر 1392 نظرات (0)


نخود رو از شب قبل خیس کنید و تا فاصله ای که قراره پخته بشه چند بار آبش رو عوض کنید.عدس رو هم نیم ساعت قبل از پخت خیس کنید.مقدار حبوبات رو بنا به ذائقه اتون میتونید کمتر یا بیشتر کنید یا مقدار عدس رو بیشتر از نخود و یا برعکس.

آشپزخانه من بازدید : 1328 دوشنبه 27 آبان 1392 نظرات (0)


از یک شب قبل تمام حبوبات رو جدا جدا بشورید و خیس کنید.گوشت دنده، پیاز، نخود و لوبیا رو با 10 پیمانه آب و حرارت ملایم حدود 4 ساعت بپزید. بعد گوشت پخته رو از قابلمه در بیارید و بکوبید .گندم و لوبیا چیتی رو به قابلمه نخود و لوبیای پخته شده اضافه کنید و حدود یک ساعت با حرارت ملایم بپزید.

آشپزخانه من بازدید : 487 یکشنبه 19 آبان 1392 نظرات (0)



برای تهیه این رشته بهتره از آرد گندم که برای تهیه نان مصرف داره استفاده کنید. آرد رو با نمک مخلوط و یک بار الک کنید.آب ولرم ( نه داغ نه سرد ) رو کم کم به آرد اضافه کرده و بعد از اضافه کردن مدام آرد رو  هم بزنید که یک خمیر سفت و منسجم داشته باشید...

آشپزخانه من بازدید : 384 یکشنبه 19 آبان 1392 نظرات (0)


برای تهیه گوشواره ها اول باید خمیر رو آماده کنید . برای درست کردن خمیر تخم مرغ، نمك و آب رو مخلوط كنید و آرد رو كم كم اضافه کنید و هم بزنید. آرد رو تا حدي اضافه كنيد كه خمير به دست نچسبه. خمير رو به مدت نيم ساعت داخل كيسه فریزر تو فضای آشپزخونه نگه دارید. تو این فاصله مواد داخل خمیر رو آماده کنید...

آشپزخانه من بازدید : 462 شنبه 20 مهر 1392 نظرات (0)


پیاز داغ رو آماده کنید هویج و کدوی خرد شده ، جوی پرک ، برنج و آب مرغ رو همراه با نمک و فلفل به پیاز داغ اضافه کنید و بذارید مواد با حرارت ملایم بپزه.
تو این فاصله کلم سفید رو خلال کنید و...

آشپزخانه من بازدید : 485 شنبه 29 تیر 1392 نظرات (0)


پیاز رو با کمی روغن تفت بدید تا حدی که یه مقدار نرم بشه بعد زردچوبه و فلفل قرمز و سیاه رو اضافه کنید.
سیب زمینی و هویج نگینی شده را اضافه کنید و کمی همراه با پیاز تفت بدید.رب رو اضافه کنید و کمی تفت بدید تا بوی خامی رب گرفته بشه...

آشپزخانه من بازدید : 569 یکشنبه 23 تیر 1392 نظرات (0)


مرغ رو با حدود 5 -6 لیوان ، یک عدد پیاز و کمی زردچوبه و نمک و فلفل بپزید .بعد از پخت مرغ رو از قابلمه در بیارید و آبش رو از صافی رد کنید ،  پیاز پخته شده رو هم با پشت قاشق له کنید تا از صافی رد بشه و بعد مجددا آب صاف شده رو روی حرارت بذارید و جو پرک شده ، هویج رنده شده ، سیب زمینی رنده شده ، یک عدد پیاز ریز خرد شده و سرخ شده رو هم اضافه کنید و حدود یک ساعت بذارید خوب بپزه  ...

آشپزخانه من بازدید : 1568 شنبه 04 خرداد 1392 نظرات (2)



بهتره برای تهیه حلیم از گندم پوست کنده استفاده کنید اما اگه گندم پوست کنده در دسترس ندارید میتونید از گندم با پوست استفاده کنید و بعد از جوشیدن و نرم شدن گندم از یک آبکش ردش کنید تا پوست‌های گندم گرفته بشه.گندم رو 5 تا 7 ساعت تو آب خیس کنید و بذارید تا خوب آب جذبش بشه ، این کار باعث میشه زمان پخت گندم کوتاه تر بشه.
...

آشپزخانه من بازدید : 1193 سه شنبه 24 اردیبهشت 1392 نظرات (0)


ابتدا حبوبات و بلغور و برنج را خیس میکنیم، میگذاریم یک ساعتی بماند.
پیاز رابا روغن و کمی نمک تفت میدیم 3 حبه سیر له شده را اضافه میکنیم و بعد از کمی تفت زرد چوبه وفلفل را اضافه کرده و بعد برنج وبلغورو نخود را اضافه میکنیم.دقت کنید سیر را زیاد سرخ نکنید چون سفت میشه...

آشپزخانه من بازدید : 9355 پنجشنبه 26 بهمن 1391 نظرات (0)


برنج رو بشورید و از چند ساعت قبل با آب ولرم خیس کنید برای تهیه این آش خیلی بهتره که از برنج نیم دانه استفاده کنید.برنج رو با 300 گرم گوشت و 1 یا 1/5 لیتر آب و کمی زردچوبه و فلفل بذارید روی حرارت ملایم تا خوب بپزه و مثل وقتی که شله زرد درست میکنید حسابی دونه هاش باز بشه...

آشپزخانه من بازدید : 743 یکشنبه 01 بهمن 1391 نظرات (1)


منظور از آب قلم ، آبیه که قلم گاو یا گوسفند یا هر دو رو به مدت چند ساعت در آن جوشونده باشیم، بطوریکه لعاب و چربی قلم توش حل شده باشه ، از این آب برای مایه دادن به آش و سوپ و غذاهای دیگه استفاده می کنند.با داشتن این آب تو یخچال همیشه میتونید در مدت زمانی کوتاه آش یا سوپ خوبی تهیه کنید...

آشپزخانه من بازدید : 444 یکشنبه 01 بهمن 1391 نظرات (0)

اگر از بوی شلغم بدتون میاد یا مزه شلغم پخته رو دوست ندارید پیشنهاد میکنم حتما این سوپ رو امتحان کنید طعم فوق العاده ای داره مخصوصا تو فصلی که سرماخوردگی زیاده و خردن شلغم بسیار مفیده.

آشپزخانه من بازدید : 436 دوشنبه 04 دی 1391 نظرات (0)

ابتدا پياز را خلال خرد كنيد و در مقدار كمي روغن ، همراه با كمي زرد چوبه سرخ كنيد تا طلايي شود .
عدس ها را پاك كنيد و تميز بشوئيد . بهتر است 15 دقيقه در آب سرد و كمي نمك خيس كنيد . بعد به پياز اضافه كنيد و كمي تفت دهيد و همراه 3 ليوان آب بگذاريد تا با حرارت نه خيلي تند و نه خيلي ملايم بپزد .

آشپزخانه من بازدید : 389 سه شنبه 28 آذر 1391 نظرات (0)

کدو و تره فرنگی را به صورت حلقه ای خرد کنید، و با مقداری روغن روی حرارت متوسط تفت دهید تا کمی نرم شوند و بعد به آب مرغ اضافه کنید . ( اندازه آب مرغ در این مرحله باید به قدری باشد که روی سبزیجات را کاملا بپوشاند ) کمی حرارت را بالا ببرید تا آب مرغ بجوشد، بعد درب قابلمه را ببنید، حرارت را روی شعله متوسط تنظیم کنید و 15 دقیقه زمان پخت برای این مرحله در نظر بگیرید.

آشپزخانه من بازدید : 219 یکشنبه 26 آذر 1391 نظرات (0)



ابتدا استخوان ماهیچه را از وسط بشکنید، ماهیچه را تمیز بشوئید و چربی اضافی آنرا بگیرید بعد همراه با یک عدد پیاز و برگ بو و 6-8 لیوان آب روی حرارت بالا قرار دهید تا بجوشد و آب روی ماهیچه کف کند، کف روی گوشت را بگیرید و حرارت را روی شعله ملایم تنظیم کنید و درب قابلمه را ببنید .

آشپزخانه من بازدید : 850 یکشنبه 26 آذر 1391 نظرات (0)

آش ترش از جمله آش های است که از تنوع مواد برخوردار است، به طوری که در این آش می توانید از چغندر لبو، کدو سبز،کدو حلوائی برگه هلو و برگه زردآلو نیز استفاده کنید.بدین ترتیب که؛ نیم کیلو چغندر خرد شده را به همراه برنج و عدس به آش اضافه کیند. در صورت تمایل نیز می توانید کدوی خرد شده را پس از پختن حبوبات و یک ربع قبل از افزودن سبزی به آش بیافزایید...

آشپزخانه من بازدید : 521 چهارشنبه 22 آذر 1391 نظرات (0)


پیاز داغ رو آماده کنید بعد هویج و سیب زمینی رنده شده و و جو مرغ رو اضافه کنید و نمک و فلفل رو اندازه کنید. شیر رو به مواد اضافه کنید و اگر حس کردید که مقدار شیر کمه با آب مرغ کمبودش رو جبران کنید...

آشپزخانه من بازدید : 244 چهارشنبه 15 آذر 1391 نظرات (0)


لپه رو یک ساعت خیس کنید و بعد همراه با کمی نمک و آب بذارید تا بپزه بعد آبکشش کنید.برنج رو هم از قبل خیس کنید بعد همراه با لپه پخته شده بذارید روی حرارت تا برنج بپزه و دونه هاش باز بشه ...

آشپزخانه من بازدید : 312 یکشنبه 05 آذر 1391 نظرات (0)


پتاژ نوعي سوپ غليظ شده است كه معمولا در مجالس رسمي تهيه ميشود . عمده فرق پتاژ ها با انواع سوپ ، استفاده از نان تست ، انواع پنير و آرد است . معمولا مواد تشكيل دهنده پتاژ ها كمتر از سوپ ها هستند و به ندرت داخل مواد اوليه از انواع سبزي ، يا قطعات مرغ و گوشت استفاده ميشود . ظاهر پتاژ ها هميشه يك دست است و به سختي ميتوان طعم مواد اوليه را تشخيص داد.

آشپزخانه من بازدید : 371 چهارشنبه 01 آذر 1391 نظرات (0)

این سوپ بدون گوشت درست شده و کاملا گیاهی است وبرای افرادی که رژیم گیاهخواری را شروع کرده اند بسیار مناسب می باشد.

مواد را آماده کرده، کلم برگ را در قابلمه ریخته و چند دقیقه با ادویه جات بدون روغن تفت می دهیم .

آشپزخانه من بازدید : 244 سه شنبه 30 آبان 1391 نظرات (0)


برنج رو با مقدار کافی آب بذارید تا بپزه و خوب دونه هاش باز بشه تو این مدت اصلا برنج رو هم نزنید چون باعث میشه لعاب برنج بیرون بیاد و ته بگیره .
شلغم ها رو اندازه حبه قند و یا ریزتر خرد کنید ( یا رنده کنید ) و با عدس تو یک قابلمه بذارید بپزه. اگه شلغم و عدس رو با برنج بذارید برای پختن لعاب برنج جلو پختشون رو میگیره و سفت میمونند.

آشپزخانه من بازدید : 389 سه شنبه 30 آبان 1391 نظرات (0)


این آش در شهر های مختلف به روش های مختلف پخته میشه. این دستور بیشتر به آش آذربایجان نزدیکه.
در شمال به این آش کدو حلوایی خرد شده ، باقالی خشک ، چغندر سفید ، اسفناج ، کدو سبز و آب نارنج اضافه میکنند..
.

آشپزخانه من بازدید : 374 سه شنبه 30 آبان 1391 نظرات (0)

بلغور گندم را با عدس و 1 ليتر آب روي حرارت قرار مي دهيم بعد از چند جوش عصاره قلم را نيز اضافه مي کنيم گوشت را به طريق قيمه ساده که توضيح داده شده است آماده کنيد و به اين مواد اضافه کنيد.
خيارها را پوست مي گيريم و دو نيم کرده تخم هاي آن را خارج مي کنيم و...

آشپزخانه من بازدید : 379 سه شنبه 30 آبان 1391 نظرات (0)

برنج و گندم را با مقداری آب روی حرارت قرار می ‌دهیم تا کاملا پخته و نرم شود.سپس گوشت را با 1 عدد پیاز خام و مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا کاملا پخته شود.حبوبات را که از شب قبل خیس کرده‌اید به ترتیب پخت، اول نخود را بپزید کمی که نیم پز شد لوبیا قرمز و لوبیا چشم بلبلی را اضافه کنید و بعد از آن که نیم پز شدند لپه باقالی را به همراه عدس اضافه کنید تا زمانی که کاملا پخته شوند.

آشپزخانه من بازدید : 696 سه شنبه 30 آبان 1391 نظرات (1)


جو و نخود و لوبیا را از چند ساعت قبل خیس کنید ، قابلمه را روی حرارت قرار دهید سپس جو خیس شده را همراه برنج ، نخود ، لوبیا ، گوشت ، 1 پیاز داخل آن بریزید ، چند لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد...

آشپزخانه من بازدید : 565 سه شنبه 23 آبان 1391 نظرات (0)

براي تهيه اين آش به طور معمول از سبزي آش + انواع سبزي معطر استفاده ميشود.گوشت با استخوان را همراه با 2 عدد پياز ، بدون نمك ، و در مقدار نسبتا زيادي آب با حرارت تقريبا ملايم كاملا بپزيد و بعد از پخت پيازها را بيرون بياوريد و دور بيندازيد . استخوانها را از گوشت جدا كنيد گوشت را كاملا بكوبيد و كنار بگذاريد . آب گوشت را نيز براي پختن آش كنار بگذاريد ...

آشپزخانه من بازدید : 401 سه شنبه 23 آبان 1391 نظرات (0)

 
نخود و لوبيا چيتي رو از شب قبل خيس كنيد و چند بار آبش رو عوض كنيد . تو قابلمه مناسب برای پخت آش ، نخود و لوبيا چيتي رو نيم پز کنید . بعد از اينكه نخود و لوبيا چيتي تقريبا نيم پز شد ، عدس رو هم اضافه کنید و بذاريد با هم بپزند . اگر در حين پخت حبوبات چند بار آب حبوبات رو عوض كنيد هم رنگ آش بهتر ميشه و هم براي كساني كه ناراحتي معده دارند كمتر ايجاد مشكل ميكنه.
...

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 840
  • کل نظرات : 181
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 1830
  • آی پی امروز : 135
  • آی پی دیروز : 108
  • بازدید امروز : 448
  • باردید دیروز : 228
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,482
  • بازدید ماه : 4,561
  • بازدید سال : 36,473
  • بازدید کلی : 2,616,731
  • کدهای اختصاصی