پخت ماهیچه به شیوه پسران کریم مشهد
ماهیچه ها رو تو کمی روغن و زردچوبه با حرارت بالا تفت بدید تا اطراف ماهیچه طلایی بشه.
بعد در ظرفی که گنجایش داشته باشه ماهیچه ها رو در یک ردیف بچینید و روی ماهیچه ها رو با پیاز خلال شده فراوون بپوشونید و کمی روغن زیتون ، زعفران آب کرده ، فلفل و زردچوبه روی ماهیچه ها بریزید.
حرارت رو خیلی ملایم کنید و اجازه بدید ماهیچه با آبی که از پیازها خارج میشه بپزه. دقت کنید نباید ماهیچه ها تا زمان پخت جبه جا بشه چون اگه پیازها بره زیر ماهیچه دیگه اونقدر آب نمیندازه و میسوزه.
پس اصلا برای پخت این ماهیچه نیار نیست که آب اضافه کنید.
وقتی از پخت ماهیچه مطمئن شدید نمک رو اضافه کنید و ماهیچه ها رو جا به جا کنید و حرارت رو بالا ببرید تا پیازها به سرخ شدن برسه. اگه حس کردید ماهیچه ها داره له میشه اونها رو از ظرف خارج کنید و بذارید پیازها سرخ بشه.
در نهایت این غذا بدون آبه و ماهیچه همراه با پیاز سرخ شده کنارش ( به شیوه رستوران پسران کریم و با همون طعم و مزه ) سرو میشه.
پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید واقعا ماهیچه با این روش لذیذ میشه.
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب
این نظر توسط mojdeh در تاریخ 1392/12/19 و 10:52 دقیقه ارسال شده است | |||
ali bod tashakor |
این نظر توسط Mili در تاریخ 1392/09/01 و 15:11 دقیقه ارسال شده است | |||
Thanks! |
این نظر توسط Mili در تاریخ 1392/09/01 و 15:11 دقیقه ارسال شده است | |||
Thanks! |
این نظر توسط فاطیما در تاریخ 1392/07/22 و 15:06 دقیقه ارسال شده است | |||
بریم بپزیم ببیمیک چی از آب در میاد |
این نظر توسط abbas در تاریخ 1392/04/09 و 2:35 دقیقه ارسال شده است | |||
mamnon |
اطلاعات کاربری
لینک دوستان
آرشیو
آمار سایت
کدهای اختصاصی