loading...
آشپزخانه من
آشپزخانه من بازدید : 263 چهارشنبه 11 دی 1392 نظرات (1)


پیاز رو رنده کنید و پیاز داغ رو آماده کنید وقتی پیاز سبک و طلای شد زردچوبه رو هم اضافه کنید و کمی با پیاز تفت بدید. گوشت رو به سایز خورش قورمه سبزی خزد کنید گوشت این خورش باید درشت خرد شده باشه...

آشپزخانه من بازدید : 529 پنجشنبه 02 آبان 1392 نظرات (0)

 

ساقه هاي كرفس رو از برگها جدا كنيد ، به اندازه هاي يكدست خرد كنيد ، بشوريد و كنار بذاريد تا خشك بشه .
پیاز داغ رو آماده کنید و زدچوبه رو با پیاز طلایی شده تفت بدید ، گوشت رو اضافه کنید و با حرارت بالا گوشت رو سرخ کنید تا تغییر رنگ بده و آبش جمع بشه...

آشپزخانه من بازدید : 610 چهارشنبه 10 مهر 1392 نظرات (0)


پیاز داغ رو آماده کنید و زمانی که پیاز طلایی و سبک شد ادویه ها رو اضافه کنید و کمی تفت بدید تا خامی ادویه ها گرفته بشه ، بعد گوشت رو اضافه کنید و حرارت رو زیاد کنید تا گوشت آب نندازه و کاملا تغییر رنگ بده و سرخ بشه ...

آشپزخانه من بازدید : 785 شنبه 06 مهر 1392 نظرات (0)


تکه های مرغ رو با یه مقدار روغن تو قابلمه نچسب سرخ کنید. وقتی قابلمه نچسب باشه و در قابلمه رو بذارید نیاز نیست از مقدار زیادی روغن استفاده کنید.
وقتی مرغ ها سرخ شد زردچوبه رو به روغن اضافه کنید و همراه با مرغ کمی تفت بدید تا خامی زردچوبه گرفته بشه.

آشپزخانه من بازدید : 411 سه شنبه 02 مهر 1392 نظرات (0)


پیاز داغ رو آماده کنید و گوشت رو همراه با فلفل و زردچوبه همراه با پیاز کاملا تفت بدید تا رنگش تغییر کنه و آب گوشت کاملا کشیده بشه .
رب گوجه رو به گوشت اضافه کنید و کمی رب رو با گوشت تفت بدید تا بوی خامی رب گرفته بشه ...

آشپزخانه من بازدید : 1511 پنجشنبه 14 شهریور 1392 نظرات (1)


بادمجان ها را نمک زده ، به مدت یک ساعت در آبکش قرار بدید تا تلخیش گرفته بشه. بعد بادمجانها رو شسته و بعد از خشک کردن، در روغن سرخ کنید.
سیر را خلال خرد کنید. روغن را روی حرارت قرار بدید تا داغ بشه سیر را اضافه کنید. کمی تفت بدید و از روی حرارت بردارید...

آشپزخانه من بازدید : 2424 دوشنبه 31 تیر 1392 نظرات (1)


مرغ ترش، یکی دیگر از غذاهای سنتی شمالیه که طرز تهیه اش در گیلان، متفاوت از مازندرانه. دوستانی که دسترسی به سبزی بومی ندارند، می تونند مقداری نعنا رو جایگزین کنند.
...

آشپزخانه من بازدید : 583 چهارشنبه 22 خرداد 1392 نظرات (0)

گردو آسیاب شده را در کمی آب حل میکنیم و خوب هم میزنیم تا گلوله نداشته باشد. سپس آن را با سه یا چهار لیوان آب و رب انار میگذاریم با حرارت ملایم یکی دو ساعت بپزد و مثل فسنجون هر دفعه کمی آب سرد اضافه میکنیم تا زمانیکه گردو روغن بیندازد. وقتی خورشت کمی روغن انداخت و گردو کمی پخت؛ سبزی را که از قبل سرخ کرده ایم اضافه میکنیم اگه سبزی های محلی را ندارین اشکال نداره. نسبت خالواش و چوچاق به بقیه سبزیها کمتر باید باشه و مقدار سبزی نسبت به گردو بیشتر. سبزی های خرد شده رو در روغن کم سرخ می کنیم و وقتی به اندازه کافی، آب سرد توی خورش ریختیم، سبزی رو اضافه می کنیم...

آشپزخانه من بازدید : 1194 چهارشنبه 22 خرداد 1392 نظرات (0)

https://rozup.ir/up/khabarcom/Mykitchen/Pictures/food/1016309_515704905168361_939738505_n.jpg


روغن یا کره را در تابه ای گرم کنید و بعد زرد چوبه را داخل روغن بریزید . کمی که گرم شد، پنیر صبحانه خرد شده را داخل آن بریزید .
صبر کنید تا پنیر شروع به ذوب شدن کند . سیر رنده شده را در این مرحله به خوراک اضافه کنید و به آرامی پنیر و سیر را مخلوط کنید .

آشپزخانه من بازدید : 401 چهارشنبه 22 خرداد 1392 نظرات (0)


ابتدا تکه های مرغ را درون قابلمه در روغن تفت می دهیم و نمک و زردچوبه و فلفل اضافه می کنیم تا هم طعم بگیرد و هم روی مرغها طلایی شود. بعد مقداری آبغوره یا آب نارنج به مرغها اضافه می کنیم.برای هر تکه مرغ دو قاشق غذا خوری آبغوره لازمه.این غذا نباید خیلی ترش باشه ولی باید مرغ ها طعم دار بشه...

آشپزخانه من بازدید : 407 پنجشنبه 09 خرداد 1392 نظرات (0)


راسته را باید قبل از استفاده نازک نازک ببرید. برای اینکه کار راحت تر بشود، برای برش بهترین کار این است که گوشت را برای مدت کمی در فریزر قرار دهید تا گوشت کمی سفت شود، نه زیاد که کاملا یخ بزند ولی به اندازه‌ای که برای برش کار راحت تر بشود. بعد با چاقو تیز آنرا به ورقه‌هایی با ضخامت دو تا سه میلیمتری ببرید...

آشپزخانه من بازدید : 845 پنجشنبه 19 اردیبهشت 1392 نظرات (0)


تکه‌های مرغ یا گوشت را با روغن در تابه‌ای با دیواره‌های بلند خوب سرخ کنید.
بعد از سرخ شدن، تکه‌های مرغ را از تابه بردارید و پیازی که نگینی خرد کرده‌اید را در روغن تفت دهید.
پس از طلایی شدن پیازها، نمک و زردچوبه و تکه‌های مرغ را به آن‌ها اضافه کنید و روی تمام مواد...

آشپزخانه من بازدید : 301 جمعه 13 اردیبهشت 1392 نظرات (0)

اصالتا تو این خورشت از لوبیای سفید استفاده میشه ولی میتونید از لوبیا چشم بلبلی هم استفاده کنید،مزیتی هم که لوبیا چشم بلبلی داره اینه که خیلی زود پخته میشه و زمان زیادی ازتون نمی گیره ولی اگه بخواید از لوبیا سفید استفاده کنید از شب قبل بهتره لوبیا رو خیس کنید.
لوبیا رو بگذارید بپزه...

آشپزخانه من بازدید : 256 جمعه 13 اردیبهشت 1392 نظرات (1)


گوجه‌سبز از جمله میوه‌های متفاوت بهاری است که به صورت‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد.
اگرچه متداول‌ترین نوع مصرف این میوه به‌صورت خام است ولی شما می‌توانید از آن در طبخ خورشی خوشمزه نیز استفاده کنید.
پختن این خورش را به آن دسته از افرادی که به طعم ترش علاقه‌مندند و معمولا در خورش‌هایشان از ترشی‌هایی مانند آبغوره یا آبلیمو استفاده می‌کنند، پیشنهاد می‌کنیم...

آشپزخانه من بازدید : 224 شنبه 24 فروردین 1392 نظرات (0)


گوشت رو به همراه پیاز داغ و زردچوبه تفت می دیم و می ذاریم بپزه. البته برای اینکه خورشتمون خوش رنگ بشه، همون اول که داریم گوشت رو تفت می دیم، بهتره گوجه ها رو هم رنده کنیم و اضافه کنیم تا حسابی رنگ پس بده...

آشپزخانه من بازدید : 215 شنبه 24 فروردین 1392 نظرات (0)

پیازداغ درست می کنیم و گوشت ها رو توش تفت می دیم. زردچوبه هم می ریزیم. بهتره اندازه گوشت ها باید از گوشت قیمه ای هم یه کم کوچکتر باشه. یعنی با اندازه چاقاله بادام ها تناسب داشته باشه...

آشپزخانه من بازدید : 255 شنبه 24 فروردین 1392 نظرات (0)


پخت این خورش دقیقا مثل خورش کرفسه یعنی با همون سبزی و دقیقا به همون روش..تنها فرقش اینه که چون ریواس خودش ترشه، دیگه چاشنی نمیخواد و دیگه اینکه، برخلاف کرفس، ریواس خیلی بافت نرمی داره و زود له میشه...

آشپزخانه من بازدید : 261 شنبه 24 فروردین 1392 نظرات (0)


پياز رو تو مقداري روغن سرخ كنيد تا طلايي شه ، زردچوبه رو اضافه کنید و کمی تفت بدید ، بعد گوشت رو كه به اندازه گوشت خورش قورمه سبزی خرد کردید اضافه كنيد و تفت بديد تا آب گوشت كشيده و سرخ بشه ....

آشپزخانه من بازدید : 433 سه شنبه 03 بهمن 1391 نظرات (0)

 

پیاز را خرد کنید و در روغن تفت بدین تا طلایی و سبک بشه ، بهش زردچوبه و فلفل اضافه و کمی تفت بدین، گوشت چرخ کرده را اضافه و به تفت دادن ادامه
بدین تا گوشت رنگش تغییر کنه رب را هم در این مرحله اضافه و مواد را هم بزنید تا خامی رب گرفته بشه...

آشپزخانه من بازدید : 269 چهارشنبه 15 آذر 1391 نظرات (0)

در قابلمه مناسبی مقداری روغن گرم کنید و بعد پیاز ریز خرد شده و زردچوبه رو تفت بدید تا پیاز سبک شه ، بعد رب گوجه رو همراه گوشت خرد شده به قابلمه اضافه کنید و تفت بدید تا رنگ گوشت کاملا تغییر کنه. 3 لیوان آب داخل ظرف بریزید و یک ساعت و نیم زمان بدید تا گوشت با حرارت متوسط و در بسته بپزه.

آشپزخانه من بازدید : 619 چهارشنبه 15 آذر 1391 نظرات (0)

قطعات پاك شده مرغ را در مقداري روغن و زردچوبه كاملا سرخ كنيد تا طلايي شوند .

در فاصله جا افتادن سس ، مرغهاي سرخ شده را همراه يك عدد پياز ، مقداري آب ، 1 ليوان آب پرتقال و مقداري نمك بپزيد .

بعد از يك ساعت ، پياز داخل مرغ ها جدا كنيد ، و دور بيندازيد . آب مرغ را آبكش كنيد و كنار بگذاريد .

آشپزخانه من بازدید : 530 یکشنبه 12 آذر 1391 نظرات (0)

بادمجانها را پوست بگیرید و با نوک چاقو چند شکاف روی سطح شان ایجاد کنید . آنها را به مدت دو ساعت در مخلوط آب و نمک غلیظ بخوابانید تا تلخی آنها گرفته شود بعد بشوئید، خشک کنید و در مقداری روغن تمام سطح آنها را سرخ کنید .
پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک شود، گوشت خرد شده را به پیاز اضافه کنید و سرخ کنید تا رنگ آن تغییر کند، سپس 8-10 لیوان آب روی گوشت بریزید و حرارت را بالا ببرید تا آب بجوشد بعد حرارت را ملایم کنید و بگذارید گوشت به مدت دو ساعت بپزد

آشپزخانه من بازدید : 369 یکشنبه 12 آذر 1391 نظرات (0)

پياز را خرد كنيد و در كمي روغن همراه مقداری زرد چوبه سرخ كنيد تا طلايي شود بعد گوشت خرد شده را به آن بيفزائيد و كمي تفت دهيد تا آب گوشت كشيده شود . ۴ ليوان آب روي آن بريزيد و اجازه دهيد حدود يك ساعت با حرارت ملايم بپزد ( بدون نمك ) بعد از يك ساعت لپه و ليمو اماني را به مواد بيفزايئد .

آشپزخانه من بازدید : 434 یکشنبه 05 آذر 1391 نظرات (0)

سبزی را کاملا ریز ( ساطوری ) خرد کنید و در مقدار کمی روغن به مدت 5 – 6 دقیقه تفت دهید تا آب آن چیده شود و کمی رنگ آن تغییر کند. برنج را از دو ساعت قبل خیس کنید ، آب آن را خالی کنید و به سبزی اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. بعد 2 – 3 لیوان آب روی مواد بریزید و صبر کنید تا برنج کاملا باز شود و سبزی نیمپز شود.

آشپزخانه من بازدید : 279 سه شنبه 30 آبان 1391 نظرات (0)


باقالی خشک رو 5 - 6 ساعت قبل (بهتره یک شب تا صبح) رو خیس کنید تا پوستش به راحتی جدا بشه. پوستش رو بگیرید و دوباره باقالی رو بشورید.
باقالی و سیر خرد شده یا رنده شده رو تو روغن یا کره تفت بدید.

آشپزخانه من بازدید : 357 یکشنبه 28 آبان 1391 نظرات (0)

http://khabarcom.persiangig.com/Elham%20Ebrahimi/image/Food/106.jpg

اسفناجها را بعد از شستن و خشک کردن خرد میکنیم. زیاد ساطوری نمیکنیم تا موقع تفت دادن له نشود.
اگر اسفناج داخل ماهی تابه جا نشود میتوانیم کم کم اضافه کنیم وقتی کمی نرم شد حجم آن کمتر شد بقیه را اضافه کنیم و تفت دهیم.
وقتی پیاز و گوشت با هم به اندازه کافی تفت داده شدند 4 پیمانه آب جوش را اضافه میکنیم.

آشپزخانه من بازدید : 556 جمعه 26 آبان 1391 نظرات (0)


تکه های مرغ رو تو یه مقدار روغن تفت بدید. پیاز رو ریز خرد کنید یا رنده کنید و تو روغنی که مرغ رو سرخ کرده بدید ، پیاز رو تفت بدید تا طلایی بشه. رب رو با پیار همراه با زردچوبه و فلفل تفت بدید تا خامیش گرفته بشه ، بعد مرغ های سرخ شده رو همراه با مقداری آب اضافه کنید و نمک غذا رو اندازه کنید و صبر کنید تا مرغ بپزه...

آشپزخانه من بازدید : 366 چهارشنبه 24 آبان 1391 نظرات (0)


معمولا براي اين خورشت از قطعات مرغ با استخوان استفاده ميكنند تا در اثر زمان پخت طولاني، گوشت مرغ بافتش رو از دست نده .
استفاده از يك عدد هويچ كوچك در اين خورش به منظور جلوگيري ازتلخ شدن خورشته. معمولا بعضی از گردوها مقدار كمي تلخي دارن و اگر نوع مغز گردو مرغوب نباشه ( يا مغز گردو مونده باشه ) اين مقدار تلخي بیشتره . اگه از يك عدد هويچ كوچك ( طبق دستور ) استفاده كنيد؛ اين تلخي كاملا گرفته ميشه .
....

آشپزخانه من بازدید : 278 سه شنبه 23 آبان 1391 نظرات (0)

http://khabarcom.persiangig.com/Elham%20Ebrahimi/image/Food/64518_3785819450948_1886759167_n.jpg

سبزی این خورش شامل تره، جعفری، گشنیز، اسفناج کمی شنبلیله ، برگ سیر و در صورتی که در دسترس دارید مقداری سبزی های معطر شمالی از جمله خلواش، چوچاق، اناریجه + کمی مخلوط "خِنِش" است
لازم به توضیح است که سبک تهیه این خورش تقریبا شبیه سبک شمالی است در نتیجه اگر از سبزی های شمالی در تهیه آن استفاده شود طعم آن بسیار دلچسب تر خواهد بود...

آشپزخانه من بازدید : 446 سه شنبه 23 آبان 1391 نظرات (1)

 

موقع تفت دادن سبزي اگر سبزي و روغن رو همزمان با هم روي حرارت بذاريد ، رنگ سبزی تیره نمیشه و در نهیایت خورشتون سبز تره میشه ولی اگر میخواید خورشتون تیره بشه صبر کنید تا سبزي روي حرارت خشك شه بعد روغن رو اضافه كنيد . اينكار باعث تيره شدن رنگ سبزي و نهايتا خورش میشه.مطابق معمول تمام خورش هاي سبزي دار ، سبزي رو كاملا ريز خرد كنيد . درشت بودن اندازه سبزي علاوه بر طولاني كردن زمان پخت ، باعث ميشه خورش خوب جا نیفته....

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 840
  • کل نظرات : 181
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 1830
  • آی پی امروز : 132
  • آی پی دیروز : 108
  • بازدید امروز : 419
  • باردید دیروز : 228
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,453
  • بازدید ماه : 4,532
  • بازدید سال : 36,444
  • بازدید کلی : 2,616,702
  • کدهای اختصاصی