loading...
آشپزخانه من
آشپزخانه من بازدید : 1327 دوشنبه 27 آبان 1392 نظرات (0)

شله مشهدی

مواد لازم:

گوشت دنده گوسفندی 500 گرم
نخود و لوبیا 150 گرم یا 1 پیمانه
پیاز 1 عدد
آب 10 پیمانه
گندم 1 پیمانه
لوبیا چیتی نصف پیمانه
برنج یک دوم پیمانه
ماش یک دوم پیمانه
عدس یک دوم پیمانه
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

مواد لازم برای روی شله:

گوشت قیمه 200 گرم
پیاز سرخ شده 3 عدد
لپه یک دوم پیمانه
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
گلاب یک دوم قاشق چایخوری
زعفران دم کرده به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه:

از یک شب قبل تمام حبوبات رو جدا جدا بشورید و خیس کنید.
گوشت دنده، پیاز، نخود و لوبیا رو با 10 پیمانه آب و حرارت ملایم حدود 4 ساعت بپزید. بعد گوشت پخته رو از قابلمه در بیارید و بکوبید .
گندم و لوبیا چیتی رو به قابلمه نخود و لوبیای پخته شده اضافه کنید و حدود یک ساعت با حرارت ملایم بپزید.
بعد برنج، ماش، عدس، نمک، فلفل و گوشت کوبیده شده رو به قابلمه اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مواد بپزه و حبوبات کاملاً له بشه. هم زدن شله مهمترین قسمت تهیه اشه چون اینقدر باید هم زده بشه تا کشدار شه. البته می تونید از گوشتکوب برقی کمک بگیرید و کمی مواد رو له کنید تا آش زودتر حاضر بشه.
در آخر، وقتی شله کاملا له و کشدار شد، یک مقدار دارچین، جوز هندی، زنجفیل بهش اضافه کنید. بعد شله رو تو ظرف بکشید و خورش قیمه آماده شده رو روش بریزید و سرو کنید.

طرز تهیه قیمه روی آش:

ابتدا گوشت قیمه ای رو با پیاز داغ سرخ کنید و لپه رو اضافه کنید و خوب تفت بدید. بعد زردچوبه ، رب گوجه فرنگی ، فلفل و مقداری آب اضافه کنید و اجازه بدید بپزه.
در آخر، گلاب و زعفران رو بریزید و در ظرف رو ببندید و 10 دقیقه خورش رو دم کنید. دم کردن خورش باعث میشه عطر و طعم بهتری داشته باشه.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 840
  • کل نظرات : 181
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 1830
  • آی پی امروز : 124
  • آی پی دیروز : 108
  • بازدید امروز : 346
  • باردید دیروز : 228
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,380
  • بازدید ماه : 4,459
  • بازدید سال : 36,371
  • بازدید کلی : 2,616,629
  • کدهای اختصاصی