loading...
آشپزخانه من
آشپزخانه من بازدید : 20467 شنبه 04 آبان 1392 نظرات (4)

کنسرو ذرت

برای تهیه کنسرو ذرت از بلالهایی که تازه هستند استفاده کنید . بلالهایی که وقتی دونه اش رو بین دو تا انگشت فشار میدید راحت له میشه و یه شیره ای ازش بیرون میزنه.
بلالها رو پوست كنده ، دسته اش رو جدا كنید و بشوريد.
تو یه قابلمه مقداری آب ونمك و برای هر 4-5 بلال یک قاشق شکر بریزید . ریختن شکر باعث نرم شدن بلال میشه.
ذرت ها رو تو این آب بپزید طوری که کاملا پخته بشه.میتوید این کار رو با زدپز انجام بدید که مطمئن باشید ذرت هاتون کاملا پخته.
حالا بلال های پخته شده رو از آب در بیارید و یک ردیفش رو با چاقو خالی کنید و بعد به راحتی بلال ها رو دون کنید.
دونه های بلال رو تو شیشه های مناسب بریزید و با آبی که بلال رو توش پختید شیشه ها رو پر کنید. در شیشه رو محکم ببندید ، یه قابلمه بزرگ رو پر از آب کنید و شیشه های ذرت رو توش بچینید طوری که تا نزدیک به در شیشه توی آب قرار بگیره ، وقتی آب داخل قابلمه جوش اومد 20 دقیقه شیشه های ذرت رو بجوشونید.
کنسرو ذرت رو تو جای خنک نگه دارید.

ارسال نظر برای این مطلب
این نظر توسط دختری از تبار گیلان در تاریخ 1393/07/08 و 15:02 دقیقه ارسال شده است

سلام
ممنونم از این آموزشتون
یه سوال :
ماندگاری این کنسرو چقدره؟؟

این نظر توسط سودا در تاریخ 1393/06/20 و 9:49 دقیقه ارسال شده است

شکلک

این نظر توسط مهدیه در تاریخ 1393/05/24 و 14:38 دقیقه ارسال شده است

با عرض سلام و خسته نباشید
می خواستم بدونم زمان پخت ذرت در قابلمه وزود پز چه قدر باید باشد؟؟
یاعلی

این نظر توسط سمیه در تاریخ 1393/03/18 و 19:21 دقیقه ارسال شده است

شکلک


کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 840
  • کل نظرات : 181
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 1830
  • آی پی امروز : 124
  • آی پی دیروز : 108
  • بازدید امروز : 341
  • باردید دیروز : 228
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,375
  • بازدید ماه : 4,454
  • بازدید سال : 36,366
  • بازدید کلی : 2,616,624
  • کدهای اختصاصی