loading...
آشپزخانه من
آشپزخانه من بازدید : 1623 پنجشنبه 31 مرداد 1392 نظرات (0)


در ابتدا فر را با حرارت 175 درجه سانتی گراد روشن کنید. اگه فرتون برقیه حرارت را روی 155 درجه سانتی گراد قرار بدید. کف سینی فر رو کمی با روغن چرب کنید و بعد کاغذ آشپزخانه (کاغذ روغنی) قرار بدید. در این صورت کاغذ راحت تر روی سینی فر قرار می گیرد. روی کاغذ رو چرب نکنید. آرد و بکینگ پودر را نیز با هم الک کنید...

آشپزخانه من بازدید : 1266 پنجشنبه 17 مرداد 1392 نظرات (0)


همونطور که تو تصاویر میبینید من یک کیک ساده درست کردم تو قالبی که وسطش سوراخه.
کیک رو از وسط برش زدم،فضای داخلی سطح پایینی رو خالی کردم ، توی اون فضا رو با خامه زده شده و گردو و موز پر کردم...

آشپزخانه من بازدید : 1089 سه شنبه 15 مرداد 1392 نظرات (0)


یک لایه کاکائویی و دو لایه ساده.
برای بین هر لایه از کرم پنیری استفاده کردم .
یک بسته پنیر ماسکارپونه رو با یک قاشق شکر و حدود دو لیوان خامه فرم گرفته مخلوط کردم و بین هر لایه از این کرم استفاده کردم...

آشپزخانه من بازدید : 1360 پنجشنبه 26 اردیبهشت 1392 نظرات (0)


پودر قند را داخل کره بريزيد و با هم زن تا جائي بزنيد که به صورت يک کرم سفيد دربياد.
وانيل و آرد و نمک رو به کره اضافه کنيد و خوب ورز بديد تا خمير صاف و لطيفي به دست بياد...

آشپزخانه من بازدید : 6399 شنبه 21 اردیبهشت 1392 نظرات (0)


شکر و روغن رو حدودا 2-3 دقیقه با هم زن میزنیمتخم مرغ ها رو دونه دونه به شکر و روغن اضافه میکنیم و بعد از اضافه کردن هر یک از تخم مرغ ها حدودا 3 دقیقه مخلوط رو هم میزنیم در حین هم زدن تخم مرغ ها وانیل رو اضافه میکنیم...

آشپزخانه من بازدید : 1707 شنبه 31 فروردین 1392 نظرات (0)

سیب زمینی هارو در حدی بپزید که مغز سیب زمینی کمی خام باشه.این خامی از وا رفتن کتلت در حین سرخ شدن جلوگیری میکنه.بعد از اینکه سیب زمینی ها پخت با رنده ریز سیب زمینی ها رو هم رنده کنید و به پیاز رنده شده اضافه کنید...

آشپزخانه من بازدید : 1717 شنبه 28 بهمن 1391 نظرات (1)

تمام مواد لازم برای کرپها، تخم مرغ، شیر، آب، کره، نمک و آرد را در یک مخلوط کن ریخته و کاملا مخلوط میکنیم تا به خوبی ترکیب شده و یکدست بشه. مواد
رو به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدیم.

آشپزخانه من بازدید : 1527 شنبه 14 بهمن 1391 نظرات (0)

سفيده رو از زرده جدا ميکنيم.سفيده رو اينقدر هم ميزنيم تا کمي پف کنه.بعد شکر دو قاشق غذاخوري از 2/3 فنجان شکر را به سفيده ها اضافه ميکينم. دوباره با همزن هم ميزنيم تا اينبار سفيده کاملا پف کنه و شکر توش حل بشه.به اصطلاح مثل برف ميشه. باز هم با پره هاي همزن امتحان کنيم و وقتي شکل هاي نوک تيز رو روي سفيده ديديم زدن سفيده و شکر کافيه...

آشپزخانه من بازدید : 806 شنبه 16 دی 1391 نظرات (1)

 
آرد رو چند بار الك كنيد و همراه با روغن مایع و کره بذارید روی حرارت ملایم و در تمام مراحل مدام آرد رو هم بزنيد تا نسوزه . مقدار روغن باید به حدی باشه که آرد توی روغن به راحتی حرکت کنه...

 

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 840
  • کل نظرات : 181
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 1830
  • آی پی امروز : 114
  • آی پی دیروز : 108
  • بازدید امروز : 272
  • باردید دیروز : 228
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,306
  • بازدید ماه : 4,385
  • بازدید سال : 36,297
  • بازدید کلی : 2,616,555
  • کدهای اختصاصی