در ابتدا فر را با حرارت 175 درجه سانتی گراد روشن کنید. اگه فرتون برقیه حرارت را روی 155 درجه سانتی گراد قرار بدید. کف سینی فر رو کمی با روغن چرب کنید و بعد کاغذ آشپزخانه (کاغذ روغنی) قرار بدید. در این صورت کاغذ راحت تر روی سینی فر قرار می گیرد. روی کاغذ رو چرب نکنید. آرد و بکینگ پودر را نیز با هم الک کنید...
همونطور که تو تصاویر میبینید من یک کیک ساده درست کردم تو قالبی که وسطش سوراخه.
کیک رو از وسط برش زدم،فضای داخلی سطح پایینی رو خالی کردم ، توی اون فضا رو با خامه زده شده و گردو و موز پر کردم...
یک لایه کاکائویی و دو لایه ساده.
برای بین هر لایه از کرم پنیری استفاده کردم .
یک بسته پنیر ماسکارپونه رو با یک قاشق شکر و حدود دو لیوان خامه فرم گرفته مخلوط کردم و بین هر لایه از این کرم استفاده کردم...
برش زدن انبه
سوسیس ها رو متناسب با سایز نان های تست برش بزنید و سرخ کنید.
اضافات اطراف نان تست را بگیرید و با وردنه نان ها را صاف کنید.روی هرنان مقداری سس مایونز بمالید و...
پودر قند را داخل کره بريزيد و با هم زن تا جائي بزنيد که به صورت يک کرم سفيد دربياد.
وانيل و آرد و نمک رو به کره اضافه کنيد و خوب ورز بديد تا خمير صاف و لطيفي به دست بياد...
شکر و روغن رو حدودا 2-3 دقیقه با هم زن میزنیمتخم مرغ ها رو دونه دونه به شکر و روغن اضافه میکنیم و بعد از اضافه کردن هر یک از تخم مرغ ها حدودا 3 دقیقه مخلوط رو هم میزنیم در حین هم زدن تخم مرغ ها وانیل رو اضافه میکنیم...
سیب زمینی هارو در حدی بپزید که مغز سیب زمینی کمی خام باشه.این خامی از وا رفتن کتلت در حین سرخ شدن جلوگیری میکنه.بعد از اینکه سیب زمینی ها پخت با رنده ریز سیب زمینی ها رو هم رنده کنید و به پیاز رنده شده اضافه کنید...
تمام مواد لازم برای کرپها، تخم مرغ، شیر، آب، کره، نمک و آرد را در یک مخلوط کن ریخته و کاملا مخلوط میکنیم تا به خوبی ترکیب شده و یکدست بشه. مواد
رو به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدیم.
سفيده رو از زرده جدا ميکنيم.سفيده رو اينقدر هم ميزنيم تا کمي پف کنه.بعد شکر دو قاشق غذاخوري از 2/3 فنجان شکر را به سفيده ها اضافه ميکينم. دوباره با همزن هم ميزنيم تا اينبار سفيده کاملا پف کنه و شکر توش حل بشه.به اصطلاح مثل برف ميشه. باز هم با پره هاي همزن امتحان کنيم و وقتي شکل هاي نوک تيز رو روي سفيده ديديم زدن سفيده و شکر کافيه...
ساندویچ سوسیس و قارچ
250 گرم فارچ رو پس از شستن خرد کنید و همراه با کمی کره و آبلیمو و نمک و فلفل با حرارت زیاد سرخ کنید
آموزش تهیه میرزا قاسمی همراه با تصویر
آرد رو چند بار الك كنيد و همراه با روغن مایع و کره بذارید روی حرارت ملایم و در تمام مراحل مدام آرد رو هم بزنيد تا نسوزه . مقدار روغن باید به حدی باشه که آرد توی روغن به راحتی حرکت کنه...
تیرامیسو بدون تخم مرغ