loading...
آشپزخانه من
آشپزخانه من بازدید : 516 سه شنبه 19 آذر 1392 نظرات (0)

 

 

آش بادمجان

بادمجان  سه عدد متوسط یا دو عدد دلمه ای
پیاز متوسط   2 عدد
نخود و عدس روی هم یک پیمانه
کشک
نعنا خشک
آرد 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه   به میزان لازم
آب گوشت یا ماهیچه یا عصاره گوشت
سیر  3-4 حبه ( اختیاری )

طرز تهیه:

نخود رو از شب قبل خیس کنید و تا فاصله ای که قراره پخته بشه چند بار آبش رو عوض کنید.
عدس رو هم نیم ساعت قبل از پخت خیس کنید.
مقدار حبوبات رو بنا به ذائقه اتون میتونید کمتر یا بیشتر کنید یا مقدار عدس رو بیشتر از نخود و یا برعکس.
برای پخت این آش خیلی بهتره که از آب گوشت و یا ماهیچه یا قلم استفاده کنید.
یکی از پیاز ها رو خلال کنید و پیاز داغ رو آماده کنید وقتی پیاز سبک شد ، سیر رنده شده ( اختیاری ) ، زردچوبه و فلفل رو اضافه کنید و بعد حبوبات و به مقدار کافی آب گوشت . اگر آب گوشت نداشتید به مقدار کافی آب بریزید و وقتی شروع به جوشیدن کرد 2 تا عصاره گوشت اضافه کنید.حرارت رو متوسط کنید و صبر کنید تا حبوبات کاملا بپزه.
تو این فاصله بادمجونها رو مکعبی خرد کنید و پیاز دوم رو هم خلال کنید و پیاز رو سرخ کنید تا سبک شه ، یعد بادمجانهای خرد شده رو اضافه کنید و در ظرف رو ببندید تا بادمجانها سرخ و پخته بشن.
وقتی از پختن حبوبات مطمئن شدید ، بادمجان رو هم اضافه کنید. تا اینجای کار به آش نمک نزنید چون قراره کشک رو به آش اضافه کنید.
وقتی بادمجان و حبوبات پخت و آش تقریبا جا افتاد به مقدار کافی کشک رو با یه مقدار آب جوش و یک قاشق آرد ( برای غلظت آش ) خوب هم بزنید و همراه با کمی نعنا داغ به آش اضافه کنید . مقدار کشک و نعنا هم کاملا به ذائقه شما بستگی داره. تو این مرحله نمک غذا رو اندازه کنید.
وقتی آش جا افتاد بکشیدش توی ظرف و با پیاز داغ و کشک و نعنا داغ و در صورت تمایل کوفته قلقلی روی آش رو تزیین کنید.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 840
  • کل نظرات : 181
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 1830
  • آی پی امروز : 124
  • آی پی دیروز : 108
  • بازدید امروز : 344
  • باردید دیروز : 228
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,378
  • بازدید ماه : 4,457
  • بازدید سال : 36,369
  • بازدید کلی : 2,616,627
  • کدهای اختصاصی