loading...
آشپزخانه من
آشپزخانه من بازدید : 6690 سه شنبه 28 آذر 1391 نظرات (1)

 

پیتزا بدون فر

مواد لازم براي خمير پيتزا:

آرد 5/1 پيمانه
ماست يك دوم پيمانه
1 قاشق چايخوري بگینگ پودر
نمك 1 قاشق چايخوري
تخم مرغ 1 عدد
روغن مايع 2 قاشق سوپخوري

طرز تهیه:

درون كاسه اي آرد نمك ماست بيكينگ پودر تخم مرغ و روغن را ريخته و مخلوط كنيد.اين خمير حالت چسبندگي دارد.كف تابه 30 سانتي متري را چرب كنيد و خمير را كف ظرف بخوابانيد و مواد رويه پيتزا را روي آن چيده پنير پيتزا را روي آن ريخته در ماهيتابه را گذاشته و روي حرارت ملايم قرار دهيد بعد از يك ربع در تابه را برداريد و در حدي كه خمير پجته و پنير آب شود بپزيد
حتما براي پهن كردن خمير دست خود را چرب كنيد.این خمير براي اين سايز تابه كمي ضخيمه اگه نازك تر بشه خيلي بهتر مي شه.میتونید از یک تابه بزرگتر استفاده کنید در كل چون مايه خمير نداره و احتياج به ورز دادن و استراحت نداره خمير راحت و فوريه.

برای انواع پیتزا میتونید از مواد زیر استفاده کنید.

پیتزا مدیترانه ای:

يك عدد بادمجان متوسط
ـ 2 قاشق چاي‌خوري پودر آويشن يا ارگانو
ـ يك عدد پياز قرمز متوسط
ـ 2 عدد كدوي سبز درشت
ـ 2 عدد فلفل دلمه‌اي (رنگي باشد بهتر است)
ـ 2 قاشق سوپ‌خوري پنير پارمسان رنده شده

پیتزا پپرونی:

سس قرمزپنیر پیتزاسوسیس پپرونی یا ژامبون پپرونی گوجه فرنگی وفلفل دلمه + ادویه

پیتزا قارچ و مرغ;

قارچ ورقه‌شده و فیله مرغ فلفل دلمه‌ای رنگی‌خردشده سس گوجه‌فرنگی پنیر

پیتزا بیف;

راسته گوساله، قارچ، پنیر، زیتون سیاه


پیتزا میکس:

ژامبون مرغ و گوشت، قارچ، پنیر، فلفل دلمه

پیتزا سبزیجات:

کدو، بادمجان، قارچ، پنیر، ذرت، زیتون، گوجه فرنگی

 

https://rozup.ir/up/khabarcom/Mykitchen/Pictures/food/20130121-pan-pizza-lab-recipe-.jpg

 

https://rozup.ir/up/khabarcom/Mykitchen/Pictures/food/20130121-pan-pizza-lab-recipe-28jpg.jpg

 

https://rozup.ir/up/khabarcom/Mykitchen/Pictures/food/20130121-pan-pizza-lab-recipe-24.jpg

 

https://rozup.ir/up/khabarcom/Mykitchen/Pictures/food/20130121-pan-pizza-lab-recipe-29.jpg

 

https://rozup.ir/up/khabarcom/Mykitchen/Pictures/food/20130121-pan-pizza-lab-recipe-01.jpg

 

 

ارسال نظر برای این مطلب
این نظر توسط هادی در تاریخ 1392/09/29 و 17:06 دقیقه ارسال شده است

سلام با انجام همه موارد ذکر شده چرا خمیر به اندازه مناسب پخته نشد؟
پاسخ : دوست عزیز ممکنه سایز تابه ای که استفاده کرده بودید کوچک بوده و خمیرتون ضخیم شده .


کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 840
  • کل نظرات : 181
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 1830
  • آی پی امروز : 114
  • آی پی دیروز : 108
  • بازدید امروز : 270
  • باردید دیروز : 228
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,304
  • بازدید ماه : 4,383
  • بازدید سال : 36,295
  • بازدید کلی : 2,616,553
  • کدهای اختصاصی