loading...
آشپزخانه من
آشپزخانه من بازدید : 1301 شنبه 09 آذر 1392 نظرات (1)

واویشکای مرغ

مواد لازم:
سینه مرغ 1 عدد
پیاز بزرگ 1 عدد
گوجه فرنگی 3-4 عدد
نمک، فلفل ، زردچوبه ، ادویه به مقدار لازم

طرز تهیه:

پیاز رو خرد کنید و سرخ کنید وقتی پیاز ها سبک شد زردچوبه رو اضافه کنید دقت کنید نیاز نیست پیاز کاملا سرخ بشه ، همینکه یه مقدار سبک و طلایی بشه کافیه.
سینه های مرغ رو مکعبی خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و همراه با پیاز تفت بدید وقتی کمی سرخ شد و آبش کشیده شد ، فلفل و ادویه رو اضافه کنید . برای ادویه میتونید از مقدار کمی پودر کاری یا پودر پاپریکا یا دارچین یا گرد غوره استفاده کنید.
گوجه ها رو پوست بکنید و نگینی خرد کنید و به مرغ اضافه کنید و کمی تفت بدید وقتی گوجه آب انداخت حرارت رو ملایم کنید و اجازه بدید غذا با شعله ملایم بپزه .
در انتها نمک غذا رو اندازه کنید و در صورت تمایل از مقدار آب لیمو یا آب نارنج به عنوا چاشنی این غذا استفاده کنید.
میتونید کنار این غذا از سیب زمینی سرخ کرده استفاده کنید و این غذا رو همراه با پلوی زعفرانی سرو کنید.
اضافه کردن کمی زعفران طعم خیلی خوبی به غذا میده.
نکته:

این غذا رو با گوشت تیکه ای یا با گوشت چرخ کرده یا با دل و جگر مرغ هم درست میکنند.
میتونید از یک یا دو حیه سیر رنده شده هم استفاده کنید.
برای خوشرنگ تر شدن غذا میتونید یک تا دو قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کنید.
در صورت تمایل میتونید از یک عدد فلفل دلمه ای خرد شده در این غذا استفاده کنید.

ارسال نظر برای این مطلب
این نظر توسط ستاره در تاریخ 1393/06/09 و 14:46 دقیقه ارسال شده است

شکلک


کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 840
  • کل نظرات : 181
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 1830
  • آی پی امروز : 114
  • آی پی دیروز : 108
  • بازدید امروز : 269
  • باردید دیروز : 228
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,303
  • بازدید ماه : 4,382
  • بازدید سال : 36,294
  • بازدید کلی : 2,616,552
  • کدهای اختصاصی