اسفناج رو بعد از پاک کردن و شستن ، خرد کنید و بذارید با حرارت ملایم و با آبی که پس میده و با شعله کم حدود 15 دقیقه بپزه و آبش کشیده شه بعد صبر کنید تا سرد شه...
ساقه کرفس رو رنده کنید و برگهای تازه کرفس رو ریز خرد کنید.تخم مرغ ، برگ و ساقه کرفس ، زرشک ، مغز گردوی خرد شده ، زرشک ، آرد و آرد سوخاری رو مخلوط کنید ، شیر رو اضافه کنید و نمک و فلفل غذا رو اندازه کنید.
سیب زمینی ها رو بپزید برای پخت سیب زمینی میتونید اونها رو کاملا بشورید و کمی پوستش رو چرب کنید ( تا موقع پختن ترک نخوره ) و تو یه قابلمه آب جوش بپزیدشون یا اینکه سیب زمینی ها رو پوست بکنید و تو یه مقدار آب و نمک بپزید تا مغز پخت بشه و یا اینکه تو ماکروفر یا فر سیب زمینی ها رو تنوری کنید. از هر روشی که استفاده میکنید سیب زمینی باید کاملا مغز پخت بشه ...
سیب زمینی ها رو پوست بکنید و با یه مقدار نمک بپزید بعد از اینکه پخته شد تو یه آبکش بریزید تا آب اضافیش گرفته بشه. بعد سیب زمینی ها رو با رنده ریز رنده کنید یا با گوشت کوب حسابی له کنید و اجازه بدید حسابی سرد بشه . سرد بودن سیب زمینی یکی از نکات خیلی مهم برای وا نرفتن کتلته...
تخم مرغ ها رو تو یه کاسه بشکنید و بهشون نمک و فلفل بزنید و حسابی با چنگال همش بزنید تا یکدست بشه .
وقتی سیب زمینی ها سرخ شد تخم مرغ های زده شده رو روی سیب زمینی ها بریزید...
ابتدا شیر رو روی نانها بریزد تا خوب خیس بخوره و نرم بشه. پیاز و سیر رو در غذاسا کاملاً له کنید. بعد مخلوط شیر و نان رو هم اضافه و دوباره مواد رو میکس کنید.وقتی خوب مخلوط شد، گوشت چرخ کرده، یکی از تخم مرغ ها و نمک و فلفل و زردچوبه...
سیب زمینی را بپزید و رنده کنید.پیاز را هم رنده کنید.
پياز و سيب زميني را به جوانه اضافه کنید. بعد جعفری ، نمك ، فلفل ، زردچوبه ، آرد و تخم مرغ را اضافه و مواد را مخلوط نماييد...
پیاز رو نگینی خرد کرده و تفت دهید.گوشت را اضافه کرده و زردچوبه بزنید.آب گوشت که گرفته شد رب گوجه را اضافه کنید و نمک و ادویه بزنید.فلفل دلمه و قارچ را هم اضافه کنید و خوب تفت دهید. در واقع سس لازانیا درست کنید...
روغن تن ماهی را خالی کنید و ماهی را داخل کاسه ای بریزید و با چنگال کاملا له کنید تا بافت ماهی از هم باز بشه.
سپس زیره سیاه ، تخم مرغ ، سیب زمینی و پیاز رنده شده ، سیر رنده شده ، مقداری جعفری ، نمک و فلفل و آرد سوخاری را اضافه کنید...
گوشت تکه تکه شده رو همراه با پیاز خرد شده و زردچوبه و فلفل با مقدار کافی آب بپزید تا زمانی که گوشت کانلا پخته بشه ، در انتها نمک گوشت رو اندازه کنید.تو اين فاصله، لپهها رو پاك كنید ، حدودا یک ساعت لپه رو خیس کنید و بعد بشورید و آبکش کنید و بعد با مقداری نمک لپه ها رو بپزید....
سیب زمینی ها رو پوست بگیرید و بشورید و با رنده درشت رنده کنید.
با دست کمی سیب زمینی های رنده شده رو فشار بدید تا آب اضافی آن گرفته بشه.
به میزان لازم به سیب زمینی ها نمک و فلفل و زردچوبه بزنید...
نخود رو از یک شب قبل خیس کنید و تو این مدت چند بار آبش رو عوض کنید.از باقالی برای لطافت بیشتر فلافل استفاده استفاده میشه شما میتونید بجای باقالی از یک عدد سیب زمینی متوسط استفاده کنید ولی رسپی اصلی فلافل نه باقالی داره و نه سیب زمینی....
کدوها را رنده کرده و در یک آبکش بریزید. یک دوم قاشق غذاخوری نمک روی آن پاشیده و مخلوط کنید.ده دقیقه صبر کنید تا آب بیاندازد.
کدوی رنده شده را در دستتان فشار دهید تا آب آن گرفته شود...
هویجها را بشوئید. پوستشان را بگیرید و نگینی خرد کنید.
آب را بجوشانید و به آن نمک اضافه کنید. هویجها را بگذارید به مدت 5 دقیقه در این آب بجوشد.
اگر ار نخودفرنگی خام استفاده میکنید به مدت 5 تا 10 دقیقه در آب بپزید ولی اگر از نخودفرنگی کنسروی استفاده میکنید فقط آنرا آبکش کنید...
در ظرفی تخم مرغ ها را همراه با نمک،فلفل،زردچوبه،پودر سیر،آرد،پیاز داغ و شوید خرد شده به خوبی مخلوط کنید.
نخود پخته شده را به مواد بالا اضافه کنید و مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید...
در ظرفی تخم مرغ ها را همراه با نمک،فلفل،زردچوبه،پودر سیر،آرد،پیاز داغ و شوید خرد شده به خوبی مخلوط کنید.
باقلای پخته شده را به مواد بالا اضافه کنید و مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید...
سیب زمینی هارو در حدی بپزید که مغز سیب زمینی کمی خام باشه.این خامی از وا رفتن کتلت در حین سرخ شدن جلوگیری میکنه.بعد از اینکه سیب زمینی ها پخت با رنده ریز سیب زمینی ها رو هم رنده کنید و به پیاز رنده شده اضافه کنید...
پیاز و هویج رو توی گوشت رنده ریز کرده و کمی پودر سوخاری (یا آرد نخودچی) و نمک و فلفل و زرچوبه زده و مخلوط میکنیم.مواد رو و خوب ورز میدیم تا چسبنده بشه.بعد توی دست بهشون فرم میدیم( گرد , بیضی یا هر شکل دیگه)...
کنسرو تن رو 20 دقیقه بجوشونید تا از سالم بودنش مطمئن بشید.سیب زمینی ها رو بپزید . برای پختن میتونید از ماکروفر یا از پخت تو آب جوش استفاده کنید....
نودل رو به مدت 2-3 دقیقه بپزید تا کمی از حالت خامی در بیاد و نرم بشه بعد آبکش کنید و بذارید آبش کاملا کشیده بشه.
تخم مرغ ها رو با ذرت فلفل دلمه ای سوسیس خرد شده و نودل آبکش شده و ادویه جات و عصاره گوشت یا مرغ مخلوط کنین و هم بزنین....
لوبیا سبز و هویج را هر کدام در ظرف جداگانه میپزیم چون زمان پخت هر کدام متفاوته.پیاز را سرخ کرده گوشت را به پیاز اضافه میکنیم و تفت میدیم،دو قاشق
رب را به گوشت اضافه کرده و کمی سرخ میکنیم.لوبیا، هویج پخته شده، گوشت تفت داده شده و...
نخودها رو با کنجد داخل غذاساز یا بلندر بریزید و خوب مخلوط کنید و بعد سیر و پیاز را اضافه کنید. مخلوط بدست اومده را به یه کاسه بزرگ منتقل کنید و
سبزیها و نمک و فلفل و آویشن و آرد سفید را اضافه کنید و حدود یه ربع ورز بدید.اگر فلفل سبز نداشتید مشکلی نیست کار رو بدون اون انجام بدید...
ابتدا سیب زمینی ها رو آب پز می کنیم تا نسبتاَ مغز پخت بشن.تو این فاصله بامیه ها و فلفل های چیلی و هویج پخته شده و قارچ رو حلقه حلقه می کنیم.
بعد از اینکه سیب زمینی ها نسبتا خنک شد اونا رو له می کنیم و تخم مرغ ها رو بهش اضافه می کنیم. نمک، فلفل و زرد چوبه و کمی زعفران آب شده می زنیم و در آخر پودر سوخاری رو اضافه و همه مواد رو با هم مخلوط می کنیم و نهایتاً مایه اصلی کوکوی ما آماده است...
سیر و پیاز را خورد کرده در کمی کره تفت دهید تا نرم شود.
سیب زمینی ها را خام رنده کرده به همراه ذرت ، آویشن، تخم مرغ زده شده و فلفل دلمه ای های نگینی خرد شده با نمک و فلفل کاملا مخلوط کنید...
سیب زمینی ها رو پوست میگیریم و خرد میکنیم و میگذاریم چند دقیقه با آب و نمک کمی بپزه.دقت کنید سیب زمینی ها رو زیادنپزیدچون داخل فرهم مرحله پخت ادامه داره.هویج و سیب زمینی و نخود سبز و ذرت رو باهم مخلوط میکنیم...
سيب زميني را با پوست بپزيد، سپس پوست گرفته و رنده کنيد. آرد گندم را در يک ليوان آب سرد حل کنيد و مراقب باشيد گلوله نشود. تخم مرغ ها را با آرد و آب مخلوط کرده و به مدت 10 دقيقه کنار بگذاريد. سبزي ها را با سيب زميني مخلوط کنيد و...
اسفناج رو تمیز کرده و بشورید و بذارید روی حرارت تا نرم بشه و کمی بپزه. نیاز نیست آب اضافه کنید چون اسفناج آب میندازه.
بعد اسفناج رو بریزید تو یه آبکش و کمی فشار بدید تا آب اضافیش خارج بشه. بعد خردش کنید.
سویا رو به مدت 20 دقیقه با اب داغ خیس کنید و بعد آبکش کنید و آبش رو کاملا بگیرید.
تخم مرغ رو با سویا و جعفری خوب مخلوط کنید .
پیاز رو رنده کنید و کاملا آبش رو بگیرید و...
قارچهارا ورقه ورقه کرده وکمی با آبلیمو تفت می دهیم تا آب آن کشیده شود.
سپس با بقیه مواد مخلوط کرده وآرد نخودچی ونمک وادویه وتخم مرغ ها را نیز اضافه می کنیم .
درون قابلمهای 2 پیمانه آب بریزید و عدس و سیبزمینیها را در آن جوش بیاورید سپس حرارت را کم کرده و تا حدود 15 دقیقه یا تا زمانیکه نرم شوند آنها را بپزید سپس درون آبکش بریزید.
ابتدا پوست سیب زمینیها را با برس و آب کاملاً تمیز کنید. سپس پوست آنها را بکنید و ورقه ورقه کنید.ادویه کاری و نمک را با هم مخلوط کنید و به سیب زمینیها بمالید. بعد آنها را کف تابه یا ظرف مخصوص فر بچینید و مقدار کمی روغن زیتون روی آن بریزید.ظرف سیب زمینیها را در فری با حرارت 200 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید کمی سرخ شوند.
سيب زميني ها را پوست کنده و به قطعات کوچک خرد کنيد. سپس مقداري آب و نمک به آن افزوده و به مدت 20 تا 30 دقيقه به آن زمان پخت دهيد.
بعد ازاینکه سیب زمینی ها پخت آنها را آبکش کنید تا آب سیب زمینی ها کاملا گرفته شود.
ابتدا سیب زمینی ها رو به مدت ده دقیقه آب پز کنید . طوری که سیب زمینی ها نه پخته باشه و نه خام . اجازه بدید تا سیب زمینی ها سرد بشه.
سیب زمینی ها رو رنده کنید و همراه با پیاز رنده شده و نمک و فلفل و پودر نان باگت و تخم مرغ با هم زن دو سه دقیقه هم بزنید.
سیب زمینی ها را رنده کرده و در یک کاسه بزرگ بریزید و روغن زیتون، رزماری و فلفل را به آن اضافه کنید.
مخلوط سیب زمینی را به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید .سعی کنید هر تکه به ضخامت نیم سانت باشد و بگذارید حدود ۲۰ دقیقه در فر بماند.
پیاز را رنده کرده با نمک به گوشت اضافه کرده خوب ورز دهید . یک لیوان آب را با یک قاشق چایخوری جوش شیرین در گوشت بریزیدآرد را هم ریخته و خوب ورز دهید.بعد نمک را اندازه کرده فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کرده ورز دهید.
گوشت و پیاز را خرد کرده و روی حرارت خیلی کم قرار می دهیم تا شروع به پختن کنند.
سبزیها را کمی خرد کرده و روی گوشت میریزیم و میگذاریم با حرارت ملایم بپزند نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه می کنیم و باید توجه کنیم موادمان آب نداشته باشد
سيب زميني ها را تميز بشوئيد و آب پز كنيد ( حدود 20-30 دقيقه ) بعد پوست بگيريد و ريز رنده كنيد .در يك كاسه مناسب سيب زميني ها را بريزيد و با نمك و فلفل و زرد چوبه خوب ورز دهيد
بعد يكي يكي تخم مرغ ها را به آن اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد . معمولا دو عدد تخم مرغ براي اين مقدار كافيست كه اين بستگي به نوع سيب زميني دارد . دقت كنيد اندازه تخم مرغ زياد نباشد تا مواد خيلي شل نشوند .
لوبيا را با يك ليوان آب و يك قاشق چاي خوري مخلوط نمك و زرد چوبه بگذاريد به مدت 10 دقيقه بپزد. بعد از اين مدت هويچ خرد شده را اضافه كنيد و 10 دقيقه ديگر مواد را بپزيد . ( دقت كنيد كه حرارت زير مواد به حدي نباشد كه آب آن كشيده شود و مجبور به اضافه كردن آب شويد )
سیبزمینی و كدوها را نگینی خرد كرده و در كره تفت میدهیم تا كمی سرخ شود. نمك و فلفل میزنیم.
در ظرف دیگری تخممرغها، آرد و شیر را با هم مخلوط كرده و میزنیم تا یكدست شود بعد به كدو اضافه میكنیم و هم میزنیم.
سیب زمینی را بشوئید ، پوست آن را بگیرید و به مدت 30 دقیقه در آب جوش روی حرارت متوسط قرار دهید تا "نیم پز کامل" شود .بعد آبکش کنید و کنار بگذارید تا خنک شود .
کدو را به صورت نگینی یکدست خرد کنید و به مدت 5 دقیقه در آب جوش روی حرارت قرار دهید تا فقط کمی نرم شود. بعد کدو را نیز آبکش کنید و بگذارید خنک شود.
تعداد صفحات : 2