فیله مرغ رو صورت جوجه کبابی ( مکعب شکل ولی تو سایز کوچک ) خرد کنید و از روز قبل تو مخلوط روغن زیتون ، ماست...
این سس یک سس تنده پس حتما از فلفل سبز تند استفاده کنید.همه موادی رو که خیلی ریز خرد کرده بودید با هم مخلوط کنید . استفاده از دانه های فلفل سیاه تازه که روی این سس آسیاب میکنید طعم خیلی خوبی به سس میده...
این سس یک سس بسیار خوش طعمه که با انواع سالاد سبزیجات تازه و به عنوان دیپ در کنار سبزیجات تازه و همراه با چیپس بسیار کاربردی و خوش طعمه...
مایه خمیر رو همراه با 2 قاشق آب ولرم مخلوط کنید . دقت کنید ولرم بودن آب برای عمل اومدن مایه خمیر خیلی مهمه و همینطور تمیز بودن ظرفی که مایه خمیر توش عمل میاد . اگر مایه خمیر زمان زیادی بمونه خمیر بوی ترشیدگی میگیره پس به این نکته دقت کنید...
تمام ادویه ها رو با هم میکس کنید و تو شیشه در بسته نگه دارید...
پیروک، نوعی شیرینی مغزدار است که خمیر آن شباهت زیادی به خمیر انواع پای دارد؛ مغز آن را انواع مارمالاد تشکیل میدهد و تنوع پیروکها نیز بسته به مارمالاد داخل آنهاست...
مواد خشک ( آرد، نمک، بیکینگ پودر و شکر ) رو با هم الک کنید و تو یه کاسه بریزید . کره ای که به دمای محیط رسیده ، شیر و تخم مرغ رو اضافه کنید و حسابی مواد رو هم بزنید تا کاملا یکدست بشه و به غلظت ماست زده شده برسه...
برای تهیه سس خمیر مایه فوری رو با شیر ولرم ( داغ نباشه ) مخلوط کنید.
زرده ها و سفیده های تخم مرغ رو جدا کنید ، سفیده ها رو با همزن برقی بزنید تا سفید بشه و پف کنه ( وقتی کاسه رو برمیگردونید سفیده ها نریزه ) بعد زرده و ماءالشعیر رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه ، بعد از یکدست شدن مواد باید شیر مخلوط با خمیر مایه و بعد بیکینگ پودر رو اضافه کنید...
شیر ، شکر ، تخم مرغ ، نشاسته و ارد رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه بعد از روی حرارت بردارید و وانیل رو اضافه کنید . تا سرد شدن کاملش هر از گاهی همش بزنید تا رویه نبنده ...
این خمیر برای تهیه جوجه چینی ، قارچ سوخاری ، میگو سوخاری ، فیله ماهی سوخاری و کلا گوشتها و سبزیجاتی که زود پخته میشوند مناسبه.
ابتدا شیر رو روی نانها بریزد تا خوب خیس بخوره و نرم بشه. پیاز و سیر رو در غذاسا کاملاً له کنید. بعد مخلوط شیر و نان رو هم اضافه و دوباره مواد رو میکس کنید.وقتی خوب مخلوط شد، گوشت چرخ کرده، یکی از تخم مرغ ها و نمک و فلفل و زردچوبه...
همه ی ادویه های ذکر شده را پودر کرده ، با هم مخلوط کنید . سپس در شیشه ریخته و در آن را محکم ببندید توجه داشته باشید که ادویه ها باید بعد از آسیاب کردن نرم نرم باشند...
یک عدد پیاز نگینی شده رو با گوشت تفت بدید و وقتی گوشت سرخ شد, به اون زردچوبه و ادویه و فلفل بزنید و اجازه بدید تا گوشت با حرارت کم بپزه. وقتی گوشت پخت, به اون نمک هم اضافه کنید و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا نمک به خورد گوشت بره.
بادمجانهای حلقه شده رو نمک پاشی کنید و نیم ساعت صبر کنید تا تلخی اونا گرفته بشه. بعد هم بشویید و سرخ کنید...
اول در یک کاسه یک قاشق پر آرد ، خمیر مایه ،شکر و نمک رو با هم مخلوط کنید و بعد دو قاشق روغن مایع و آب ولرم رو بهش اضافه کنید ،اول ¼ پیمانه آب ولرم اضافه کنید و اگر دیدید خیلی خمیری و سفت است چند قاشق دیگه آب بهش اضافه کنید تا غلظتی مثل ماست غلیظ پیدا کنه ...
مرغ خام رو دوبار با پنجره ریز ، چرخ کنید تا حسابی نرم و یکدست بشه ، پیاز رو زنده کنید و آبش رو بگیرید و به مرغ اضافه کنید.
سیر رنده شده ، نمک ، فلفل ، زعفران ، مایونز و تخم مرغ رو هم اضافه کنید.
مواد رو خوب ورز بدید تا مایع یکدست بشه...
روغن رو در ظرف مناسبی بریزید و بذارید روی حرارت تا داغ بشه ، بعد اطراف ژیگو رو تو روغن با حرارت بالا سرخ کنید تا کاملا تغییر رنگ بده ، بعد یک لیوان آب به ژیگو اضافه کنید و یک دسته سبزی معطر و دو سه حبه سیر و یکی دو عدد هویج خرد شده داخل ظرف ژیگو بریزد و حرارت رو ملایم کنید تا ژیگو با حرارت ملایم و زمان طولانی با همین مقدار آب به آهستگی بپزه.
دستور این غذا توسط دوست عزیز خانوم رویا ارسال شده.
سيب زمينى درشت رو بعد از شستن كاملاً خشك كنيد و در مايكروفر بپزيد.وقتى كه كاملاً مغز پخت شد اون رو داخل يه تيكه فويل يا همون كاغذ الومينيوم بپيچيد و براى چند دقيقه داخل فر از قبل داغ شده بگذاريد تا پوستش هم سفت بشه...
آرد رو توي كاسه ميريزيم،نشاسته ذرت رو اضافه ميكنيم،نمك و فلفل و بيكينگ پودر و تخم مرغ رو هم اضافه میکنیم و هم ميزنيم.
چون آردها استاندارد نيستن و سايز تخم مرغ هم استاندارد نيست بهتره با نصف ليوان شير شروع كنيد.البته ممكنه به ميزان شير بيشتري نياز پيدا كنيد.
كم كم شير رو اضافه كنيد تا غلظت مخلوط مثل "ماست هم زده" بشه...
سینه های مرغ را به صورت ورقه ورقه برش بزنید.آب لیمو، روغن زیتون، سیر، نمک، فلفل قرمز، زیره، گشنیز و فلفل سبز تند را درون یک ظرف بزرگ ریخته مواد را با هم مخلوط کنید. سپس مرغ ها را به مدت 1ساعت درون مواد و در دمای معمولی اتاق درون مواد بخوابانید.قبل از سرخ کردن روی ورقه های مرغ را با دستمال کاغذی حوله ای از مواد درشتی که موقع خواباندن به آن چسبیده پاک کنید زیرا موقع سرخ کردن اگر چیزی به مرغ چسبیده باشد می سوزد...
هویجها را بشوئید. پوستشان را بگیرید و نگینی خرد کنید.
آب را بجوشانید و به آن نمک اضافه کنید. هویجها را بگذارید به مدت 5 دقیقه در این آب بجوشد.
اگر ار نخودفرنگی خام استفاده میکنید به مدت 5 تا 10 دقیقه در آب بپزید ولی اگر از نخودفرنگی کنسروی استفاده میکنید فقط آنرا آبکش کنید...
آرد، نمک، مخمر و شکر را در یک کاسه الک کنید و روغن را روی آن بریزید. آب را کم کم اضافه کرده و مایه را به شکل خمیر در آورید.اگر از آرد سه صفر استفاده می کنید، مقدار آب کمتری نیاز دارید.خمیر را روی یک سطح آرد پاشی شده 7-8 دقیقه ورز دهید. سپس آن را یک ساعت در کاسه چرب شده گذاشته و یک دستمال خیس روی آن بندازید...
درست کردن این ساندویچ کار خیلی سختی نیست، اما نکته کلیدیاش در سس پستوای است که در بین مواد قرار میگیرد. سس پستوی خوب را باید خودتان درست کنید اما انواعی از آن در مغازهها فروخته میشوند که طعم نسبتا خوبی دارند. سس پستو مخلوطی از ریحان، سیر، روغن زیتون و سایر مواد (بنا بر سلیقه شما) است که طرز تهیه آن را در قسمت سس ها میتونید ببینید...
این سس رو میتونید همراه با پاستا ، با ساندویچ مرغ ، به عنوان دیپ کنار سبزیجات یا چیپس سرو کنید....
در یک تابه ی بزرگ، یک قاشق روغن بریزید و پیازها را که به صورت نوارهای نازکی بریده شده،در آن تفت دهید تا نرم شوند.
فلفل دلمه ای که تخم آن درآورده شده و نازک بریده شده، نصف قاشق چای خوری نمک و یک چهارم قاشق چای خوری فلفل و قارچ ها که نازک بریده شده را به تابه اضافه کنید و حدود 6 دقیقه یا تا زمانی که آب قارچ ها روان شود، آن ها را تفت دهید...
ماست را درون یک کاسه بزرگی ریخته و کمی آنرا بزنید، سپس خامه، کره و آب لیمو را با آن اضافه کرده مخلوط کنید. سپس سیر، زنجبیل، کاری، فلفل قرمز، زردچوبه، نمک، زیره، گشنیز، تره و گوجه فرنگی رنده را به آن آضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا یک مخلوط یکدست بدست آید...
سينه هاي مرغ رو با چاقو از سطح مقطع طوري برش بزنيد که به صورت يک ورقه بزرگ در بیاد. بعد هر سينه رو بين 2 لايه کيسه فریزر قرار بدید و با بيفتک زن يا گوشکوب به آرامي ببکوبيد تا کاملا يکدست و صاف و به صورت يک قطعه بيفتک بزرگ و با ضخامت مناسب دربیاد...
تمام این مواد را باهم مخلوط میکنیم این مواد خام روی خمیر مالیده میشه پس باید خوب ورز بدین تا اخمیری شکل بشه.
بعد از خمیر نان چونه هایی برمیداریم به شکل مستطیل بازش میکنیم کمی پنیر میریزیم ومواد رو با دست کاملا پخش میکنیم وفشرده میکنیم تا به خمیر بچسبه...
کمی سیب زمینی نیم رو پز کنید و کنار بزارید.سیب زمینی ها رو حلقه حلقه برش بزنید.
جداگانه مقداری قارچ رو با مقداری پیاز و کره تفت بدید و سیب زمینی و قارچ رو به کمی نمک و فلفل آغشته کنید و درون ظرفهای مورد نظرتون که از قبل با کمی کره چرب کردید بریزید...
مرغ ها رو به صورت نگيني تکه مي کنيم و پيازداغ درست مي کنيم و زردچوبه مي زنيم. سپس مرغ ها رو بهش اضافه مي کنيم و تفت مي ديم. سپس زعفران آب شده رو بهش اضافه مي کنيم و مي ذاريم بپزه...
نودل رو به مدت 2-3 دقیقه بپزید تا کمی از حالت خامی در بیاد و نرم بشه بعد آبکش کنید و بذارید آبش کاملا کشیده بشه.
تخم مرغ ها رو با ذرت فلفل دلمه ای سوسیس خرد شده و نودل آبکش شده و ادویه جات و عصاره گوشت یا مرغ مخلوط کنین و هم بزنین....
نودل را مطابق دستور روی بسته همراه با ادویه مخصوص داخل بسته بپزید و آبکش کنید. توجه کنید که نباید نودل به صورت کامل بپزه.
در ماهیتابه کره را به همراه زردچوبه داغ کرده و کوکتل های خرد شده را همراه با کره کمی تفت میدیم...
ميتلف همينطور که از ترجمه خود کلمه هم پيداست همون گوشته که داخل قالبهاي لوف يا به قول معروف قالب کيک انگليسي پخته ميشه. اصل اين غذا از اروپا مياد.گوشتي که استفاده ميکنيد سعي کنيد چربي نداشته باشد تا در حين پخت ترک نخوره و کامل قالبي در بياد.
سعي کنيد مقدار موادي که بکار ميبريد با سايز قالبتون يکسان باشه چون گوشت زمان پخت کمي کوچيکتر ميشه و ارتفاعش کم ميشه به اين جهت که
قالبهاي لوف در سايزهاي مختلف هست.قالبي که در اين دستور استفاده شده 26 سانتي و عرضش 12 سانته تو اين قالب تا 1 کيلو گوشت را ميتونيد بپزيد.
کاسرول یا کسرول (casserole) یه واژه فرانسوی است و به غذاهایی گفته می شه که در ظرف هایی که در برابر حرارت بالا مقاوم هستن، طبخ و عموماً با همون ظرف سر میز آورده می شه (casserole dish). کسرول هم می تونه بعنوان غذای اصلی و هم در کنار غذای اصلی سرو شه. یکی دیگه از ویژگی های کسرول سبک طبخ این غذاهاست که معمولاً از پخت انواع گوشت و سبزیجات به همراه یه ماده نشاسته ای مثل پاستا و سیب زمینی و سطحی پوشیده از پنیر درست می شه که لازانیا، موساکا، پای چوپان و خیلی از غذاهایی که در فرهنگ غذایی ما هم جا افتاده اند از این قبیلند.
عرايس Arayes يه غذاي معروف عربيه كه به اين صورت درست ميشه كه يه مايه گوشتي لاي نان پيتا قرار گرفته و كباب ميشه و يه ساندويچ گوشت
خوشمزه رو تشكيل ميده .
آرد رو توی كاسه می ریزیم.شكر و نمك و مایه خمیر رو اضافه می كنیم.
سپس بهبود دهنده یا بکینگ پودر را اضافه می کنیم.
آب و روغن رو هم اضافه می كنیم.
مواد رو ورز میدیم تا خمیر لطیفی به دست بیاد. (حدود ده تا 15 دقیقه )...
اطراف نون های تست رو ببرید بعد نون ها رو نگینی خرد کنید ، سینی فر را چرب کنید نون های خرد شده را داخل سینی بریزید فر را روی 150 درجه بذارید و سینی را همراه نون ها به مدت 20 تا 30 دقیقه بذارید تا تست بشن.
اول سیب زمینیها رو پوست میکنم و به قطعات کوچکتر خردشون میکنم بعد با دو قاشق سرکه و کمی نمک میزارم آیپز بشه.
مرغ رو هم با پیاز و ادویه و نمک میپزیم.خیارشور رو خیلی ریز خرد میکنیم . بعد ژامبون رو هم خرد کرده , نمک و شوید و سس مایونز و ماست به مواد اضافه میکنیم
کاهو رو بعد از شستن خرد و کنید صبر کنید تا کاملا آبش کشیده شه . کاهوی ریز شده رو تو یک کاسه بزرگ بریزید...
راز خوشمزگی این غذا در پیاز داغ این خوراکه پیازداغ این غذا باید خوب آماده بشه.پیاز ها رو ژولین خرد کنید (نواری نازک) بعد روغن رو کمی داغ کرده و پیاز ها رو در تابه بریزید تا سرخ بشه در ابتدای سرخ شدن باید مقداری نمک به پیاز اضافه کنید تا از سوختن پیاز جلوگیری کنه. بعد ازینکه پیازهاطلایی شدند اونها رو از روغن در بیارید و کنار بذارید.
نان فوکاچيا يکي از نون هاي خوشمزه ايتاليايي هست که درست کردنش خيلي ساده است . هم ميتونين اونو به همراه انواع خوراک ها سرو کنين و هم ميشه اونو با پنير بعنوان عصرانه خورد و يا در کنار سوپ ها سرو کرد و حتی به تنهائی بعنوان يک جور ميان وعده خورد .
نان فوکاچيا در واقع شباهت زيادي به پيتزا يا به نوعي پيراشکي داره با اين تفاوت که درست کردنش از پيتزا خيلي سريعتر و ساده تره و مخلفاتش هم کمتر و
دلخواه هست . در واقع ناني هست که توش رو با مواد دلخواه پر کردن . اين نان مي تونه يک خوراکي مناسب براي کودکاني که مدرسه ميرن هم باشه چون هم خوردنش راحته و هم خيلي خوشمزه ست .
تعداد صفحات : 2