loading...
آشپزخانه من
آشپزخانه من بازدید : 1800 دوشنبه 30 دی 1392 نظرات (0)

سوپ قارچ و خامه

مواد لازم :

پیاز 1 عدد متوسط
کرفس 2 ساقه
عصاره گوشت یا مرغ 2 عدد
قارچ 200 گرم
کره 50 گرم
آرد 3-4 قاشق غذا خوری
شیر 3 لیوان
خامه صبحانه 1 بسته
نمک و فلفل

طرز تهیه :

من برای درست کردن همه سوپ هام حتما از پیاز داغ استفاده میکنم.
پیاز رو رنده کنید و همره با مقداری از کره پیاز رو سرخ کنید و ساقه های کرفس رو رنده کنید و همراه با پیاز تفت بدید .
قارچ ها رو خرد کنید و همراه با باقی کره سرخشون کنید. قارچ سرخ شده رو به پیاز و کرفس اضافه کنید.
عصاره گوشت یا مرغ رو تو یک لیوان آب جوش حل کنید و به مواد بالا اضافه کنید. به مقدار کافی آب بریزید و اجازه بدید سبزیجات بپزه.
آرد و با شیر حل کنید و روی حرارت بذارید تا به غلظت فرنی برسه ، وقتی سبزیجات پخت به سوپ اضافه کنید.
در انتهای پخت وقتی سوپ به غلظت رسید خامه رو با مقداری از سوپ رقیق کنید و به سوپ اضافه کنید و نمک و فلفل غذا رو اندازه کنید . تو ریختن نمک دقت کنید چون عصاره ها نمک دارند.
بعد از 5 دقیقه سوپ رو از روی حرارت بردارید. برای چاشنی این سوپ میتونید از آبلیموی تازه استفاده کنید.
این سوپ ساده قارچ و خامه است اما میتونید با اضافه کردن هویج رنده شده ، یک عدد سیب زمینی کوچک رنده شده مرغ پخته شده و یا حتی مقداری جو سوپ رو از این سادگی در بیارید.
میتونید زمان سرو کمی جعفری خرد شده یا پیازچه حلقه شده روی سوپ بریزید.
به جای کرفس میتونید از تره فرنگی استفاده کنید.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 840
  • کل نظرات : 181
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 1830
  • آی پی امروز : 113
  • آی پی دیروز : 108
  • بازدید امروز : 268
  • باردید دیروز : 228
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,302
  • بازدید ماه : 4,381
  • بازدید سال : 36,293
  • بازدید کلی : 2,616,551
  • کدهای اختصاصی