loading...
آشپزخانه من
آشپزخانه من بازدید : 1844 دوشنبه 09 دی 1392 نظرات (0)


گل گاو زبان رو از قبل یک ساعت تو آب سرد خیس کنید تا شنی که تو گلها هست ته نشین بشه بعد آبکش کنید و صبر کنید تا آبش بره.
لیمو عمانی رو هم یک ساعت قبل از تهیه مربا تو آب ولرم خیس کنید.

آشپزخانه من بازدید : 676 پنجشنبه 14 آذر 1392 نظرات (0)

این سس یک سس تنده پس حتما از فلفل سبز تند استفاده کنید.همه موادی رو که خیلی ریز خرد کرده بودید با هم مخلوط کنید . استفاده از دانه های فلفل سیاه تازه که روی این سس آسیاب میکنید طعم خیلی خوبی به سس میده...

آشپزخانه من بازدید : 4805 دوشنبه 11 آذر 1392 نظرات (0)


خرما ها رو بشورید و از وسط نصفشون کنید و هسته اش رو در بیارید ، بریزیدشون تو یه قابلمه گود و روش آب جوش بریزید و بذارید نیم ساعت بمونه.
بعد از این مدت قابلمه رو بذارید روی حرارت تا آبش جوش بیاد، بعد زیرش رو کم کنید و صبر کنید خرماها 5 دقیقه بجوشه تا کاملا نرم بشه...

آشپزخانه من بازدید : 1197 شنبه 02 آذر 1392 نظرات (0)


مقداری اب و نمک رو مخلوط کنید و روی لوبیا سبزهای پاک شده و شسته شده داخل شیشه بریزید تا شیشه پر بشه ، در شیشه رو محکم ببندید . شوری آب نمک باید در حدی باشه که وقتی میچشید به تلخی نزنه.

آشپزخانه من بازدید : 1728 چهارشنبه 29 آبان 1392 نظرات (0)


بالنگها رو پوست بکنید و قسمت داخلیش رو در بیارید و به شکل مکعب خرد کنید.توی یه قابلمه آب بریزید و بالنگها رو بریزید توش و بگذارید با حرارت ملایم بجوشه وقتی کمی جوشید بریزید توی صافی تا آبش خارج بشه بعد دوباره این کار رو تکرار کنید.

آشپزخانه من بازدید : 43567 دوشنبه 20 آبان 1392 نظرات (0)



بهتره برای درست کردن این مربا از کدوهای نارنجی و رسده استفاده کنید تا مربای خوشرنگتری داشته باشید.
کدوها رو پوست بکنید و تخمه هاش رو جدا کنید و قسمت گوشتیش رو خرد کنید با برای زیباتر شدن مربا با قالب های ریز قالب بزنید.

آشپزخانه من بازدید : 1327 دوشنبه 06 آبان 1392 نظرات (0)


شکر و نشاسته رو با هم تو شیرجوش بریزید و هم بزنید ، بعد آب آلبالو رو آروم به شکر و نشاسته اضافه کنید و مرتب مواد رو هم بزنید تا کاملا یکدست بشه.
شیرجوش رو رو حرارت متوسط بذارید و سس رو مرتب هم بزنید تا به غلظت برسه...

آشپزخانه من بازدید : 20468 شنبه 04 آبان 1392 نظرات (4)

 


برای تهیه کنسرو ذرت از بلالهایی که تازه هستند استفاده کنید . بلالهایی که وقتی دونه اش رو بین دو تا انگشت فشار میدید راحت له میشه و یه شیره ای ازش بیرون میزنه.بلالها رو پوست كنده ، دسته اش رو جدا كنید و بشوريد...

آشپزخانه من بازدید : 242 دوشنبه 29 مهر 1392 نظرات (0)

 


بهار يا برگ هاي شكوفه نارنج رو پاك كنيد و برگ هاي ريز و پلاسيده رو جدا كنيد و چند بار بهار رو بشورید.
بهار رو تو ظرف مناسبی بریزید و روش آب سرد بريزيد ، طوري كه يك بند انگشت روي برگ هاي بهار نارنج رو آب بگيره.
بهار رو 2- 3 ساعت خیس کنید و تو این فاصله چند بار آبش رو عوض كنيد تا مقداري از تلخيش گرفته بشه...

آشپزخانه من بازدید : 751 پنجشنبه 25 مهر 1392 نظرات (0)


همه سبزیجات رو بشورید و بذاريد كاملا خشك بشن . ( خشک شدن سبزیجات خیلی مهمه )
بعد همه رو ريز و يكدست خرد كنيد ( به اندازه خرد كردن مواد براي سالاد شيرازي ) و روي يك سفره تميز كاملا با هم مخلوط كنيد ...

آشپزخانه من بازدید : 358 چهارشنبه 17 مهر 1392 نظرات (0)


فلفل ها رو خوب بشورید و از وسط نصف کنید و دونه هاشو کاملا در بیارید.
فلفل ها رو بریزید تو قابلمه و با یک لیوان آب و حرارت ملایم بذارید بپزه به مقدار بیشتری آب نیاز ندارید چون فلفل ها آب میندازه...

آشپزخانه من بازدید : 376 چهارشنبه 17 مهر 1392 نظرات (0)


بادمجانها رو بشورید و کباب کنید بلافاصله تو یه ظرف دار بذارید تا هم بوی دود بگیره و هم پوست بادمجانها عرق کنه و راحت کنده بشه .بعد از خنک شدن پوستشون رو بکنید.فلفل و سیر و هویج رو خیلی ریز خورد کنید.

آشپزخانه من بازدید : 500 یکشنبه 07 مهر 1392 نظرات (2)


نکته خیلی مهم در تهیه شکلات صبحانه انتخاب پودر کاکائوی خوش طعم و خوش عطره چون طعم دهنده اصلیه شکلات صبحانه پودر کاکائو اس پس حتما تو انتخاب پودر کاکائو دقت کنید.شکر و پودر کاکائو رو کاملا مخلوط کنید تا ذرات شکر و کاکائو با هم مخلوط بشه ، تا زمانی که شیر رو اضافه میکنید پودر کاکائو گوله گوله نشه...

آشپزخانه من بازدید : 366 شنبه 06 مهر 1392 نظرات (1)


انارها رو بشورید و از وسط نصف کنید و با پشت قاشق به پشت انار ضربه بزنید تا دونه های انار از پوستش جدا بشه.
به اندازه یک لیوان آب انار تازه بگیرید و آب انار رو به دونه های انار اضافه کنید و همراه با مقدار کمی نمک بذارید رو حرارت ملایم تا انار ها بپزه ...

آشپزخانه من بازدید : 287 پنجشنبه 21 شهریور 1392 نظرات (0)


پیاز های ریز و کوچیک رو از قبل تو آب سرد خیس کنید تا هم پوستش به راحتی کنده بشه و هم زمان پوست کندن خیلی اذیت نشید.دقت کنید بدنه پیاز ها در حین پوست کندن بریده نشه چون بعد از اینکه ترشیتون آماده شد ممکنه نرم بشه و تردیش رو از دست بده...

آشپزخانه من بازدید : 504 دوشنبه 18 شهریور 1392 نظرات (0)

 

شكر رو توي قابلمه بريزيد و رو روي حرارت متوسط قرار بديد.كم كم شكر از لبه هاي ديگ شروع ميكنه به ذوب شدن تو این مرحله کمی قابلمه رو تكون بديد تا شكرهاي وسط قابلمه به لبه ها برسه و شروع بکنه به ذوب شدن .

آشپزخانه من بازدید : 297 شنبه 16 شهریور 1392 نظرات (0)


سیب ها رو پوست بگیرید و به قطعات مناسب خرد کنید .
اونها رو در ظرف بریزید و بگذارید آب داخل ظرف بجوشه و سیب ها کمی بپزه .
سیب ها رو از ظرف خارج کنید و شکر رو داخل آب سیب باقی مونده در ظرف بریزید و هم بزنید تا شکر حل بشه.

آشپزخانه من بازدید : 878 پنجشنبه 24 مرداد 1392 نظرات (0)


ذغال اخته ، آلبالو و آلوچه را در آب خیس کنید تا خاک و سنگریزه هاش گرفته بشه و بعد آبکش کنید.
این کار رو چند بار تکرار کنید تا آب شفاف بشه و دیگه سنگریزه نداشته باشه...

آشپزخانه من بازدید : 348 چهارشنبه 23 مرداد 1392 نظرات (0)


زغال اخته ها رو بشورید و روی یک پارچه پهن کنید تا آبشون بره سعی کنید حتما از از زغال اخته های سفت و درشت استفاده کنید.
شکر و با آب مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بذارید تا بجوشه و کمی غلیظ بشه...

آشپزخانه من بازدید : 478 دوشنبه 21 مرداد 1392 نظرات (0)


ابتدا بامیه ها را تميز بشوئيد و بامیه هاي زده دار يا نصف شده را از بامیه هاي سالم جدا كنيد . بهتره براي زيباتر شدن ظاهر ترشي ، چوب اضافه سر بامیه ها ( دم ساقه ) را با چاقو تا حدي ببريد كه به كلاهك بامیه آسيب نرسه...

آشپزخانه من بازدید : 451 چهارشنبه 16 مرداد 1392 نظرات (0)


اول از همه دم بلند انجیر ها را می گیریم بعد انجیر ها رو میشوریم و در ته قابلمه انجیر ها را چیده بعد یک لایه شکر میریزم و بعد لایه بعدی همینطور ادامه می دهیم تا انجیر ها تموم بشه.به مدت 24 ساعت می گذاریم تا انجیر ها آب بندازند...

آشپزخانه من بازدید : 483 یکشنبه 30 تیر 1392 نظرات (0)


بادمجون ها رو بدون پوست کندن و یا کندن دُم روی ذغال کبابی کنید. بادمجون باید طوری باشه که پوستش بسوزه و وا بره ولی داخل و مغزش نرم و سبز مایل به قهوه ای باقی بمونه و نسوزه . در صورت نداشتن زغال میتونید بادمجونها رو لای فویل آلومینیمی بپیچین و داخل فر قرار بدین و بعد از مغز پخت شدن با گریل اونها رو برشته و کبابی کنید طوریکه پوستشون قشنگ بسوزه و داخلشون نرم و کبابی بشه و کمی بوی دود بگیره ...

آشپزخانه من بازدید : 1280 یکشنبه 30 تیر 1392 نظرات (1)


ابتدا هندوانه را شسته و پوست میکنیم سپس مواد داخل آنرا تخلیه میکنیم و به صورتی که فقط یک لایه از پوست سفید هندوانه داشته باشیم.
بعد پوست سفید را در آب خنک و نمک بمدت 8 تا 12 ساعت قرارداده سپس از آب حارج کرده و آبکش میکنیم...

آشپزخانه من بازدید : 521 شنبه 29 تیر 1392 نظرات (0)


یک عدد تخم مرغ را درون مخلوط کن بریزید و هم بزنید و قطره قطره روغن زیتون را اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید تا مایع سفت شود و در حین هم زدن چند قطره از سرکه را میریزیم و همچنان هم میزنیم...

آشپزخانه من بازدید : 476 پنجشنبه 30 خرداد 1392 نظرات (0)


پوره های سیب را بهمراه مقدار خیلی کمی آب ( کمتر از یک لیوان) درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا سیب ها بپزند و کمی نرم شوند.
شکر را اضافه کنید.پس از اینکه شکر درون اب حل شد و چند جوش خورد حرارت را ملایم کنید و اجازه بدید مربا غلیظ شود...

آشپزخانه من بازدید : 2821 شنبه 18 خرداد 1392 نظرات (0)


براي داشتن چاقاله هاي گردوي مناسب مربا ،بهتر است به زمان چيدن آن بسيار دقت شود. معمولا گردوي مخصوص مربا را از اواسط خرداد ماه تا اواسط تير جمع آوري ميکنند. براي اينکه پي به تازگي و مناسب بودن گردو براي مربا ببريد. يک عدد خلال دندان را داخل گردو فرو کنيد، اگر خلال دندان به راحتي و بدون فشار زياد دست، داخل گردو رفت، به معني آن است که مناسب تهيه مربا است...

آشپزخانه من بازدید : 462 پنجشنبه 16 خرداد 1392 نظرات (0)


ابتدا آلبالوها را شسته و تميز مي كنيم.بعد يك ظرف پيركس آماده كرده و هسته آلبالو را از آن خارج كرده داخل ظرف مي ريزيم (يا با هسته گير يا اينكه آلبالو را بين دو انگشت شست و اشاره كمي ورز داده تا آلبالو شل شود بعد با كمي فشار هسته را از قسمتي كه آلبالو سوراخ است خارج ميكنيم به نحوي كه آلبالو شكل اوليه خود را حفظ كند) ...

آشپزخانه من بازدید : 272 دوشنبه 02 اردیبهشت 1392 نظرات (0)


ابتدا پیاز رو رنده کنید و داخل ظرف همراه با کره تفت بدید ، دقت کنید که پیاز فقط بایدسبک بشه.
آرد رو به روغن و پیاز اضافه کرده و کمی تفت بدید ، جوز هندی رو هم اضافه کنید.
سپس شیری رو که قبلا گرم کردید به مواد قبلی اضافه کنید و مرتب هم بزنید.

آشپزخانه من بازدید : 443 شنبه 24 فروردین 1392 نظرات (0)


دلار یا دلال یا نمک سبز معمولا با سبزیجات و میوه جات خورده میشه ، مثل سیب ترش ، خیار ، گوجه سبز ، پرتقال ترش یا شیرین .....
همینطور میشه با ماست یا سالاد شیرازی ، دوغ هم استفاده کرد ، یا میشه جای سکنجبین ، کمی آب نارنج و دلار رو قاطی کرد و با کاهو خورد.

آشپزخانه من بازدید : 458 شنبه 24 فروردین 1392 نظرات (0)


ابتدا گوجه سبزها را خوب بشویید و بگذارید تا آبشان کاملا خشک شود
سپس ترخون ها را یک لایه در ته ظرف شیشه ای بچینید بعد گوجه سبزها را در ظرف بریزید.
بعد روی گوجه سبزها یک لایه دیگر ترخون بچینید...

آشپزخانه من بازدید : 435 سه شنبه 08 اسفند 1391 نظرات (0)


پرتقال ها رو فيله کنيد . وقتي که پرتقال ها رو فيله ميکنيد، ميتونيد از قسمت هاي باقيمونده مقداري آب پرتقال بگيريد. پس اونها رو توي یک آبکش بریزید و کاملا با دستتون لهشون کنيد تا آبش گرفته بشه ...

تعداد صفحات : 2

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 840
  • کل نظرات : 181
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 1830
  • آی پی امروز : 131
  • آی پی دیروز : 108
  • بازدید امروز : 412
  • باردید دیروز : 228
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,446
  • بازدید ماه : 4,525
  • بازدید سال : 36,437
  • بازدید کلی : 2,616,695
  • کدهای اختصاصی