کرم رویال آیسنگ یا کرم رویال کرمیه که با سفیده تخم مرغ و پودر قند درست میشه و چون در مجاورت با هوا خیلی زود خشک میشه مناسب برای تزیین کوکیها و بیسکویت ها و کیک ها و کاپ کیکهاست...
برای درست کردن سیب زمینی به سبک فست فودها ابتدا سیب زمینی ها رو پوست گرفته و به صورت خلال های بزرگ مثل خلال سیب زمینی های تنوری های بیرون خرد کنید.
مقداری اب و نمک رو مخلوط کنید و روی لوبیا سبزهای پاک شده و شسته شده داخل شیشه بریزید تا شیشه پر بشه ، در شیشه رو محکم ببندید . شوری آب نمک باید در حدی باشه که وقتی میچشید به تلخی نزنه.
کروتان تکه های مکعب شکل نونه كه كاملا برشته و ترد هستند. تکه ها ی نون در روغن تفت داده شده يا اينكه در فر تست ميشن كه نتيجه اش تيكه هاي بسيار سبك و ترد نونه كه در كنار غذاهاي مختلف سرو ميشه.
فوندانت یک نوع خمیر خوراکیه که برای تزیین کیک و شیرینی و کاپ کیک میتونید ازش استفاده کنید. دستور های مختلفی برای درست کردن خمیر فوندانت هست که من دستوری رو براتون انتخاب کردم که موادش رو بتونید راحت تر پیدا کنید...
برای تهیه این رشته بهتره از آرد گندم که برای تهیه نان مصرف داره استفاده کنید. آرد رو با نمک مخلوط و یک بار الک کنید.آب ولرم ( نه داغ نه سرد ) رو کم کم به آرد اضافه کرده و بعد از اضافه کردن مدام آرد رو هم بزنید که یک خمیر سفت و منسجم داشته باشید...
لیموترش ها رو بشورید بعد روشون نمک بپاشید و به مدت 1 روز کناری قرار بدید ، بعد از یک روز لیموها رو با آب سرد بشورید.
درون قابلمه چند لیوان اب بریزید و سرکه رو اضافه کنید و اجازه بدید جوش بیاید ، باید لیموها رو در 2 مرحله به اب جوش مخلوط با سرکه اضافه کنید...
برای تهیه کنسرو ذرت از بلالهایی که تازه هستند استفاده کنید . بلالهایی که وقتی دونه اش رو بین دو تا انگشت فشار میدید راحت له میشه و یه شیره ای ازش بیرون میزنه.بلالها رو پوست كنده ، دسته اش رو جدا كنید و بشوريد...
برای تهیه آرد سوخاری از هر نوع نان حجیم که بیات شده میتونید استفاده کنید مثل نان همبرگر ، نان باگت ، نان تست و ...
داخل نان ها رو خالی کنید و نان ها رو به تکه های نه خیلی درشت و نه خیلی ریز تقسیم و کنید تو سینی فر کنار هم بچینید...
تمام ادویه ها رو با هم میکس کنید و تو شیشه در بسته نگه دارید...
پنیری انگلیسی که تکه تکه های بریده شیر را روی هم قرار می دهند و به همین دلیل به این اسم مشهور شده است چدار دارای چربی حدودا 48 % در ماده خشک است و گونه ای از ان به سبب استفاده از رنگ پرتقال نارنجی است و بهای گرانتری نسبت به چدار مهمولی دارد.این پنیر به عنوان طعم دهنده استفاده میشود.
يکي از آيسينگ هاي مورد استفاده در قنادي که اگر کيک با آن پوشش داده شود ، قابليت نگهداري آن را در بيرون از يخچال نسبت به روکش خامه طولاني تر مي کند ، خمير شکلاتي است . مزيت اين آيسينگ اين است که مي توان ان را از قبل آماده کرده ، در د ماي محيط نگهداري و در موقع لزوم از آن استفاده کرد . خوش طعم و بسيار کاربردي بوده و براي پوشش دادن انواع کيک ها و رولت هاي تر ، پتي فورها و ساير شيريني ها مورد استفاده قرار مي گيرد . علاوه بر اين مزايا ، پلاستيک شکلاتي براي درست کردن تزئينات ظريفي مانند گل و برگ ، روبان ، پاييون و اشکال برش داده شده بوسيله ي قالب ها کاربرد وسيع دارد ...
شكلاتی که در دمای محیط قرار گرفته رو خورد كنيد ، ظرف حاوی شکلات رو توي مايكروفر با حداکثر قدرت به مدت 30 ثانیه قرار بديد. اگر شکلات به دمای محیط نرسیده باشه این مدت طولانی تر میشه ...
شکر را در آب میوه حل می کنیم. پودر ژلاتین را ( با روشی که در ادامه مطلب توضیح میدم آماده کنید) و به آب میوه اضافه می کنیم و هم میزنیم و در یخچال میگذاریم تا کاملا ببندد.برای خوشرنگ تر شدن ژله مناسب با نوع آبمیوه ای که انتخاب مبکنید میتونید از چند قطره رنگ خوراکی استفاده کنید...
همه ی ادویه های ذکر شده را پودر کرده ، با هم مخلوط کنید . سپس در شیشه ریخته و در آن را محکم ببندید توجه داشته باشید که ادویه ها باید بعد از آسیاب کردن نرم نرم باشند...
من معمولا برای سرخ کردن هات داگ حتما با چاقو چند برش روی سطح هات داگ ایجاد میکنم و بعد سرخش میکنم . اگر همراه با هات داگ بخوام از پنیر استفاده کنم بعد از اینکه مخلفات رو توی نون ریختم...
سیر ها را را شسته و بعد پوست بگیرید.
سیر را به فرم دلخواه برش زده و روی دستمال تمیز پهن کرده و در معرض هوا قرا دهید و با دستمال دیگری رطوبت سیر را بگیرید...
کیک به اندازه کافی پف نکرده است:
اندازه گیری مایعات به دقت انجام نشده است. (مقدار مایعات مورد استفاده کم یا زیاد شده است)
میزان مخلوط کردن مواد کم یا خیلی بیشتر از معمول بوده است.
دمای فر بسیار کم یا بسیار زیاد بوده است.
هنگام مخلوط کردن مواد ترتیب افزودن آنها رعایت نشده است.
کره یا تخم مرغ مورد استفاده خیلی خنک بوده است.
بکینگ پودر مورد استفاده کم یا کهنه بوده است.
میزان روغن مورد استفاده بسیار زیاد بوده است.
اندازه قالب نسبت به مایه کیک بزرگ بوده است.
قبل از اینکه مخلوط کیک آماده در فر قرار بگیرد فاصله زمانی زیادی داده شده است.
از پوست مرکبات خلال و شیرین شده میتونید برای تزیین همه نوع خوردنی از کیک تا انواع پلوهای مخلوط مانند شیرین پلو استفاده کنید....
یک لیمو ترش تازه را نصف کنید همراه با مقداری نمک تمام سطح مرغ را آغشته کنید این لیموترش باعث میشود گوشت مرغ قبل از پخت بوی لیمو را به خودش جذب کند و هنگام پخت طعمی مطبوع داشته باشد.
گر مرغی که میخواهید استفاده کنید آب پز میکنید میزان زیادی آب اضافه نکنید.
مرغ را درون قابلمه قرار دهید یک حبه سیر اضافه کنید و میتوانید از یک دوم حلقه هویج خرد شده و همینطور یک شاخه کوچک کرفس استفاده کنید و همینطور یک عدد پیاز کوچک را همراه مرغ روی حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند بعد هر ادویه ای که دوست دارید استفاده کنید برای مرغ بهتر است از زردچوبه و فلفل سیاه استفاده کنید...
هر قسمت از عضلات حیوان که فعالیت بیشتری دارد، خوش طعم تر است. ولی هر قسمت که کمتر به حرکت افتاده باشد، نرم تر است. به همین دلیل است که گوشت مرغ های پرورشی در مرغداری ها یا قفس نرم تراست، ولی گوشت مرغ های خانگی و چرنده خوش طعم تر وسفت تر است وزمان پخت بیشتری نیاز دارد...
نکته ای که امروز میخوام براتون بگم مربوط میشه به یه فوت کوزه گری برای تهیه یه آب طالبی یا شیر موز خنک و تگری بدون استفاده از یخ.
موز از اون دسته از میوه هاست که خیلی زود از رنگ و رو می افته و سیاه میشه.
اگه تعداد زیادی از این نوع موزها تو یخچالتون دارید همین الان دست بکار شید...
ژلاتین به دو شکل پودر و ورق وجود دارد. در مورد جایگزینی این دو اول باید توجه داشت که ورق های ژلاتین در دو سایز بزرگ (4 گرمی) و کوچک (2 گرمی ) موجود است . در یک کاسه ی مناسب و خشک باید مقداری پودر ژلاتین بپاشید و بعد کمی آب سرد روی آن بریزید مجداد کمی پودر ژلاتین بپاشید و آب سرد بریزید. اگر پودر ژلاتین را یک مرتبه در کاسه بریزید و همه آب را روی پودر ژلاتین بریزید پودر ژلاتین گلوله می شود. پس از آن که آب و پودر ژلاتین را روی هم ریختید آن را چند دقیقه کنار بگذارید تا اسفنجی شود و توجه کنید که لایه آخر پودر ژلاتین باشد. بعد از اینکه ژلاتین اسفنجی شد یک ظرف را به ارتفاع 4 سانتی متر از آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید و ظرف ژلاتین را داخل آب قراردهید و اجازه دهید ژلاتین رقیق شود در آخر آن را هم بزنید تا یک دست شود...
خامه سرد رو با مقدار خیلی کمی نمک تو داخل دستگاه غذاساز بریزید و یا با هم زن با دور تند هم بزنید.
بعد از 30 ثانیه دستگاه رو خاموش کنید از این خامه برای تهیه انواع دسر و یا بستنی ... میتونید استفاده کنید....
مقداری کره را در یک قابلمه مسی که فضای بیشتری نسبت به حجم کره دارد ریخته، به گونه ای که حداقل چهار انگشت بالای قابلمه خالی باشد.برای جلوگیری از سرریز شدن کره که در هنگام جوش اتفاق می افتد، می توانید دور تا دور قسمت بالا و داخلی قابلمه را (تا حدود چهار انگشت، پائین درب ظرف) با کره چرب کنید...
آب نمک کمک می کند بوقلمون شما رطوبت بیشتری داشته باشد و با کمترین زحمت به آن طعم مناسب بدهید. برای خیساندن بوقلمون در آب نمک یک قابلمه بزرگ نیاز دارید که بوقلمون را داخل آن گذاشته و از آب نمک پر کنید سپس این قابلمه را در یخچال بگذارید به مدت دو ساعت بماند.بوقلمون شما باید کاملا در آب نمک غرق گردد...
میوه هایی که برای تهیه مربا انتخاب میشن، از بهترین نوع و بدون لکه و کم زدگی و کاملاً سلام باشن.شربت مربا باید کاملاً قوام بیاید، قوام آمدن شربت یعنی موقعی که مربا آماده شد مقداری از شربتش رو تو قاشق بریزید ، سرد که شد باید شربت به سختی و به حالت کش از قاشق ریخته بشه.د...
ابتدا شير را در ظرفي ريخته بجوشانيد وقتي شير جوشيد (مواظب باشيد شير سر نرود)، ماست را به آن اضافه كرده آرام هم بزنيد.
آب ليمو ترش را گرفته به آن اضافه كنيد بعد از كمي جوشيدن شير به اصطلاح بريده مي شودطوري كه چربي آن از آب جدا مي شود و چربي روي آب ميايستد...
یکی از راههای نگهداری مواد غذایی، اینه که اونها رو به شکل کنسرو دربیاریم. الآن بهاره و همه اینها به صورت تازه وجود داره. ولی راههایی وجود داره که می شه اونها رو به صورت کنسروهای خونگی نگهداری کرد...
شايد نعناع داغ يکي از پيش پا افتاده ترين طعم دهنده هاي خوراک هاي ايراني باشه که حتی درست کردنش از نيمرو هم ساده تره
ولي بعضی از خانم ها طرز تهيه درست اونو بلد نيستن . يا تلخ و سوخته و سياه رنگه و يا خيلي بي مزه و خام .
يکي از مشکلاتي که خانم هاي خانه دار کم تجربه در موقع درست کردن خوراک هاي رقيق مثل سوپ و آش و يا بعضي خوراک ها پيدا ميکنن , زياد بودن آب
اونهاست .براي جبران رقيق بودن اين خوراک ها ميتونين به سادگي از...
مغز گردوهاي خشک رو توي يه کاسه آب بخيسونين يه شب تا صبح . فقط هر نيم ساعت يا يکساعت يکبار بايد آب زرد اونها رو عوض بکنين و آب تازه
پر بکنين . دو سه بار کافي هست .
آووکادو جزو ميوه هايي هست که کال چيده ميشه و اگر رسيده باشه نگهداريش خيلي مشکله و سريع شل و خراب ميشه .
وقتي هم که آووکادو رو ميخرين , هميشه سفت و سبز هست و...
منظور از آب قلم ، آبیه که قلم گاو یا گوسفند یا هر دو رو به مدت چند ساعت در آن جوشونده باشیم، بطوریکه لعاب و چربی قلم توش حل شده باشه ، از این آب برای مایه دادن به آش و سوپ و غذاهای دیگه استفاده می کنند.با داشتن این آب تو یخچال همیشه میتونید در مدت زمانی کوتاه آش یا سوپ خوبی تهیه کنید...
يك نوع ادويه براي انواع كتلت
در ادامه مطلب با طرز تهیه یک نوع ادویه خاص که در درست کردن انواع کتلت مورد استفاده قرار میگیره با ما همراه باشید.
اگر می خواهید هنگام پختن ، سیب زمینی شما ترک نخورد ، قبل از پختن قدری کره یا روغـــــــــــن روی سیب زمینی بمالید . با این کار نه تنها سیب زمینی ترک نمی خورد ، بلکه طعم بهتری هم پیدا می کند ...
لبو رو به یکی از روش هائی که قبلا گفته شده بپزید .
وقتی از پخت و شیرینی لبو مطمئن شدید لبو ها رو برش بزنید و تو یک ماهیتابه یا قابلمه که گنجایشش در حدی باشه که برشهای لبو رو تو یک لایه کفش بچینید , قرار بدید.
دیشب یه تغییر کوچولو تو پخت کوکوی سیب زمینی دادم که به نظر خودم واقعا رو طعمش تاثیر خوبی گذاشته بود . از این به بعد مطمئنا کوکوی سیب زمینی رو این جوری درست میکنم.
مایه کوکو رو به روش معمول درست کنید .دو قاشق غذخوری ( برای حدود 5-6 عدد سیب زمینی ) پودر پنیر پارمسان و کمی زعفران به مایه کوکو کنید.
عالی میشه.
برای خرد کردن مرغ به صورت کبابی هر قطعه از سینه رو به قطعات مستطیل شکل توپر خرد کنید که به اصطلاح به آن آجری گفته میشه .تکه های بال رو از کتف جدا کنید. ران رو به قسمت های کوچکتر خرد کنید. خیلی بهتره که برای تهیه جوجه کباب از همه قسمتهای مرغ استفاده کنید....
زرشك خوب، قرمز روشن و خوشرنگ است، بنابراين از خريدن زرشكهايي كه رنگ تيره دارد خودداري كنيد. زرشك را يك ربع در آب سرد خيس كنيد.
بعد درون يك آبكش بريزيد و داخل يك كاسه بزرگتر بگذاريد و آب سرد روي آن باز كنيد، مدتي بگذاريد داخل آب باشد تا شن آن تهنشينشده و زرشكها تميز شود. بعد فرصت دهيد تا زرشكها خوب خشك شود.
تعداد صفحات : 2