اکبر جوجه
اکبر جوجه یکی دیگه از غذاهای شمالیه که تو رستورانی با همین عنوان تو مازندران سرو میشه و جوجه سرخ شده تو کره است که همراه با رب انار سرو میشه و خیلی لذیذه.
مواد لازم:
قطعات جوجه به تعداد لازم
روغن
کره محلی
آب نارنج و آبلیمو
طرز تهیه:
مرغ رو از کنار ستون فقراتش به دو قسمت تقسیمش می کنیم. به صورتی که در هر طرف یک ران و سینه داشته باشیم.
به مدت یک روز توی مخلوط آب نمک و مقدار خیلی کمی آبلیمو و آب نارنج می خوابونیم. اگر زمان کافی ندارید 3-4 ساعت هم کفایت میکنه.
بعد که خوب نمک و ترشی به خورد مرغ رفت ، سرخش میکنیم برای سرخ کردن هم از مخلوط کره محلی و روغن استفاده میکنیم .
بعد از اینکه جوجه ها کاملا سرخ شد و رنگ طلایی به خودش گرفت زیرش رو کم میکنیم و به حالت دم میذاریم به مدت چند ساعت با حرارت خیلی ملایم بپزه.
اکبر جوجه همرا با پلوی زعفرانی و رب انار سرو میشه.
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب
این نظر توسط میرزایی در تاریخ 1393/07/02 و 16:09 دقیقه ارسال شده است | |||
با سلام خدمت شما دست عزیز :
وبلاگ بسیار زیبا وخوش مزه ای داری . من یک پیشنهاد عالی براتون دارم واون یک بنر زیبای خوش مزه است شما می تونی با این بنر زیبای وب رو دو چندان ودر سایت ها و وبلاگ ها به نمایش بذاری اگه تمایلی به این کار داشتی این شمارم هست : 09309730823 میرزایی اینم ایمیل : yaspendar@yahoo.com |
این نظر توسط ﺗﺒﺴﻢ در تاریخ 1393/04/13 و 18:51 دقیقه ارسال شده است | |||
اﻛﺒﺮ ﺟﻮﺟﻪ ﺧﻴﻠﻲ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﻫﺴﺖ ﺧﻴﻠﻲ ﺩﻭﺳﺖ ﺩاﺭﻡ
|
این نظر توسط ساناز در تاریخ 1392/11/30 و 0:27 دقیقه ارسال شده است | |||
خوب بگو روش پخت واقعی اکبر جوجه رو |
این نظر توسط 12152 در تاریخ 1392/11/18 و 9:44 دقیقه ارسال شده است | |||
این نظر توسط سارا در تاریخ 1392/08/25 و 22:47 دقیقه ارسال شده است | |||
سلام من خودم گرگانیم اکبرجوجه هم زیادخوردم فکرنکنم داخل اب لیموبزارنش یه دوستم دارم داخل اشپرخانه اکبرجوجه کارمیکنه اصلا ابلیمویی درکارنیست کاملا برام گفته |
اطلاعات کاربری
لینک دوستان
آرشیو
آمار سایت
کدهای اختصاصی