loading...
آشپزخانه من
آشپزخانه من بازدید : 770 چهارشنبه 11 دی 1392 نظرات (0)

اگر از نان آماده استفاده میکنید سس رو روی نان بمالید ولی اگر از خمیر پیتزا استفاده میکنید خمیر رو 10 دقیقه نیم پز کنید بعد سس رو روی نان بمالید.
روی سس پنیر پیتزا بپاشید ، پپرونی ها رو حلقه کنید..

آشپزخانه من بازدید : 2031 دوشنبه 09 دی 1392 نظرات (0)

برای درست کردن سیب زمینی به سبک فست فودها ابتدا سیب زمینی ها رو پوست گرفته و به صورت خلال های بزرگ مثل خلال سیب زمینی های تنوری های بیرون خرد کنید.

آشپزخانه من بازدید : 3468 پنجشنبه 30 آبان 1392 نظرات (0)


اگه خمیرتون منجمده ، خمیر رو از فریزر در بیارید و بذارید تا از حالت انجماد خارج شه. برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه اینه که حداقل 12 ساعت قبل از استفاده ، خمیر رو از فریزر خارج کنید و بذارید تو یخچال تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شه ، این کار باعث میشه تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه بشه...

آشپزخانه من بازدید : 1171 پنجشنبه 30 آبان 1392 نظرات (0)

برای تهیه این بقچه ها از هر نوع موادی که با ذائقه اتون همخونی داره میتونید استفاده کنید.تو این دستور دو نمونه از این مواد رو براتون توضیح میدم...

آشپزخانه من بازدید : 1588 پنجشنبه 04 مهر 1392 نظرات (0)


برای درست کردن سیب زمینی و پنیر به سبک فست فودها قدم اول سرخ کردن سیب زمینی به سبک رستورانیه . برای این کار ابتدا سیب زمینی ها رو پوست گرفته و به صورت خلال های بزرگ مثل خلال سیب زمینی های تنوری های بیرون خرد کنید...

آشپزخانه من بازدید : 1335 چهارشنبه 13 شهریور 1392 نظرات (0)

https://rozup.ir/up/khabarcom/Mykitchen/Pictures/food/2012-06-11-Burgers12.jpg


گوشت را خوب پهن کنید بعد تخم مرغ ، سیر رنده شده و پیازرو خیلی ریز خرد کنید ( میتونید از دستگاه غذاساز استفاده کنید ، چون پیاز رنده شده آب میندازه ، دقت کنید پیاز نباید آب داشته باشه ) و نمک و فلفل را در مرکز گوشت پهن شده بریزید و اطراف گوشت را به طرف مرکز جمع کنید و شروع به ورز دادن گوشت کنید...

آشپزخانه من بازدید : 4090 شنبه 05 مرداد 1392 نظرات (0)


من معمولا برای سرخ کردن هات داگ حتما با چاقو چند برش روی سطح هات داگ ایجاد میکنم و بعد سرخش میکنم . اگر همراه با هات داگ بخوام از پنیر استفاده کنم بعد از اینکه مخلفات رو توی نون ریختم...

آشپزخانه من بازدید : 1042 سه شنبه 24 اردیبهشت 1392 نظرات (1)


آرد، نمک، مخمر و شکر را در یک کاسه الک کنید و روغن را روی آن بریزید. آب را کم کم اضافه کرده و مایه را به شکل خمیر در آورید.اگر از آرد سه صفر استفاده می کنید، مقدار آب کمتری نیاز دارید.خمیر را روی یک سطح آرد پاشی شده 7-8 دقیقه ورز دهید. سپس آن را یک ساعت در کاسه چرب شده گذاشته و یک دستمال خیس روی آن بندازید...

آشپزخانه من بازدید : 1294 پنجشنبه 19 اردیبهشت 1392 نظرات (0)


درست کردن این ساندویچ کار خیلی سختی نیست، اما نکته کلیدی‌اش در سس پستوای است که در بین مواد قرار می‌گیرد. سس پستوی خوب را باید خودتان درست کنید اما انواعی از آن در مغازه‌ها فروخته می‌شوند که طعم نسبتا خوبی دارند. سس پستو مخلوطی از ریحان، سیر، روغن زیتون و سایر مواد (بنا بر سلیقه شما) است که طرز تهیه آن را در قسمت سس ها میتونید ببینید...

آشپزخانه من بازدید : 837 پنجشنبه 19 اردیبهشت 1392 نظرات (0)


برای تهیه نان‌ها، تخم‌مرغ‌ها را در کاسه‌ای با چنگال خوب هم بزنید. نمک، شیر و آرد را به آن اضافه کرده و آنقدر هم بزنید تا یک دست شوند.
یک ماهی‌تابه تفلون را با دستمال کاغذی و کمی روغن چرب کنید و وقتی حسابی داغ شد یک ملاقه کوچک از مواد را داخل ماهی‌تابه ریخته و تابه را بگردانید تا پخش شود. وقتی نان خودش را گرفت با چنگال از کنار بلندش کنید و با دست آن را از داخل تابه بردارید...

آشپزخانه من بازدید : 734 شنبه 31 فروردین 1392 نظرات (0)


عسل و آب نیمه گرمی که گرم باشه اما دست رو نسوزونه، رو با هم مخلوط کرده و خمیر مایه را اضافه کنید درش رو بذارید و بگذارید به مدت 5 تا 10 دقیقه عمل بیاد.یعنی مایه خمیر پف کنه و بالا بیاد.روغن مایع و نمک رو در ظرفی مخلوط کرده ،خمیر مایه عمل اومده رو به مخلوط اضافه کنید بدون هم زدن مواد مقداری آرد اضافه کرده و باقاشق هم بزنید کم کم آرد رو اضافه تا خمیر در کاسه جمع شود...

آشپزخانه من بازدید : 676 دوشنبه 26 فروردین 1392 نظرات (0)


تخم مرغ ها رو آب پز کنید و با رنده ریز رنده کنید.
خیارشور ها رو هم رنده کنید.
تخم مرغ رنده شده،خیار شور رنده شده و جعفری ریز شده رو با هم مخلوط کنیدو...

آشپزخانه من بازدید : 520 شنبه 24 فروردین 1392 نظرات (0)


قارچ رو درشت خرد کنید و درون ماهی تابه بریزید و حرارت را زیاد کنید و با کره تفت بدید بعد پودر سیر و نمک و ارد رو اضافه کنید.مواد رو تفت بدید بعد جعفری
خرد شده و اویشن رو اضافه کنید و در آخر خامه و پنیر را اضافه کنید فلفل سیاه بپاشید و زیر حرارت را خاموش کنید...

آشپزخانه من بازدید : 2063 شنبه 24 فروردین 1392 نظرات (0)

ابتدا چیپس را کف ظرف مورد نظر می ریزیم سپس سس مایونز و هزار جزیره و ۱ قاشق آب جوش و آویشن را خوب مخلوط می کنیم تا یک دست شود ونیمی
از آن را روی چیپس ها می ریزیم و...

آشپزخانه من بازدید : 548 پنجشنبه 03 اسفند 1391 نظرات (0)


مایع خمیر رو تو یک استکان آب گرم بریزید و کاملا هم بزنید.
تخم مرغ - روغن - شیر-نمک- آب و مایع خمیر رو تو یک کاسه بریزید و آرد رو کم کم اضافه کنید .مواد رو کاملا مخلوط کنید.
اضافه کردن آرد رو تا اون جائی ادامه بدید که خمیر به دستتون نچسبه...

آشپزخانه من بازدید : 1717 شنبه 28 بهمن 1391 نظرات (1)

تمام مواد لازم برای کرپها، تخم مرغ، شیر، آب، کره، نمک و آرد را در یک مخلوط کن ریخته و کاملا مخلوط میکنیم تا به خوبی ترکیب شده و یکدست بشه. مواد
رو به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدیم.

آشپزخانه من بازدید : 524 پنجشنبه 26 بهمن 1391 نظرات (0)

ابتدا پیازها را ریز می کنیم و سپس با روغن در ماهیتابه کمی تفت می دهیم.گوشت چرخ کرده را به آن اضافه نموده کمی تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند.
رب گوجه فرنگی را با دو لیوان آب مخلوط کرده و روی گوشت می ریزیم و می گذاریم گوشت با حرارت ملایم به مدت 1 ساعت بپزد.(در آخر نباید گوشت آب داشته باشد)

آشپزخانه من بازدید : 416 دوشنبه 23 بهمن 1391 نظرات (0)

سینه های مرغ را می‌شوییم و خشک می‌کنیم. 3 قاشق غذا خوری آبلیمو، سس سویا، سیر و 1 قاشق چایخوری آویشن را در یک ظرف شیشه‌ای با هم مخلوط می‌کنیم.مرغ ها را اضافه کرده و آنها را زیرورو میکنیم تا این مایع تمام سطح مرغ را بپوشاند و روی آن سلفون می‌کشیم. می‌گذاریم 30 دقیقه در دمای اتاق بماند...

آشپزخانه من بازدید : 1450 دوشنبه 23 بهمن 1391 نظرات (1)


ابتدا گوشه های اضافه نان رو بگیرید ، نانها رو با چند قاشق شیر خوب خیس کنید ، مقدار شیری که احتیاج دارید فقط برای خیس کردن نانهاست.
گوشت مرغ رو خرد کنید و همراه با همه مواد دستور خوب میکس کنید ، جوری که مثل خمیر بشه.

آشپزخانه من بازدید : 506 یکشنبه 08 بهمن 1391 نظرات (1)

روي يك سطح صاف، كمي آرد بپاشيد و خمير را با وردنه، به قطر 25 سانتي متر پهن كنيد.خمير حاصل را روي سيني فر كه كمي چرب كرده ايد قرار دهيد.
سپس سس گوجه فرنگي را روي سطح خمير بريزيد و سطح آن را آويشن بپاشيد.پياز و سير را به صورت خلالي خرد كنيد. كدو و قارچ را كه به صورت حلقه حلقه درآورده ايد به مدت 5-7 دقيقه در روغن زيتون تفت دهيد تا سبزي ها كمي نرم شوند...

آشپزخانه من بازدید : 2988 یکشنبه 24 دی 1391 نظرات (0)

 

تخم مرغ و روغن و نمک و فلفل رو با همزن میزنیم تا یکنواخت بشه .
ماست و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کرده و وقتی پف کرد به مواد اضافه میکنیم .
آرد الک کرده رو بتدریج اضافه کرده و هم میزنیم تا مواد یکدست بشن .

آشپزخانه من بازدید : 1146 چهارشنبه 20 دی 1391 نظرات (0)

 

سيب زميني ها را بپزيد ؛ پوست كنده و رنده كنيد. كره ، پيازچه ( یا جعفری )خرد شده و نمك را به آن افروده و خوب ورز دهيد .

سيب زميني را بر روي سطح صافي با وردنه باز كنيد. سيب زميني ها را به صورت دايره هايي به قطر 10 سانتي متر قالب بزنيد .

آشپزخانه من بازدید : 2035 چهارشنبه 20 دی 1391 نظرات (0)

آرد رو الک میکنیم و نمک و کره ای رو که تو دمای محیط نرم شده ، بهش اضافه کرده و با نوک انگشتامون ورز میدیم .بعد زرده ی تخم مرغ رو اضافه کرده و با بقیه ی مواد هم میزنیم.آب یا شیر رو اضافه کرده و مواد رو ورز میدیم تا همه به خورد همدیگه برن و بعد داخل کیسه فریزر قرار داده و به مدت یکساعت تو یخچال میذاریمش تا استراحت کنه .

آشپزخانه من بازدید : 351 شنبه 09 دی 1391 نظرات (0)

يكي از محصولات لبنيه كه در كشورهاي ديگه به وفور يافت ميشه و كاربردهاي زيادي در آشپزي ملل داره. راه ساده اي براي تهيه باترميلك در خانه وجود داره كه شايد از نظر بافت مشابه نوع صنعتيش نباشه و اون كيفيت و غلظت رو نداشته باشه اما جايگزين مناسبي براي باترميلك صنعتي در رسپيهاست و به اين شيوه ميشه تمامي غذاها و شيرينيهايي كه در رسپيشون از ما باترميلك ميخواد رو به سادگي تهيه كرد.

آشپزخانه من بازدید : 1131 شنبه 09 دی 1391 نظرات (1)

آرد ذرت، آرد، نمک، بکینگ پودر، جوش شیرین و شکر رو مخلوط کنید.

 در یک کاسه جداگانه، مخلوط باترمیلک و 3 قاشق غذاخوری آب رو مخلوط کنید. مواد خشک رو اضافه کنید و هم بزنید . اجازه بدید 10 دقیقه استراحت کنه .

آشپزخانه من بازدید : 467 یکشنبه 03 دی 1391 نظرات (0)

آب ولرم ، شکر و خمیر مایه را مخلوط کرده و به مدت 7 الی 8 دقیقه کنار می گذاریم تا 2 برابر گردد. روغن مایع ، آب گرم و نمک را با هم مخلوط کرده و خمیر مایه ور آمده را به آن می افزاییم .سپس آرد را کم کم اضافه می کنیم تا حدی که خمیر دیگر به دست نچسبد و کاملا نرم و لطیف باشد.

آشپزخانه من بازدید : 6691 سه شنبه 28 آذر 1391 نظرات (1)

https://rozup.ir/up/khabarcom/Mykitchen/Pictures/food/20130121-pan-pizza-lab-recipe-01.jpg

 

درون كاسه اي آرد نمك ماست .بيكينگ پودر تخم مرغ و روغن را ريخته و مخلوط كنيد.اين خمير حالت چسبندگي دارد.كف تابه 30 سانتي متري را چرب كنيد و خمير را كف ظرف بخوابانيد و مواد رويه پيتزا را روي آن چيده پنير پيتزا را روي آن ريخته در ماهيتابه را گذاشته و روي حرارت ملايم قرار دهيد بعد از يك ربع در تابه را برداريد و در حدي كه خمير پجته و پنير آب شود بپزيد

آشپزخانه من بازدید : 1124 سه شنبه 21 آذر 1391 نظرات (1)

https://rozup.ir/up/khabarcom/Mykitchen/Pictures/food/matar-paneer-samosa.jpg

 
در نوع سنتی سمبوسه داخل نان رو فقط با گشنیز خرد شده و سیب زمینی پر میکنند . در صورت تمایل و بسته به ذائقه اتون میتونید برای داخل این دست پیچ از تخم مرغ آب پز و رنده شده یا خرد شده ، هویج رنده شده ، قارچ تفت داده شده ، گوشت چرخ کرده ، سوسیس خرد شده و تفت داده شده ، کالباس ، فلفل دلمه و زرشک و پنیر پیتزا هم استفاده کنید...

آشپزخانه من بازدید : 725 سه شنبه 21 آذر 1391 نظرات (0)

https://rozup.ir/up/khabarcom/Mykitchen/Pictures/food/102471.jpg

 

خمیر رو کف قالب پهن کنید طوریکه دیواره های قالب هم خمیر داشته باشه کناره های ظرف رو پنیر پیتزا و قارج بریزید لبه های خمیر رو تا کنید طوریکه پنیرو قارچ دیده نشه بعد سس رو بمالید رو خمیر . یه لایه پنیر بریزید رو سس بعد مواد دلخواهتون رو روش بچینید وروشون ادویه پیتزا بپاشید...

آشپزخانه من بازدید : 257 دوشنبه 13 آذر 1391 نظرات (0)

http://khabarcom.persiangig.com/Elham%20Ebrahimi/image/Food/00000.bmp

براي برگر اصولا پياز رو رنده نکنيد چون آب مي ندازه . بايد اون رو ساطوري کنيد پيازساطوري شده رو به گوشت اضافه کنيد . نمک و فلفل هم همينطور.به برگر زياد پياز نزنيد تا آب نندازه . کمي نمک و فلفل و پودر پياز يا پياز ساطوري کافيه .

آشپزخانه من بازدید : 323 دوشنبه 13 آذر 1391 نظرات (0)

 

قسمت اتصال گوجه به ساقه رو ازش جدا کنید و دو تا شکاف سطحی  به صورت + در انتهای گوجه بزنید این کار باعث می شه پست گوجه راحت جدا بشه گوجه رو سی ثانیه بجوشونید و در ظرف آب یخ بندازید تا پوست اون جدا بشه. سیر رو هم له کنید   

آشپزخانه من بازدید : 6099 دوشنبه 13 آذر 1391 نظرات (1)


این خمیر فوق العاده لطیف و سبکه . خوبیش هم اینه که برای درست کردن پیراشکی نیاز نیست سرخش کنید چون تو فر واقعا عالی میشه.فقط نکته مهمی که باید بهش توجه کنید اینه که بعد از 2 ساعت استراحت خمیر باید مصرف بشه.

آشپزخانه من بازدید : 613 دوشنبه 06 آذر 1391 نظرات (0)

Crab & Cheese Sandwich Rounds

ابتدا پياز را نگيني خرد كرده و سرخ كنيد، سپس گوشت چرخ كرده را به پياز بيافزاييد تا سرخ شود و به همراه آن نمك و ادويه را نيز مي‌ريزيد.

پس از آن قارچ و فلفل دلمه‌اي را هم اضافه كنيد تا سرخ شود. اگر مايل بوديد مي‌توانيد يك قاشق رب گوجه‌فرنگي نيز اضافه و مخلوط كنيد.حالا مايع آماده است.

تعداد صفحات : 2

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 840
  • کل نظرات : 181
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 1830
  • آی پی امروز : 132
  • آی پی دیروز : 108
  • بازدید امروز : 422
  • باردید دیروز : 228
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,456
  • بازدید ماه : 4,535
  • بازدید سال : 36,447
  • بازدید کلی : 2,616,705
  • کدهای اختصاصی