برای تهیه پیتزا مرغ مرغ رو به دو صورت میتونید آماده کنید.
اول اینکه سینه مرغ رو همراه با یک عدد پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه بپزید و بعد به قطعات ریز خرد کنید...
اگر از نان آماده استفاده میکنید سس رو روی نان بمالید ولی اگر از خمیر پیتزا استفاده میکنید خمیر رو 10 دقیقه نیم پز کنید بعد سس رو روی نان بمالید.
روی سس پنیر پیتزا بپاشید ، پپرونی ها رو حلقه کنید..
برای درست کردن سیب زمینی به سبک فست فودها ابتدا سیب زمینی ها رو پوست گرفته و به صورت خلال های بزرگ مثل خلال سیب زمینی های تنوری های بیرون خرد کنید.
اگه خمیرتون منجمده ، خمیر رو از فریزر در بیارید و بذارید تا از حالت انجماد خارج شه. برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه اینه که حداقل 12 ساعت قبل از استفاده ، خمیر رو از فریزر خارج کنید و بذارید تو یخچال تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شه ، این کار باعث میشه تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه بشه...
برای تهیه این بقچه ها از هر نوع موادی که با ذائقه اتون همخونی داره میتونید استفاده کنید.تو این دستور دو نمونه از این مواد رو براتون توضیح میدم...
برای درست کردن سیب زمینی و پنیر به سبک فست فودها قدم اول سرخ کردن سیب زمینی به سبک رستورانیه . برای این کار ابتدا سیب زمینی ها رو پوست گرفته و به صورت خلال های بزرگ مثل خلال سیب زمینی های تنوری های بیرون خرد کنید...
گوشت را خوب پهن کنید بعد تخم مرغ ، سیر رنده شده و پیازرو خیلی ریز خرد کنید ( میتونید از دستگاه غذاساز استفاده کنید ، چون پیاز رنده شده آب میندازه ، دقت کنید پیاز نباید آب داشته باشه ) و نمک و فلفل را در مرکز گوشت پهن شده بریزید و اطراف گوشت را به طرف مرکز جمع کنید و شروع به ورز دادن گوشت کنید...
مرغ را چرخ کنید سپس درون کاسه ای مرغ چرخ کرده را با پیاز رنده شده ، ابلیمو ، پیازچه ، زنجبیل ، روغن ، نمک و فلفل مخلوط کنید و کمی ورز بدید...
من معمولا برای سرخ کردن هات داگ حتما با چاقو چند برش روی سطح هات داگ ایجاد میکنم و بعد سرخش میکنم . اگر همراه با هات داگ بخوام از پنیر استفاده کنم بعد از اینکه مخلفات رو توی نون ریختم...
گوشت گوساله ، سینه مرغ را بصورت برش های باریک و کبریتی برش بزنید.
پیاز رو هم خلالی خرد کنید.
پیاز رو همراه با کمی روغن و کره سرخ کنید و کنار بذارید...
سوسیس ها رو متناسب با سایز نان های تست برش بزنید و سرخ کنید.
اضافات اطراف نان تست را بگیرید و با وردنه نان ها را صاف کنید.روی هرنان مقداری سس مایونز بمالید و...
آرد، نمک، مخمر و شکر را در یک کاسه الک کنید و روغن را روی آن بریزید. آب را کم کم اضافه کرده و مایه را به شکل خمیر در آورید.اگر از آرد سه صفر استفاده می کنید، مقدار آب کمتری نیاز دارید.خمیر را روی یک سطح آرد پاشی شده 7-8 دقیقه ورز دهید. سپس آن را یک ساعت در کاسه چرب شده گذاشته و یک دستمال خیس روی آن بندازید...
درست کردن این ساندویچ کار خیلی سختی نیست، اما نکته کلیدیاش در سس پستوای است که در بین مواد قرار میگیرد. سس پستوی خوب را باید خودتان درست کنید اما انواعی از آن در مغازهها فروخته میشوند که طعم نسبتا خوبی دارند. سس پستو مخلوطی از ریحان، سیر، روغن زیتون و سایر مواد (بنا بر سلیقه شما) است که طرز تهیه آن را در قسمت سس ها میتونید ببینید...
برای تهیه نانها، تخممرغها را در کاسهای با چنگال خوب هم بزنید. نمک، شیر و آرد را به آن اضافه کرده و آنقدر هم بزنید تا یک دست شوند.
یک ماهیتابه تفلون را با دستمال کاغذی و کمی روغن چرب کنید و وقتی حسابی داغ شد یک ملاقه کوچک از مواد را داخل ماهیتابه ریخته و تابه را بگردانید تا پخش شود. وقتی نان خودش را گرفت با چنگال از کنار بلندش کنید و با دست آن را از داخل تابه بردارید...
عسل و آب نیمه گرمی که گرم باشه اما دست رو نسوزونه، رو با هم مخلوط کرده و خمیر مایه را اضافه کنید درش رو بذارید و بگذارید به مدت 5 تا 10 دقیقه عمل بیاد.یعنی مایه خمیر پف کنه و بالا بیاد.روغن مایع و نمک رو در ظرفی مخلوط کرده ،خمیر مایه عمل اومده رو به مخلوط اضافه کنید بدون هم زدن مواد مقداری آرد اضافه کرده و باقاشق هم بزنید کم کم آرد رو اضافه تا خمیر در کاسه جمع شود...
تخم مرغ ها رو آب پز کنید و با رنده ریز رنده کنید.
خیارشور ها رو هم رنده کنید.
تخم مرغ رنده شده،خیار شور رنده شده و جعفری ریز شده رو با هم مخلوط کنیدو...
قارچ رو درشت خرد کنید و درون ماهی تابه بریزید و حرارت را زیاد کنید و با کره تفت بدید بعد پودر سیر و نمک و ارد رو اضافه کنید.مواد رو تفت بدید بعد جعفری
خرد شده و اویشن رو اضافه کنید و در آخر خامه و پنیر را اضافه کنید فلفل سیاه بپاشید و زیر حرارت را خاموش کنید...
ابتدا چیپس را کف ظرف مورد نظر می ریزیم سپس سس مایونز و هزار جزیره و ۱ قاشق آب جوش و آویشن را خوب مخلوط می کنیم تا یک دست شود ونیمی
از آن را روی چیپس ها می ریزیم و...
مایع خمیر رو تو یک استکان آب گرم بریزید و کاملا هم بزنید.
تخم مرغ - روغن - شیر-نمک- آب و مایع خمیر رو تو یک کاسه بریزید و آرد رو کم کم اضافه کنید .مواد رو کاملا مخلوط کنید.
اضافه کردن آرد رو تا اون جائی ادامه بدید که خمیر به دستتون نچسبه...
تمام مواد لازم برای کرپها، تخم مرغ، شیر، آب، کره، نمک و آرد را در یک مخلوط کن ریخته و کاملا مخلوط میکنیم تا به خوبی ترکیب شده و یکدست بشه. مواد
رو به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدیم.
ابتدا پیازها را ریز می کنیم و سپس با روغن در ماهیتابه کمی تفت می دهیم.گوشت چرخ کرده را به آن اضافه نموده کمی تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند.
رب گوجه فرنگی را با دو لیوان آب مخلوط کرده و روی گوشت می ریزیم و می گذاریم گوشت با حرارت ملایم به مدت 1 ساعت بپزد.(در آخر نباید گوشت آب داشته باشد)
سینه های مرغ را میشوییم و خشک میکنیم. 3 قاشق غذا خوری آبلیمو، سس سویا، سیر و 1 قاشق چایخوری آویشن را در یک ظرف شیشهای با هم مخلوط میکنیم.مرغ ها را اضافه کرده و آنها را زیرورو میکنیم تا این مایع تمام سطح مرغ را بپوشاند و روی آن سلفون میکشیم. میگذاریم 30 دقیقه در دمای اتاق بماند...
ابتدا گوشه های اضافه نان رو بگیرید ، نانها رو با چند قاشق شیر خوب خیس کنید ، مقدار شیری که احتیاج دارید فقط برای خیس کردن نانهاست.
گوشت مرغ رو خرد کنید و همراه با همه مواد دستور خوب میکس کنید ، جوری که مثل خمیر بشه.
روي يك سطح صاف، كمي آرد بپاشيد و خمير را با وردنه، به قطر 25 سانتي متر پهن كنيد.خمير حاصل را روي سيني فر كه كمي چرب كرده ايد قرار دهيد.
سپس سس گوجه فرنگي را روي سطح خمير بريزيد و سطح آن را آويشن بپاشيد.پياز و سير را به صورت خلالي خرد كنيد. كدو و قارچ را كه به صورت حلقه حلقه درآورده ايد به مدت 5-7 دقيقه در روغن زيتون تفت دهيد تا سبزي ها كمي نرم شوند...
ساندویچ سوسیس و قارچ
250 گرم فارچ رو پس از شستن خرد کنید و همراه با کمی کره و آبلیمو و نمک و فلفل با حرارت زیاد سرخ کنید
فضاي خمير را 4 قسمت در نظر بگيريد .
هر قسمت براي يک نوع پيتزا : سبزيجات - مخلوط- دریائی - رست بیف
سطح خمير رو با سس مخصوص پيتزا بپوشونيد و يک لايه پنير بپاشيد
ابتدا سر نان رو ببريد و از پهلو با چاقو برش بزنيد بعد خميرش رو در بیارید و از داخل نان رو با وردنه باز كنيد...
تخم مرغ و روغن و نمک و فلفل رو با همزن میزنیم تا یکنواخت بشه .
ماست و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کرده و وقتی پف کرد به مواد اضافه میکنیم .
آرد الک کرده رو بتدریج اضافه کرده و هم میزنیم تا مواد یکدست بشن .
سيب زميني ها را بپزيد ؛ پوست كنده و رنده كنيد. كره ، پيازچه ( یا جعفری )خرد شده و نمك را به آن افروده و خوب ورز دهيد .
سيب زميني را بر روي سطح صافي با وردنه باز كنيد. سيب زميني ها را به صورت دايره هايي به قطر 10 سانتي متر قالب بزنيد .
آرد رو الک میکنیم و نمک و کره ای رو که تو دمای محیط نرم شده ، بهش اضافه کرده و با نوک انگشتامون ورز میدیم .بعد زرده ی تخم مرغ رو اضافه کرده و با بقیه ی مواد هم میزنیم.آب یا شیر رو اضافه کرده و مواد رو ورز میدیم تا همه به خورد همدیگه برن و بعد داخل کیسه فریزر قرار داده و به مدت یکساعت تو یخچال میذاریمش تا استراحت کنه .
يكي از محصولات لبنيه كه در كشورهاي ديگه به وفور يافت ميشه و كاربردهاي زيادي در آشپزي ملل داره. راه ساده اي براي تهيه باترميلك در خانه وجود داره كه شايد از نظر بافت مشابه نوع صنعتيش نباشه و اون كيفيت و غلظت رو نداشته باشه اما جايگزين مناسبي براي باترميلك صنعتي در رسپيهاست و به اين شيوه ميشه تمامي غذاها و شيرينيهايي كه در رسپيشون از ما باترميلك ميخواد رو به سادگي تهيه كرد.
آرد ذرت، آرد، نمک، بکینگ پودر، جوش شیرین و شکر رو مخلوط کنید.
در یک کاسه جداگانه، مخلوط باترمیلک و 3 قاشق غذاخوری آب رو مخلوط کنید. مواد خشک رو اضافه کنید و هم بزنید . اجازه بدید 10 دقیقه استراحت کنه .
آب ولرم ، شکر و خمیر مایه را مخلوط کرده و به مدت 7 الی 8 دقیقه کنار می گذاریم تا 2 برابر گردد. روغن مایع ، آب گرم و نمک را با هم مخلوط کرده و خمیر مایه ور آمده را به آن می افزاییم .سپس آرد را کم کم اضافه می کنیم تا حدی که خمیر دیگر به دست نچسبد و کاملا نرم و لطیف باشد.
درون كاسه اي آرد نمك ماست .بيكينگ پودر تخم مرغ و روغن را ريخته و مخلوط كنيد.اين خمير حالت چسبندگي دارد.كف تابه 30 سانتي متري را چرب كنيد و خمير را كف ظرف بخوابانيد و مواد رويه پيتزا را روي آن چيده پنير پيتزا را روي آن ريخته در ماهيتابه را گذاشته و روي حرارت ملايم قرار دهيد بعد از يك ربع در تابه را برداريد و در حدي كه خمير پجته و پنير آب شود بپزيد
در نوع سنتی سمبوسه داخل نان رو فقط با گشنیز خرد شده و سیب زمینی پر میکنند . در صورت تمایل و بسته به ذائقه اتون میتونید برای داخل این دست پیچ از تخم مرغ آب پز و رنده شده یا خرد شده ، هویج رنده شده ، قارچ تفت داده شده ، گوشت چرخ کرده ، سوسیس خرد شده و تفت داده شده ، کالباس ، فلفل دلمه و زرشک و پنیر پیتزا هم استفاده کنید...
خمیر رو کف قالب پهن کنید طوریکه دیواره های قالب هم خمیر داشته باشه کناره های ظرف رو پنیر پیتزا و قارج بریزید لبه های خمیر رو تا کنید طوریکه پنیرو قارچ دیده نشه بعد سس رو بمالید رو خمیر . یه لایه پنیر بریزید رو سس بعد مواد دلخواهتون رو روش بچینید وروشون ادویه پیتزا بپاشید...
براي برگر اصولا پياز رو رنده نکنيد چون آب مي ندازه . بايد اون رو ساطوري کنيد پيازساطوري شده رو به گوشت اضافه کنيد . نمک و فلفل هم همينطور.به برگر زياد پياز نزنيد تا آب نندازه . کمي نمک و فلفل و پودر پياز يا پياز ساطوري کافيه .
قسمت اتصال گوجه به ساقه رو ازش جدا کنید و دو تا شکاف سطحی به صورت + در انتهای گوجه بزنید این کار باعث می شه پست گوجه راحت جدا بشه گوجه رو سی ثانیه بجوشونید و در ظرف آب یخ بندازید تا پوست اون جدا بشه. سیر رو هم له کنید
این خمیر فوق العاده لطیف و سبکه . خوبیش هم اینه که برای درست کردن پیراشکی نیاز نیست سرخش کنید چون تو فر واقعا عالی میشه.فقط نکته مهمی که باید بهش توجه کنید اینه که بعد از 2 ساعت استراحت خمیر باید مصرف بشه.
ابتدا پياز را نگيني خرد كرده و سرخ كنيد، سپس گوشت چرخ كرده را به پياز بيافزاييد تا سرخ شود و به همراه آن نمك و ادويه را نيز ميريزيد.
پس از آن قارچ و فلفل دلمهاي را هم اضافه كنيد تا سرخ شود. اگر مايل بوديد ميتوانيد يك قاشق رب گوجهفرنگي نيز اضافه و مخلوط كنيد.حالا مايع آماده است.
تعداد صفحات : 2