loading...
آشپزخانه من
آشپزخانه من بازدید : 43566 دوشنبه 20 آبان 1392 نظرات (0)

مربای کدو حلوایی بدون آهک

مواد لازم:

كدو يك كيلوگرم
شكر يك كيلوگرم
آب 3 لیوان
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
هل و چوب دارچین در صورت تمایل

طرز تهیه:

بهتره برای درست کردن این مربا از کدوهای نارنجی و رسده استفاده کنید تا مربای خوشرنگتری داشته باشید.
کدوها رو پوست بکنید و تخمه هاش رو جدا کنید و قسمت گوشتیش رو خرد کنید با برای زیباتر شدن مربا با قالب های ریز قالب بزنید.
کدوها رو نیم پز کنید و بریزید تو آبکش تا آبش کشیده بشه.
شربت رو قوام بیارید و کدوهای نیم پز رو به شربت اضافه کنید و بذارید 15 دقیقه با حرارت ملایم تو شربت بپزه در حین پخت دانه های هل یا چوب دارچین یا هر دو رو به مربا اضافه کنید و بعد از پخت از مربا درشون بیارید.
برای خوشرنگتر شدن مربا میتونید از مقداری زعفران هم استفاده کنید.
تو اکثر رسپی ها برای درست کردن مربا از آب آهک استفاده میشه که باعث ترد تر شدن مربا میشه.
برای درست کردن این مربا میتونید کدو رو رنده کنید در اینصورت از شب قبل شکر رو روی کدوهای رنده شده بریزید تا ، تا روز بعد کدوها آب بندازه بعد با مقدار آب ذکر شده کدوها رو بذارید روی حرارت تا مربا قوام بیاد. در انتها آبلیمو رو هم اضافه کنید.
بسته به نوع کدو میزان شکر ممکنه کمتر یا بیشتر بشه.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 840
  • کل نظرات : 181
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 1830
  • آی پی امروز : 118
  • آی پی دیروز : 108
  • بازدید امروز : 297
  • باردید دیروز : 228
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,331
  • بازدید ماه : 4,410
  • بازدید سال : 36,322
  • بازدید کلی : 2,616,580
  • کدهای اختصاصی