loading...
آشپزخانه من
آشپزخانه من بازدید : 969 پنجشنبه 05 دی 1392 نظرات (0)

سوهان

مواد لازم:

آرد جوانه گندم 2 قاشق سوپخوری
آرد سفید 1 قاشق سوپخوری
شکر 210 گرم
کره 160 گرم
عسل 2 قاشق غذاخوری
بادکا (گلوکز) 1/5قاشق غذاخوری
گلاب 1/2 لیوان
پودر زعفران 1/2 قاشق چایخوری
هل 1/2 قاشق چایخوری
خلال بادام و پسته 150 گرم

طرز تهیه:

برای درست کردن سوهان نیاز به فویل ضخیم دارید . قبل از شروع کار فویل رو چرب کنید تا برای باقی مراحل که نیاز به سرعت عمل داره آماده باشید.
آرد جواه گندم رو میتونید از سوپر مارکتها یا داروخانه ها تهیه کنید.
آرد جوانه و آرد سفید ( گندم ) رو با هم الک کنید و 2-3 دقیقه آرد ها رو تفت بدید تا بوی خامی آرد گرفته بشه.بعد گلاب و شکر رو اضافه کنید و مواد رو هم بزنید تا کف کنه . وقتی مواد کف کرد کره رو اضافه کنید و صبر کنید مواد چند لحظه بجوشه ( شعله متوسط ) بعد
عسل ، بادکا ، هل آسیاب شده و پودر زعفران ساییده رو اضافه کنید.
تو این مرحله خیلی مهمه که حرارت رو ملایم کنید و حدود 20 تا 25 دقیقه مواد رو مرتب هم بزنید تا به غلظت برسه .
برای اطمینان از اینکه سوهان آماده شده یا نه با یه قاشق کمی از مواد سوهان رو روی فویل چرب شده بریزید وقتی سرد شد تست کنید اگر ترد و شکننده بود و حالت چسبنده نداشت سوهان آماده است.
بعد از 20 تا 25 دقیقه میبینید که مواد سوهان جمع میشه و مرتب میجوشه . در تمام طول کار حتما با قاشق چوبی مواد رو هم بزنید تا دستتون نسوزه .
سوهان رو روی فویل چرب شده با فاصله بریزید و خلال بادام ور که کمی تفت دادید رو همراه با خلال پسته روی سوهان بریزید و با وردنه یا گوشتکوب چرب شده خیلی آروم روی سطح سوهان بکشید تا پهن شه یا میتونید همه مواد رو یک مرتبه روی فویل بریزید و بعد از ریختن خلال سریع با وردنه چرب پهن کنید و با پیتزابر یا چاقوی تیز بصورت مربع سوهان رو خط بندازید و بعد از سرد شدن سوهان ها رو از فویل جدا کنید.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 840
  • کل نظرات : 181
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 1830
  • آی پی امروز : 125
  • آی پی دیروز : 108
  • بازدید امروز : 347
  • باردید دیروز : 228
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,381
  • بازدید ماه : 4,460
  • بازدید سال : 36,372
  • بازدید کلی : 2,616,630
  • کدهای اختصاصی