loading...
آشپزخانه من
آشپزخانه من بازدید : 2321 چهارشنبه 02 بهمن 1392 نظرات (0)


پياز داغ رو آماده کنید و گوشت رو همراه با پیاز و ادویه تفت بدید ، يك مقدار آب به گوشت اضافه کنید و اجازه بدید تا گوشت بپزه و آبش جمع شه.
قارچها رو اسلایس کنید و همراه با مقداری کره و آبلیمو با حرارت زیاد تفت بدید تا آب قارچ کشیده بشه بعد به گوشت اضافه کنید...

آشپزخانه من بازدید : 813 چهارشنبه 04 دی 1392 نظرات (0)

 

تخم مرغ ها رو تو ظرفی بشکنید و برای هم یک تخم مرغ یک قاشق شیر و نمک و فلفل و ادویه دلخواهتون رو خوب بزنید تا بافت تخم مرغ باز بشه.
برای ادویه میتونید از فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، پودر آویشن ، پودر سیر ، پاپریکا ... استفاده کنید...

آشپزخانه من بازدید : 3468 پنجشنبه 30 آبان 1392 نظرات (0)


اگه خمیرتون منجمده ، خمیر رو از فریزر در بیارید و بذارید تا از حالت انجماد خارج شه. برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه اینه که حداقل 12 ساعت قبل از استفاده ، خمیر رو از فریزر خارج کنید و بذارید تو یخچال تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شه ، این کار باعث میشه تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه بشه...

آشپزخانه من بازدید : 1171 پنجشنبه 30 آبان 1392 نظرات (0)

برای تهیه این بقچه ها از هر نوع موادی که با ذائقه اتون همخونی داره میتونید استفاده کنید.تو این دستور دو نمونه از این مواد رو براتون توضیح میدم...

آشپزخانه من بازدید : 856 پنجشنبه 30 آبان 1392 نظرات (0)


کروتان تکه های مکعب شکل نونه كه كاملا برشته و ترد هستند. تکه ها ی نون در روغن تفت داده شده يا اينكه در فر تست ميشن كه نتيجه اش تيكه هاي بسيار سبك و ترد نونه كه در كنار غذاهاي مختلف سرو ميشه.

آشپزخانه من بازدید : 608 دوشنبه 08 مهر 1392 نظرات (0)


اسفناج ها رو بشورید و خرد کنید و بریزید تو یه قابلمه و بذارید رو حرارت ملایم . نیاز نیست آب اضافه کنید چون اسفناج آب میندازه وقتی اسفناج پخته شد حرارت رو بیشتر کنید تا آبش کاملا جمع بشه . بعد از سرد شدن حسابی اسفناج ها رو ساطوری کنید و بعد با ماست و نمک و روغن زیتون و کمی پودر نعنا و یک حبه سیر کوچک له شده بورانی رو آماده کنید...

آشپزخانه من بازدید : 1588 پنجشنبه 04 مهر 1392 نظرات (0)


برای درست کردن سیب زمینی و پنیر به سبک فست فودها قدم اول سرخ کردن سیب زمینی به سبک رستورانیه . برای این کار ابتدا سیب زمینی ها رو پوست گرفته و به صورت خلال های بزرگ مثل خلال سیب زمینی های تنوری های بیرون خرد کنید...

آشپزخانه من بازدید : 368 دوشنبه 25 شهریور 1392 نظرات (0)


لوبیا رو از قبل چند ساعت خیس کنید و تو این فاصله چند بار آبش رو عوض کنید بعد تو یه قابلمه مناسب تا حدی روی لوبیا آب بریزید که روش رو بپوشونه ، لوبیا رو با یه مقدار کم نمک بپزید. بعد از اینکه لوبیا کاملا پخت آبکشش کنید و بذارید تا کاملا آبش بره...

آشپزخانه من بازدید : 462 یکشنبه 24 شهریور 1392 نظرات (0)


سیب زمینی رو به هر روشی که دوست دارید کاملا مغز پخت کنید. اما خیلی بهتره که سیب زمینی کبابی بشه. میتونید بعد از شستن سیب زمینی رو تو ماکروفر بپزید یا بپیچید تو فویل و با چنگال سوراخش کنید و تو فر کبابیش کنید یا با مقداری آب روی گاز آبپزش کنید...

آشپزخانه من بازدید : 821 شنبه 09 شهریور 1392 نظرات (0)


در قابلمه ای مناسب با حجم ماکارونی آب رو به جوش بیارید و وقتی که آب جوش اومد روغن و نمک بریزد و ماکارونی رو اضافه کنید. ماکارونی رو کمی بیشتر از حد معموا بپزید تا مغز ماکارونی کاملا نرم بشه. ماکارونی رو آبکش کنید و اجازه بدید تا سرد بشه...

آشپزخانه من بازدید : 638 یکشنبه 13 مرداد 1392 نظرات (0)

https://rozup.ir/up/khabarcom/Mykitchen/Pictures/food/salad-and-bread.jpg


آرد و مايه خمير را با هم مخلوط مي كنيم. بعد نمك را در نصف ميزان آب حل كرده و به خمير اضافه مي كنيم و بقيه آب را كم كم به آن اضافه مي كنيم تا خمير درست بشه...

آشپزخانه من بازدید : 693 یکشنبه 13 مرداد 1392 نظرات (2)


سیب زمینی ها را بپزید و بکوبید یا رنده کنید ، سیب زمینی ها را داخل کاسه ای بریزید و به آن 2 قاشق غذاخوری سس مایونز ، کره آب شده ، نمک و فلفل اضافه کنید و مخلوط کنید تا نرم و یکدست بشه ( دقت کنید باید یک خمیر منسجم داشته باشید )...

آشپزخانه من بازدید : 862 دوشنبه 07 مرداد 1392 نظرات (0)


هویج را پوست کنید و با رنده درشت رنده کنید.
خیار را پوست کنید و از طول ورقه های نازک کنید و بعد خلال خیلی نازک خرد کنید و دو سانت دو سانت برش دهید. (تقریبا شبیه جوانه ماش)...

آشپزخانه من بازدید : 364 دوشنبه 07 مرداد 1392 نظرات (0)


تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید ، نمک و فلفل اضافه کنید و با چنگال خوب بزنید تا تخم مرغ ها کف کنند.
درون تابه کمی کره بریزید ، حرارت گاز را ملایم کنید ، پس از داغ شدن کره تخم مرغ های زده شده را در کف تابه پهن کنید...

آشپزخانه من بازدید : 670 پنجشنبه 06 تیر 1392 نظرات (0)


ابتدا کره و نمک و شکر و آب را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید . حالا آرد را اضافه کرده و با یک قاشق چوبی مدام هم بزنید تا خمیر از قابلمه جدا شود .حالا حرارت را خاموش کنید و خمیر را به کناری بگذارید تا از ححرارت بیفته شود وقتی ولرم شد ، تخم مرغ ها را یکی یکی به خمیر اضافه کنید و خوب هم بزنید .یعنی تخم مرغ اولی را اضافه کرده خوب هم بزنید و بعد تخم مرغ دوم را اضافه کنید...

آشپزخانه من بازدید : 1009 شنبه 25 خرداد 1392 نظرات (0)


سس مايونز ، ماست چکيده و خامه را با هم مخلوط کنيد و آنرا به دو قسمت تقسيم کنيد.
در ظرفی مرغ خرد شده و پيازچه و گردوی خرد شده را با نيمی از سس مخلوط کنيد و آن را با نمک و فلفل مزه دار کنيد و کنار بگذاريد .
کناره های نان تست را با چاقو جدا کنيد و 4 ورقه از نان را کنار هم به صورت يک مربع قرار دهيد و روی آن را با نيمی از مخلوط مرغ که آماده کرده ايد بپوشانيد...

آشپزخانه من بازدید : 469 چهارشنبه 22 خرداد 1392 نظرات (0)


بادمجونها رو روی زغال یا تو فر و یا روی اجاق گاز کبابی میکنیم.بایدهر از گاهی هم بچرخونیم تا بادمجونها نسوزه و خوب هم بپزه و کبابی بشه.بعد پوست شونو میگیریم و با گوشت کوب خوب میکوبیم.برای پوره شدن بادمجونها میتونیم از گوشت کوب برقی و یا از دستگاه غذاساز استفاده کنیم...

آشپزخانه من بازدید : 599 شنبه 04 خرداد 1392 نظرات (0)


آرد رو توي كاسه ميريزيم،نشاسته ذرت رو اضافه ميكنيم،نمك و فلفل و بيكينگ پودر و تخم مرغ رو هم اضافه میکنیم و هم ميزنيم.
چون آردها استاندارد نيستن و سايز تخم مرغ هم استاندارد نيست بهتره با نصف ليوان شير شروع كنيد.البته ممكنه به ميزان شير بيشتري نياز پيدا كنيد.
كم كم شير رو اضافه كنيد تا غلظت مخلوط مثل "ماست هم زده" بشه...

آشپزخانه من بازدید : 1135 پنجشنبه 19 اردیبهشت 1392 نظرات (1)


خمیر را به قطر نیم سانتی‌متر روی سطح آردپاشی شده باز کنید و به صورت نوارهای باریک برش بزنید.
بعد قالب قیف رو چرب کنید و نوارهای خمیری رو  دور قیف بپیچید و روی قیف رو با قلم‌مو زرده تخم‌مرغ بمالید و در فر با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد بپزید

آشپزخانه من بازدید : 676 دوشنبه 26 فروردین 1392 نظرات (0)


تخم مرغ ها رو آب پز کنید و با رنده ریز رنده کنید.
خیارشور ها رو هم رنده کنید.
تخم مرغ رنده شده،خیار شور رنده شده و جعفری ریز شده رو با هم مخلوط کنیدو...

آشپزخانه من بازدید : 2063 شنبه 24 فروردین 1392 نظرات (0)

ابتدا چیپس را کف ظرف مورد نظر می ریزیم سپس سس مایونز و هزار جزیره و ۱ قاشق آب جوش و آویشن را خوب مخلوط می کنیم تا یک دست شود ونیمی
از آن را روی چیپس ها می ریزیم و...

آشپزخانه من بازدید : 342 دوشنبه 05 فروردین 1392 نظرات (0)


تخم مرغ آب پز شده رو با چاقو از وسط نصف کنید.
زرده های تخم مرغ رو جدا کنید و زعفرون دمکرده ، سس مایونز ، نمک و فلفل رو اضافه کنید و مواد رو حسابی هم بزنید تا کاملا یکدست بشه.

آشپزخانه من بازدید : 721 شنبه 28 بهمن 1391 نظرات (0)

کلم قرمز بافت سفتی داره بنابراین بهتره که برای این سالاد حسابی ریزخردش کنید. البته میتونید از رنده هم استفاده کنید.
گردو ها رو نگینی خرد کنید و همراه با دانه های انار به کلم اضافه کنید.

آشپزخانه من بازدید : 1717 شنبه 28 بهمن 1391 نظرات (1)

تمام مواد لازم برای کرپها، تخم مرغ، شیر، آب، کره، نمک و آرد را در یک مخلوط کن ریخته و کاملا مخلوط میکنیم تا به خوبی ترکیب شده و یکدست بشه. مواد
رو به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدیم.

آشپزخانه من بازدید : 1071 پنجشنبه 26 بهمن 1391 نظرات (0)


کدو بادمجان را بعد از شستن خرد کنید. بادمجان ها رو در آب و نمک غلیظ به مدت یک ربع قرار بدید تا تلخی بادمجانها گرفته بشه.
قارچ ها رو بشورید و خرد کنید . کمی آبلیمو به قارچ ها بزنید تا در حین سرخ شدن سیاه نشه.
هویج رو پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. کلم بروکلی رو هم همراه با ساقه های ظریفش ریز خرد کنید.

آشپزخانه من بازدید : 538 دوشنبه 23 بهمن 1391 نظرات (0)


اطراف نون های تست رو ببرید بعد نون ها رو نگینی خرد کنید ، سینی فر را چرب کنید نون های خرد شده را داخل سینی بریزید فر را روی 150 درجه بذارید و سینی را همراه نون ها به مدت 20 تا 30 دقیقه بذارید تا تست بشن.

آشپزخانه من بازدید : 969 دوشنبه 23 بهمن 1391 نظرات (0)

اول سیب زمینیها رو پوست میکنم و به قطعات کوچکتر خردشون میکنم بعد با دو قاشق سرکه و کمی نمک میزارم آیپز بشه.
مرغ رو هم با پیاز و ادویه و نمک میپزیم.خیارشور رو خیلی ریز خرد میکنیم . بعد ژامبون رو هم خرد کرده , نمک و شوید و سس مایونز و ماست به مواد اضافه میکنیم

آشپزخانه من بازدید : 502 دوشنبه 16 بهمن 1391 نظرات (0)


پیاز را خلال کنید و در کمی روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شود سیر له شده را اضافه کنید و تفت بدین. گوشت چرخ شده را اضافه کنید و تفت بدین کمی
زردچوبه تو این مرحله اضافه کنید.بعد از کمی تفت دادن رب را اضافه کنید. نمک و فلفل هم در این مرحله اضافه کنید و به اندازه یک فنجان آب بریزید و بذارید گوشتتون با حرارت ملایم بپزه و کاملا بدون آب بشه.( دقیقا مراحل تهیه مایه ماکارونی)

آشپزخانه من بازدید : 1168 دوشنبه 16 بهمن 1391 نظرات (1)

سیب زمینی ها رو پوست میگیریم و خرد میکنیم و میگذاریم چند دقیقه با آب و نمک کمی بپزه.دقت کنید سیب زمینی ها رو زیادنپزیدچون داخل فرهم مرحله پخت ادامه داره.هویج و سیب زمینی و نخود سبز و ذرت رو باهم مخلوط میکنیم...

آشپزخانه من بازدید : 303 شنبه 07 بهمن 1391 نظرات (0)

تخم‌ مرغ را آبپز کنید . برای جلوگیری از ترک خوردن تخم مرغ کمی نمک به آب آن اضافه کنید

سیب زمینی را بپزید . برای اینکه سیب زمین ها در حیت پخت ترک نخورند کمی پوست سیب زمینی ها را چرب کنید.

سیب زمینی و تخم مرغ آب‌پز را رنده ( یا خرد ) کنید.

آشپزخانه من بازدید : 452 شنبه 07 بهمن 1391 نظرات (0)


تخم مرغ رو با شير مخلوط کنید و نمك و فلفل بزنید ، آرد رو به تدريج اضافه کنید و مواد رو هم بزنید بعد روغن رو هم اضافه کنید برای اینکه مطمئن بشید مایه کرپ یکدست شده بهتره از صافی ردش کنید...

 

آشپزخانه من بازدید : 1540 سه شنبه 03 بهمن 1391 نظرات (0)


حمص یک پیش غذای خاورمیانه ایه و در تمام کشورهای عربی استفاده میشه . اصل این غذا لبنانیه ولی اونو توی همه کشورهای عربی میتونین ببینین .
این غذا رو بیشتر بعنوان مزه در کنار نوشیدنی ها و یا بعنوان پیش غذا قبل از سرو غذای اصلی قرار میدن و همراه با نان پیتا خورده میشه .

تعداد صفحات : 2

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 840
  • کل نظرات : 181
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 1830
  • آی پی امروز : 132
  • آی پی دیروز : 108
  • بازدید امروز : 423
  • باردید دیروز : 228
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,457
  • بازدید ماه : 4,536
  • بازدید سال : 36,448
  • بازدید کلی : 2,616,706
  • کدهای اختصاصی