لوبیا سبز ، کدو سبز ، ساقه کرفس ، هویج و سیب زمنی رو به یک شکل خرد کنید . میتونید همه رو کعبی یا نواری خرد کنید بعد همه این سبزیجات رو بخار پز کنید...
پياز داغ رو آماده کنید و گوشت رو همراه با پیاز و ادویه تفت بدید ، يك مقدار آب به گوشت اضافه کنید و اجازه بدید تا گوشت بپزه و آبش جمع شه.
قارچها رو اسلایس کنید و همراه با مقداری کره و آبلیمو با حرارت زیاد تفت بدید تا آب قارچ کشیده بشه بعد به گوشت اضافه کنید...
تخم مرغ ها رو تو ظرفی بشکنید و برای هم یک تخم مرغ یک قاشق شیر و نمک و فلفل و ادویه دلخواهتون رو خوب بزنید تا بافت تخم مرغ باز بشه.
برای ادویه میتونید از فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، پودر آویشن ، پودر سیر ، پاپریکا ... استفاده کنید...
اگه خمیرتون منجمده ، خمیر رو از فریزر در بیارید و بذارید تا از حالت انجماد خارج شه. برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه اینه که حداقل 12 ساعت قبل از استفاده ، خمیر رو از فریزر خارج کنید و بذارید تو یخچال تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شه ، این کار باعث میشه تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه بشه...
برای تهیه این بقچه ها از هر نوع موادی که با ذائقه اتون همخونی داره میتونید استفاده کنید.تو این دستور دو نمونه از این مواد رو براتون توضیح میدم...
کروتان تکه های مکعب شکل نونه كه كاملا برشته و ترد هستند. تکه ها ی نون در روغن تفت داده شده يا اينكه در فر تست ميشن كه نتيجه اش تيكه هاي بسيار سبك و ترد نونه كه در كنار غذاهاي مختلف سرو ميشه.
اسفناج ها رو بشورید و خرد کنید و بریزید تو یه قابلمه و بذارید رو حرارت ملایم . نیاز نیست آب اضافه کنید چون اسفناج آب میندازه وقتی اسفناج پخته شد حرارت رو بیشتر کنید تا آبش کاملا جمع بشه . بعد از سرد شدن حسابی اسفناج ها رو ساطوری کنید و بعد با ماست و نمک و روغن زیتون و کمی پودر نعنا و یک حبه سیر کوچک له شده بورانی رو آماده کنید...
برای درست کردن سیب زمینی و پنیر به سبک فست فودها قدم اول سرخ کردن سیب زمینی به سبک رستورانیه . برای این کار ابتدا سیب زمینی ها رو پوست گرفته و به صورت خلال های بزرگ مثل خلال سیب زمینی های تنوری های بیرون خرد کنید...
لوبیا رو از قبل چند ساعت خیس کنید و تو این فاصله چند بار آبش رو عوض کنید بعد تو یه قابلمه مناسب تا حدی روی لوبیا آب بریزید که روش رو بپوشونه ، لوبیا رو با یه مقدار کم نمک بپزید. بعد از اینکه لوبیا کاملا پخت آبکشش کنید و بذارید تا کاملا آبش بره...
سیب زمینی رو به هر روشی که دوست دارید کاملا مغز پخت کنید. اما خیلی بهتره که سیب زمینی کبابی بشه. میتونید بعد از شستن سیب زمینی رو تو ماکروفر بپزید یا بپیچید تو فویل و با چنگال سوراخش کنید و تو فر کبابیش کنید یا با مقداری آب روی گاز آبپزش کنید...
در قابلمه ای مناسب با حجم ماکارونی آب رو به جوش بیارید و وقتی که آب جوش اومد روغن و نمک بریزد و ماکارونی رو اضافه کنید. ماکارونی رو کمی بیشتر از حد معموا بپزید تا مغز ماکارونی کاملا نرم بشه. ماکارونی رو آبکش کنید و اجازه بدید تا سرد بشه...
این خمیر برای تهیه جوجه چینی ، قارچ سوخاری ، میگو سوخاری ، فیله ماهی سوخاری و کلا گوشتها و سبزیجاتی که زود پخته میشوند مناسبه.
آرد و مايه خمير را با هم مخلوط مي كنيم. بعد نمك را در نصف ميزان آب حل كرده و به خمير اضافه مي كنيم و بقيه آب را كم كم به آن اضافه مي كنيم تا خمير درست بشه...
سیب زمینی ها را بپزید و بکوبید یا رنده کنید ، سیب زمینی ها را داخل کاسه ای بریزید و به آن 2 قاشق غذاخوری سس مایونز ، کره آب شده ، نمک و فلفل اضافه کنید و مخلوط کنید تا نرم و یکدست بشه ( دقت کنید باید یک خمیر منسجم داشته باشید )...
هویج را پوست کنید و با رنده درشت رنده کنید.
خیار را پوست کنید و از طول ورقه های نازک کنید و بعد خلال خیلی نازک خرد کنید و دو سانت دو سانت برش دهید. (تقریبا شبیه جوانه ماش)...
تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید ، نمک و فلفل اضافه کنید و با چنگال خوب بزنید تا تخم مرغ ها کف کنند.
درون تابه کمی کره بریزید ، حرارت گاز را ملایم کنید ، پس از داغ شدن کره تخم مرغ های زده شده را در کف تابه پهن کنید...
ابتدا کره و نمک و شکر و آب را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید . حالا آرد را اضافه کرده و با یک قاشق چوبی مدام هم بزنید تا خمیر از قابلمه جدا شود .حالا حرارت را خاموش کنید و خمیر را به کناری بگذارید تا از ححرارت بیفته شود وقتی ولرم شد ، تخم مرغ ها را یکی یکی به خمیر اضافه کنید و خوب هم بزنید .یعنی تخم مرغ اولی را اضافه کرده خوب هم بزنید و بعد تخم مرغ دوم را اضافه کنید...
با داشتن قارچ و تعدادی سوسیس میتونید یک شام خوشمزه و یک پیش غذای عالی درست کنید...
سیرها را در روغن زیتون خیلی کم تفت بدید. در حد 2-3 دقیقه .
سیر رو بعد از خنک شدن با کره ای که به دمای محیط رسیده مخلوط کنید تا یکدست بشه...
سس مايونز ، ماست چکيده و خامه را با هم مخلوط کنيد و آنرا به دو قسمت تقسيم کنيد.
در ظرفی مرغ خرد شده و پيازچه و گردوی خرد شده را با نيمی از سس مخلوط کنيد و آن را با نمک و فلفل مزه دار کنيد و کنار بگذاريد .
کناره های نان تست را با چاقو جدا کنيد و 4 ورقه از نان را کنار هم به صورت يک مربع قرار دهيد و روی آن را با نيمی از مخلوط مرغ که آماده کرده ايد بپوشانيد...
بادمجونها رو روی زغال یا تو فر و یا روی اجاق گاز کبابی میکنیم.بایدهر از گاهی هم بچرخونیم تا بادمجونها نسوزه و خوب هم بپزه و کبابی بشه.بعد پوست شونو میگیریم و با گوشت کوب خوب میکوبیم.برای پوره شدن بادمجونها میتونیم از گوشت کوب برقی و یا از دستگاه غذاساز استفاده کنیم...
آرد رو توي كاسه ميريزيم،نشاسته ذرت رو اضافه ميكنيم،نمك و فلفل و بيكينگ پودر و تخم مرغ رو هم اضافه میکنیم و هم ميزنيم.
چون آردها استاندارد نيستن و سايز تخم مرغ هم استاندارد نيست بهتره با نصف ليوان شير شروع كنيد.البته ممكنه به ميزان شير بيشتري نياز پيدا كنيد.
كم كم شير رو اضافه كنيد تا غلظت مخلوط مثل "ماست هم زده" بشه...
خمیر را به قطر نیم سانتیمتر روی سطح آردپاشی شده باز کنید و به صورت نوارهای باریک برش بزنید.
بعد قالب قیف رو چرب کنید و نوارهای خمیری رو دور قیف بپیچید و روی قیف رو با قلممو زرده تخممرغ بمالید و در فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد بپزید
تخم مرغ ها رو آب پز کنید و با رنده ریز رنده کنید.
خیارشور ها رو هم رنده کنید.
تخم مرغ رنده شده،خیار شور رنده شده و جعفری ریز شده رو با هم مخلوط کنیدو...
ابتدا چیپس را کف ظرف مورد نظر می ریزیم سپس سس مایونز و هزار جزیره و ۱ قاشق آب جوش و آویشن را خوب مخلوط می کنیم تا یک دست شود ونیمی
از آن را روی چیپس ها می ریزیم و...
نان ها رو به شکل مستطیل برش بزنید .سبزی خوردن رو بعد از شستن بذارید کمنار تا آبش کامل گرفته بشه ، بعد خوردش کنید...
تخم مرغ آب پز شده رو با چاقو از وسط نصف کنید.
زرده های تخم مرغ رو جدا کنید و زعفرون دمکرده ، سس مایونز ، نمک و فلفل رو اضافه کنید و مواد رو حسابی هم بزنید تا کاملا یکدست بشه.
کلم قرمز بافت سفتی داره بنابراین بهتره که برای این سالاد حسابی ریزخردش کنید. البته میتونید از رنده هم استفاده کنید.
گردو ها رو نگینی خرد کنید و همراه با دانه های انار به کلم اضافه کنید.
تمام مواد لازم برای کرپها، تخم مرغ، شیر، آب، کره، نمک و آرد را در یک مخلوط کن ریخته و کاملا مخلوط میکنیم تا به خوبی ترکیب شده و یکدست بشه. مواد
رو به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدیم.
براي تهيه اين کاپها از خمير فيلو استفاده کنيد.
خميرها رو متناسب با قالبتون ببريد گرد يا مربع.
لابه لاي خمير ها رو با کره چرب کنيد...
سوسیس را لای خمیر گذاشته و به صورت رول بپیچید...
کدو بادمجان را بعد از شستن خرد کنید. بادمجان ها رو در آب و نمک غلیظ به مدت یک ربع قرار بدید تا تلخی بادمجانها گرفته بشه.
قارچ ها رو بشورید و خرد کنید . کمی آبلیمو به قارچ ها بزنید تا در حین سرخ شدن سیاه نشه.
هویج رو پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. کلم بروکلی رو هم همراه با ساقه های ظریفش ریز خرد کنید.
اطراف نون های تست رو ببرید بعد نون ها رو نگینی خرد کنید ، سینی فر را چرب کنید نون های خرد شده را داخل سینی بریزید فر را روی 150 درجه بذارید و سینی را همراه نون ها به مدت 20 تا 30 دقیقه بذارید تا تست بشن.
اول سیب زمینیها رو پوست میکنم و به قطعات کوچکتر خردشون میکنم بعد با دو قاشق سرکه و کمی نمک میزارم آیپز بشه.
مرغ رو هم با پیاز و ادویه و نمک میپزیم.خیارشور رو خیلی ریز خرد میکنیم . بعد ژامبون رو هم خرد کرده , نمک و شوید و سس مایونز و ماست به مواد اضافه میکنیم
کاهو رو بعد از شستن خرد و کنید صبر کنید تا کاملا آبش کشیده شه . کاهوی ریز شده رو تو یک کاسه بزرگ بریزید...
پیاز را خلال کنید و در کمی روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شود سیر له شده را اضافه کنید و تفت بدین. گوشت چرخ شده را اضافه کنید و تفت بدین کمی
زردچوبه تو این مرحله اضافه کنید.بعد از کمی تفت دادن رب را اضافه کنید. نمک و فلفل هم در این مرحله اضافه کنید و به اندازه یک فنجان آب بریزید و بذارید گوشتتون با حرارت ملایم بپزه و کاملا بدون آب بشه.( دقیقا مراحل تهیه مایه ماکارونی)
سیب زمینی ها رو پوست میگیریم و خرد میکنیم و میگذاریم چند دقیقه با آب و نمک کمی بپزه.دقت کنید سیب زمینی ها رو زیادنپزیدچون داخل فرهم مرحله پخت ادامه داره.هویج و سیب زمینی و نخود سبز و ذرت رو باهم مخلوط میکنیم...
تخم مرغ را آبپز کنید . برای جلوگیری از ترک خوردن تخم مرغ کمی نمک به آب آن اضافه کنید
سیب زمینی را بپزید . برای اینکه سیب زمین ها در حیت پخت ترک نخورند کمی پوست سیب زمینی ها را چرب کنید.
سیب زمینی و تخم مرغ آبپز را رنده ( یا خرد ) کنید.
تخم مرغ رو با شير مخلوط کنید و نمك و فلفل بزنید ، آرد رو به تدريج اضافه کنید و مواد رو هم بزنید بعد روغن رو هم اضافه کنید برای اینکه مطمئن بشید مایه کرپ یکدست شده بهتره از صافی ردش کنید...
حمص یک پیش غذای خاورمیانه ایه و در تمام کشورهای عربی استفاده میشه . اصل این غذا لبنانیه ولی اونو توی همه کشورهای عربی میتونین ببینین .
این غذا رو بیشتر بعنوان مزه در کنار نوشیدنی ها و یا بعنوان پیش غذا قبل از سرو غذای اصلی قرار میدن و همراه با نان پیتا خورده میشه .
تعداد صفحات : 2