loading...
آشپزخانه من
آشپزخانه من بازدید : 409 شنبه 16 دی 1391 نظرات (0)

ابتدا ژلاتین را با آب جوش مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم به حالت «بن ماری» قرار می‌دهیم تا ذرات ژلاتین در آب حل شود.
سپس در ظرفی خامه، شکر، وانیل را با هم خوب مخلوط نموده شیر و آب آناناس را نیز کم کم به مخلوط می‌افزائیم در این مرحله آناناس خرد شده و ژلاتین حل شده را به مواد اضافه کرده و هم می‌زنیم

آشپزخانه من بازدید : 339 چهارشنبه 08 آذر 1391 نظرات (0)

گوشت را بشویید ، چربی آن را جدا کنید و با یک چاقوی تیز ، آن را به صورت تکه های کوچک خرد کنید .
 گوشت ، آب و ادویه را به مواد داخل ظرف اضافه کنید و بگذارید تا به جوش آید . در ظرف را ببندید و بگذارید به مدت 5/1 ساعت داخل فر بپزد ، تا گوشت ترد شده ،و سبزیجات نرم شوند .

آشپزخانه من بازدید : 245 چهارشنبه 08 آذر 1391 نظرات (0)

همۀ مواد را پوست گرفته ، در یک آبکش بریزید . با آب سرد بشویید و آن ها را خرد کنید . سبزیجات خرد شده را همراه با شیر خشک در یک قابلمه بریزید و منتظر بمانید تا به جوش بیاید . سپس در آن را ببندید و مدت 20 دقیقه آن ها را با حرارت ملایم بجوشانید تا کاملاً نرم شوند .

آشپزخانه من بازدید : 275 چهارشنبه 08 آذر 1391 نظرات (0)

برای استفاده از ماکروویو ،سبزیجات را در ظرف مخصوص داخل ماکروویو بریزید و با 30 میلی لیتر شیر مادر یا شیر خشک مخلوی کنید . با سلفون روی آن را بپوشانید . روی سلفون سوراخی ایجاد کنید و با تمام قدرت (100درصد) به مدت 4 دقیقه برای پخت داخل ماکروویو قرار دهید

آشپزخانه من بازدید : 233 چهارشنبه 08 آذر 1391 نظرات (0)

شلیل یا هلو را از وسط نصف کنید ، هستۀ آن را در آورید . سپس پوست آن را بگیرید و خرد کنید . سیب و گلابی را نیز پوست گرفته ، هسته های آن ها را جدا کنید و به چهار قسمت کرده ، به صورت ورقه های نازک در آورید .

آشپزخانه من بازدید : 349 چهارشنبه 08 آذر 1391 نظرات (0)

گوشت بره را با آب سرد بشویید و چربی آن را جدا کنید و به صورت تکه های کوچک خرد کنید . شلغم زرد را پوست بگیرید و همراه با کرفس در یک آبکش بریزید و با آب سرد بشویید . آن ها را خرد کنید و در قابلمه بریزید .

آشپزخانه من بازدید : 235 چهارشنبه 08 آذر 1391 نظرات (0)

عدس را در آب سرد بشویید و دانه های سیاه را از آن جدا کنید .
 پیاز را خرد کرده ، همراه با عدس ف ادویه و آب در یک قابلمه بریزید .
 بگذارید به جوش آید . در ظرف را ببندید تا با حرارت ملایم به مدت 20 دقیقه بجوشد

آشپزخانه من بازدید : 353 چهارشنبه 08 آذر 1391 نظرات (0)



آرد و نمك را درون كاسه‌اي الك كرده، وسط آن را گود كنيد. تخم‌مرغ را در وسط آن بشكنيد و بعد نصف شير را اضافه كنيد، سپس خمير را 10 تا 15 دقيقه هم بزنيد تا صاف و يك‌دست شود و به مدت يك ساعت بگذاريد بماند.

آشپزخانه من بازدید : 359 چهارشنبه 08 آذر 1391 نظرات (0)

سیب زمینی ها بصورت آب بپز می پزیم،تخم مرغ آب پز را خرد میکنیم ،گوشت چرخ کرده را با پیازها و ادویه سرخ کرده ،پس از اینکه گوشت سرخ شد جعفری را درون مایه گوشت ریخته و یک تفت میدهیم

آشپزخانه من بازدید : 279 دوشنبه 06 آذر 1391 نظرات (0)

نان‌های گرد را نصف كنید و روی آن گردو بچینید. یك تكه پنیر هم روی آن بگذارید. می‌توانید كمی كارامل هم روی گردوها بریزید تا با ایجاد یك طعم شور و شیرین، صبحانه‌ای‌ خوشمزه داشته باشید.

آشپزخانه من بازدید : 261 یکشنبه 05 آذر 1391 نظرات (0)

نان ساندویچی ، پنیر گودا و گوشت سینه مرغ را به صورت مکعب های یک اندازه برش بزنید. مرغ ها را به همراه کمی روغن و پودر سیر و نمک در ماهیتابه ای کاملا بپزید.

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 840
  • کل نظرات : 181
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 1830
  • آی پی امروز : 1
  • آی پی دیروز : 137
  • بازدید امروز : 4
  • باردید دیروز : 469
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 4
  • بازدید ماه : 4,586
  • بازدید سال : 36,498
  • بازدید کلی : 2,616,756
  • کدهای اختصاصی