loading...
آشپزخانه من
آشپزخانه من بازدید : 480 پنجشنبه 25 مهر 1392 نظرات (0)


سبزی (تره، جعفری، گشنیز، شوید و سیر) رو پاک کرده، خوب بشورید و بگذارید تا آبش کاملاً بره و بعد سبزی رو خرد کنید.
یک قابلمه آب بذارید روی شعله تا جوش بیاد. برنج رو که با نمک از چند ساعت قبل خیس کردید، به روش معمول آبکش کنید و زنده تر از حالت معمول بردارید...

آشپزخانه من بازدید : 285 شنبه 05 اسفند 1391 نظرات (0)

کره را با کمی روغن زیتون داخل تابه آب کنید، سیرها را خرد کنید و داخل تابه بریزید و تفت دهید تا بوی سیر بلند شد (نباید سیرها خیلی سرخ بشه چون سفت میشه) میگوها را اضافه کنید و 2-3 دقیقه هر طرف میگو را سرخ کنید و جعفری خرد شده و آبلیمو را اضافه کنید...

آشپزخانه من بازدید : 316 شنبه 05 اسفند 1391 نظرات (0)


پیازها را خرد کنید و کمی تفت بدید تا پیاز ها سبک بشه و خیلی کم طلایی بشه ، تو این مرحله میگو ها رو اضافه کنید و همراه با پیاز تفت بدید .حدود 3-4 دقیقه میگو ها رو سرخ کنید تا تغییر رنگ بده ، بعد فلفل دلمه ای خرد شده رو اضافه کنید ...

آشپزخانه من بازدید : 243 دوشنبه 30 بهمن 1391 نظرات (0)


برای اینکه میگوها را داخل مواد بخوابونید، پیاز را رنده کنید و آب آن را جدا کنید(به تفاله هاش کاری نداریم).زعفران و روغن زیتون و نمک وفلفل و پودرزنجفیل را به آب پیاز اضافه کنید.میگو اصولا تُندش خوشمزه تره پس حتما فلفل قرمز بریزید...

آشپزخانه من بازدید : 726 دوشنبه 16 بهمن 1391 نظرات (0)


ابتدا شکم ماهي را برش داده و محتويات آن را خارج کرده و ماهي را خوب تميز کرده مشوریم و آن را خشک میکنیم و نمک وفلفل میزنیم.
کره را داخل يک بشقاب کوچک مناسب گذاشته و به مدت 30 ثانيه با قدرت 100% داخل مايکروفر قرار میدیم. کمی آب زعفران آب نارنج و کره آب شده رو با هم مخلوط میکنم روی سطح ماهی رو کاملا با این مایه آغشته میکنم...

آشپزخانه من بازدید : 370 دوشنبه 11 دی 1391 نظرات (0)

فيله كامل ماهي را به 4 قسمت تقسيم كنيد و داخل يك ديس لبه دار بچينيد .

در يك كاسه جداگانه ، آبليمو ، زعفران و نمك و فلفل را مخلوط كنيد ، هم بزنيد تا كاملا يك دست شوند .

با يك قلموي تميز ، از مخلوط آبليمو و زعفران هر دو روي ماهي ها را پوشش دهيد . و بعد باقيمانده مخلوط را روي ماهي ها بريزيد .

آشپزخانه من بازدید : 293 دوشنبه 11 دی 1391 نظرات (0)

https://rozup.ir/up/khabarcom/Mykitchen/Pictures/food/Orange-Citrus-Trout-1.jpg

 

ماهي ها را كه بهتر است در اندازه متوسط انتخاب شوند ، بعد از پاك كردن و شستن ، داخل آبكش بگذاريد تا كمي آب اضافه آنها چيده شود ، سر و دم ماهي را بعد از اينكه كمي خشك شد با قيچي ببريد و از شكافي كه در شكم ماهي ايجاد كرده ايد ( براي تميز كردن داخل ماهي ) ماهي را باز كنيد و روي تخته كار بگذاريد .

آشپزخانه من بازدید : 348 شنبه 09 دی 1391 نظرات (0)


برای پاک کردن میگو، سر و دم میگو رو با چاقو جدا کنید.پوستش رو بگیرید و با چاقو پشت میگو شکاف ایجاد کنید و روده اش روخارج کنید.
میگوهای پاک کرده رو اول به مدت 1 ساعت تو مخلوط آبلیمو ، نمک ، فلفل و پودر سیر بخوابونید تا مزه دار بشه.

آشپزخانه من بازدید : 348 سه شنبه 30 آبان 1391 نظرات (0)

https://rozup.ir/up/khabarcom/Mykitchen/Pictures/food/Shivid-Polow-8.jpg

بعد از پاك كردن ميگو در يك قابلمه تا دو سوم آب + يك قاشق چايخوري نمك و دو قاشق غذا خوري سركه بريزيد و بگذاريد كاملا بجوشد . ميگو ها را داخل آب در حال جوش بيندازيد و بعد از اينكه كمي صورتي رنگ شدند آنها را آب كش كنيد و بگذاريد سرد شوند .پياز را نگيني ريز خرد كنيد و در تابه اي كمي روغن بريزيد و تفت دهيد تا طلايي شود ، سير را رنده كنيد و به پياز اضافه كنيد و همراه زرد چوبه كمي تفت دهيد و بعد ميگو ها را اضافه كنيد و خوب دو طرف ميگو را تفت دهيد .

آشپزخانه من بازدید : 238 یکشنبه 28 آبان 1391 نظرات (0)

http://khabarcom.persiangig.com/Elham%20Ebrahimi/image/Food/115.jpg

برای تهیه این غذا، ابتدا فیله ماهی را با كمی نمك، زردچوبه و آب به مدت پنج دقیقه پخته و بعد تیغ‌های آن را جدا كرده و با پیاز چرخ می‌كنیم.

نخود خیس‌خورده را پخته و آن را نیز چرخ كرده همه مواد را با هم مخلوط می‌كنیم

آشپزخانه من بازدید : 1089 یکشنبه 28 آبان 1391 نظرات (0)

شکم ماهی را می توان با ادویه جات و سبزیجات معطر و رب نارنج و آب نارنج و لیموترش و پوست لیموترش و رعفران و گردو و کشمش و زرشک و دانه انار و رب انار و پیازداغ , نمک و فلفل و زنجبیل و گشنیز یا شوید و شنبلیله و ..... کره و آلو و آلبالو و آلوچه و رب آلوچه و عصاره تمرهندی و سیر و ... .... پر کرد و سپس در روغن سرخ و یا در فر تنوری و یا روی آتش منقل کباب کرد .

آشپزخانه من بازدید : 427 یکشنبه 28 آبان 1391 نظرات (1)


براي راحت جدا كردن اسكلت و استخوان هاي ماهي ، بعد از پاك كردن آن ، ماهي را از شكم برش بزنيد و روي تخته پهن كنيد . با قسمت پهن چاقو ، از پشت روي بدنه ماهي فشار بياوريد و بعد ماهي را برگردانيد و اسكلت ماهي را همراه استخوان هايش به راحتي جدا كنيد . فقط مواظب باشيد كه گوشت ماهي تكه تكه نشود .

آشپزخانه من بازدید : 513 سه شنبه 23 آبان 1391 نظرات (0)

http://khabarcom.persiangig.com/Elham%20Ebrahimi/image/Food/13.jpg

 

قليه ماهي معروف ترين خورش شهرهاي جنوب ايران است که اصولا با چلو ساده سرو ميشه.براي قليه ماهي سنگسر، راشگو، سرخو، سُبيتي، هامور، زمين کن و سوکيلا مناسب است؛ حلواي سياه هم ميشه استفاده کرد.از ميان ماهيهاي شمال فقط اُزون برون توصيه شده. ولي اولين و بهترين گزينه فيله سنگسر است. در صورتيکه از ميگو به جاي ماهي استفاده کنيد به آن قليه ميگو گفته ميشود.

آشپزخانه من بازدید : 2937 دوشنبه 22 آبان 1391 نظرات (1)



فيش اند چيپس غذاي معروفه انگليسيهاست. در واقع حکم فست فود را داره که از ترکيب چيپس سيب زميني و ماهي درست شده.
برای درست کردن این غذا ، ماهي رو داخل مخلوط آرد و آب و بيکينگ پودر ميزنند و داخل حمام روغن سرخ ميکنند و چيپس هم به روشهاي مختلف چيپس نازک يا کلفت داخل روغن يا فر گريل ميکنند.

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 840
  • کل نظرات : 181
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 1830
  • آی پی امروز : 110
  • آی پی دیروز : 108
  • بازدید امروز : 236
  • باردید دیروز : 228
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,270
  • بازدید ماه : 4,349
  • بازدید سال : 36,261
  • بازدید کلی : 2,616,519
  • کدهای اختصاصی