loading...
آشپزخانه من
آشپزخانه من بازدید : 3054 دوشنبه 07 بهمن 1392 نظرات (0)

\"\"

جوجه کباب عربی

سینه مرغ 2 عدد
ماست 2 لیوان
سس مایونز 3 قاشق غذاخوری
پیاز 2 عدد متوسط
آبلیمو
روغن زیتون
نمک و فلفل و پودر زیره سیاه
قارچ و فلفل دلمه ای در صورت تمایل
سیخ چوبی

طرز تهیه:

فیله مرغ رو صورت جوجه کبابی ( مکعب شکل ولی تو سایز کوچک ) خرد کنید و از روز قبل تو مخلوط روغن زیتون ، ماست ، مایونز ، پیاز خلال شده ، آبلیمو ، نمک و فلفل و پودر زیره بخوابونید . رنگ این کباب سفیده پس نیاز به زردچوبه یا زعفران نداره.
سخ های چوبی رو چند ساعت تو آب خیس کنید تا رطوبت غذا رو در حین پخت جذب نکنه.
مرغ ها رو به سیخ بکشید . کف تابه نچسب رو با روغن مایع چرب کنید و مرغ ها رو با حرارت ملایم سرخ کنید . چون بافت مرغ ها خیلی لطیفه خیلی زود میپزه.
در صورت تمایل میتونید برای بین مرغها از قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده استفاده کنید.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 840
  • کل نظرات : 181
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 1830
  • آی پی امروز : 125
  • آی پی دیروز : 108
  • بازدید امروز : 351
  • باردید دیروز : 228
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,385
  • بازدید ماه : 4,464
  • بازدید سال : 36,376
  • بازدید کلی : 2,616,634
  • کدهای اختصاصی