loading...
آشپزخانه من
آشپزخانه من بازدید : 319 دوشنبه 30 بهمن 1391 نظرات (0)

شکلات گردوئی

مواد لازم :

شکلات تخته ای 100 گرم
بیسکویت ساده پودر شده 220 گرم
گردو خرد شده 50 گرم
شیرعسلی 400 گرم ( 1 قوطی )
شکلات سفید یا سیاه برای کاور روی شکلات 200 گرم

طرز تهیه:

شکلات تخته ای رو روی حرارت بخار آب ذوب کنید ، شکلات آب شده رو با بیسکویت پودر شده ، گردوی خرد شده و شیرعسلی مخلوط کنید و از مخلوط به اندازه 1 ق چ بردارید و تو دستتون گرد کنید ، اگر خیلی سفت بود با کمی شیر شلش کنید.
گلوله ها رو روی سینی که با فویل پوشوندید بذارید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار بدید تا فرم بگیرند.
بعد شکلات سفید یا سیاه رو برای کاور روی گلوله ها آب کنید و به اندازه یک قاشق روی گلوله ها بریزید ، میتونید روی توپها رو با گردوی خرد شده یا با رنگ شلات متضاد کاور تزیین کنید مثلا اگر کاورتون سیاهه شکلات سفید رو آب کنید و داخل قیف بریزید و روی شکلاتهای سیاه رو تزئین کنید.
اگه میخواید با شکلات سفید روی شکلات سیاه نقش بزنید شکلات سیاه نباید خشک بشه یعنی سریع تا شکلات سیاه رو ریختید با قیف چند ردیف خط با شکلات سفید بکشید و با یه خلال دندون در جهت عمود بر خطها یکبار از بالا به پایین و یکبار از پایین به بالا بکشید.
بعد بذارید شکلاتها خشک بشند و از فویل جداشون کنید و اضافه های شکلاتها رو بگیرید.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 840
  • کل نظرات : 181
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 1830
  • آی پی امروز : 120
  • آی پی دیروز : 108
  • بازدید امروز : 305
  • باردید دیروز : 228
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,339
  • بازدید ماه : 4,418
  • بازدید سال : 36,330
  • بازدید کلی : 2,616,588
  • کدهای اختصاصی