رولت حلوا
حلوای آرد گندم رو درست کنید.
بعد از آماده شدن حلوا ، حلوا رو با یه کارد بلند روی یک ورق نون میکادو به ضخامت 1 تا 2 میل پهن کنید. اگه نون میکادو گیرتون نیومد و مجبور شدید نون بستنی بخرید ، حتما قبل از اینکه حلوا رو روی نون پهن کنید پشت و روی نون رو نمدار کنید . یعنی اینکه دستتون رو توی یه ظرف آب فرو کنید و بعد بپاشید روی نون. مواظب باشید زیاده روی نکنید که نون خمیر نشه.
بعد آروم مثل رولت نون رو بپیچید. برای اینکه رولت هاتون خوب در بیاد چند تا نکته رو رعایت کنید ، اول اینکه حلوا باید روغن خوبی داشته باشه. دوم اینکه کمی شل برش دارید. سوم اینکه داغ داغ بپیچیدش. اگه حلوا از حرارت افتاده بود ، وسط کار دوباره حلوا رو گرم کنید.
بعد از اینکه رولت ها رو پیچیدید توی یخچال ( یا اگه عجله دارید توی فریزر) قرار بدید تا خوب ببنده. بعد که کاملا سفت شد با یه چاقوی تیز برش بزنید.
چون نون میکادو ترده و کره توی حلوا بسته خیلی راحت و تمیز برش میخوره.