سمبوسه با خمیر یوفکا
مواد لازم:
گوشت چرخ كرده 200 گرم
سيب زميني آب پز 3 عدد
پياز 1 عدد
جعفري 3 قاشق غذاخوري
نمك، زردچوبه و فلفل به مقدار كافي
خمیر یوفکا به تعداد لازم
طرز تهیه:
اگه خمیرتون منجمده ، خمیر رو از فریزر در بیارید و بذارید تا از حالت انجماد خارج شه. برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه اینه که حداقل 12 ساعت قبل از استفاده ، خمیر رو از فریزر خارج کنید و بذارید تو یخچال تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شه ، این کار باعث میشه تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه بشه و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته رو از فریزر خارج کنید و در دمای محیط قرار بدید و روی بسته یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شه . نباید بسته رو کامل باز کنید.
پياز داغ رو آماده کنید و گوشت رو همراه با پیاز و ادویه تفت بدید ، سمبوسه معمولا تُنده ، ولي شما مقدار فلفل رو طبق ذائقه اتون اضافه كنيد و يك مقدار آب درون به گوشت اضافه کنید و اجازه بدید تا گوشت بپزه و آبش جمع شه.
سيب زميني پخته رو رنده كنید و با جعفري خرد شده به گوشت اضافه کنید. در صورت تمايل مي توانيد از قارچ هم استفاده كنيد.
یک ورق از خمیر یوفکا را بردارید و سطحش رو با قلم مو به کره ذوب شده آغشته کنید ، بعد خمیر رو از عرض دو قسمت کنید ( باید دو تا نوار مستطیل شکل داشته باشید ) ، کمی که مواد سرد شد ، در ابتداي نوار، از مايه سمبوسه روي خمیر بذارید و به شكل سمبوسه بپیچید.
در ظرف گودي روغن بریزید و وقتي داغ شد، سمبوسه ها رو سرخ کنید.یا روی کاغذ روغنی روی سینی فر بذارید و بذارید تو فر تا طلایی بشه.
براي سبزي سمبوسه مي توانيد از سبزي هاي معطر استفاده كنيد. همين طور اگه از يك قاشق غذاخوري تخم گشنيز هم استفاده کنید ، خوشمزه و معطر ميشه.
مخلفات داخل سمبوسه رو میتونید مطابق سلیقه اتون تغییر بدید. میتونید از انواع سبزیجات ، میگو ، مرغ ، سوسیس و کالباس و همینطور پنیر پیتزا همراه با مواد استفاده کنید.
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب
اطلاعات کاربری
لینک دوستان
آرشیو
آمار سایت
کدهای اختصاصی