رول قارچ و جعفری
مواد لازم برای تهیه مواد میانی:
قارچ درشت خورد شده 8 عدد
جعفری خورد شده 2 قاشق غذا خوری
اویشن 1/4 قاشق چای خوری
ارد 2 قاشق غذا خوری
خامه 1/4 پیمانه
پنیر پیتزا رنده شده 1/4 پیمانه
نمک و فلفل
پودر سیر
کره 3 قاشق غذا خوری
مواد لازم برای تهیه خمیر:
خمیر مایه 1 قاشق غذا خوری
شکر 1 قاشق چای خوری
روغن مایع 2 قاشق غذا خوری
ارد به مقدار لازم
اب ولرم 3/4 پیمانه
طرز تهیه:
خمیر مایه رو با شکر مخلوط میکنیم و با 1/4 اب ولرم میزاریم به مدت 15 دقیقه تا خوب ترش و کف کنه بعد بقیه آب رو اضافه میکنیم.
بعد کم کم ارد رو اضافه میکنیم و ورز میدیم تا یه خمیر نرم بدست بیاد خمیر رو گوله کنید و اطرافش رو با 2 قاشق روغن اغشته به روغن کنید.
روی خمیر رو با یک حوله بپوشونید و بزارید یه جای ولرم به مدت 45 دقیقه تا خمیرتون ور بیاد و حجمش 2 برابر بشه.
قارچ رو درشت خرد کنید و درون ماهی تابه بریزید و حرارت را زیاد کنید و با کره تفت بدید بعد پودر سیر و نمک و ارد رو اضافه کنید.مواد رو تفت بدید بعد جعفری
خرد شده و اویشن رو اضافه کنید و در آخر خامه و پنیر را اضافه کنید فلفل سیاه بپاشید و زیر حرارت را خاموش کنید.
خمیر را با وردنه نازک باز کنید و به شکل مستطیل برش بدید و مقداری از مواد قارچ را داخل خمیر بزارید و هر دو سر خمیر را به هم برسانید رول کنید.
درون ماهی تابه مقداری کره اب کنید و هر طرف خمیر را سرخ کنید و بعد از پخت برش بزنید.
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب
اطلاعات کاربری
لینک دوستان
آرشیو
آمار سایت
کدهای اختصاصی