loading...
آشپزخانه من
آشپزخانه من بازدید : 519 شنبه 24 فروردین 1392 نظرات (0)

رول قارچ و جعفری

مواد لازم برای تهیه مواد میانی:
قارچ درشت خورد شده 8 عدد
جعفری خورد شده 2 قاشق غذا خوری
اویشن 1/4 قاشق چای خوری
ارد 2 قاشق غذا خوری
خامه 1/4 پیمانه
پنیر پیتزا رنده شده 1/4 پیمانه
نمک و فلفل
پودر سیر
کره 3 قاشق غذا خوری
مواد لازم برای تهیه خمیر:
خمیر مایه 1 قاشق غذا خوری
شکر 1 قاشق چای خوری
روغن مایع 2 قاشق غذا خوری
ارد به مقدار لازم
اب ولرم 3/4 پیمانه
طرز تهیه:
خمیر مایه رو با شکر مخلوط میکنیم و با 1/4 اب ولرم میزاریم به مدت 15 دقیقه تا خوب ترش و کف کنه بعد بقیه آب رو اضافه میکنیم.
بعد کم کم ارد رو اضافه میکنیم و ورز میدیم تا یه خمیر نرم بدست بیاد خمیر رو گوله کنید و اطرافش رو با 2 قاشق روغن اغشته به روغن کنید.
روی خمیر رو با یک حوله بپوشونید و بزارید یه جای ولرم به مدت 45 دقیقه تا خمیرتون ور بیاد و حجمش 2 برابر بشه.
قارچ رو درشت خرد کنید و درون ماهی تابه بریزید و حرارت را زیاد کنید و با کره تفت بدید بعد پودر سیر و نمک و ارد رو اضافه کنید.مواد رو تفت بدید بعد جعفری
خرد شده و اویشن رو اضافه کنید و در آخر خامه و پنیر را اضافه کنید فلفل سیاه بپاشید و زیر حرارت را خاموش کنید.
خمیر را با وردنه نازک باز کنید و به شکل مستطیل برش بدید و مقداری از مواد قارچ را داخل خمیر بزارید و هر دو سر خمیر را به هم برسانید رول کنید.
درون ماهی تابه مقداری کره اب کنید و هر طرف خمیر را سرخ کنید و بعد از پخت برش بزنید.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 840
  • کل نظرات : 181
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 1830
  • آی پی امروز : 125
  • آی پی دیروز : 108
  • بازدید امروز : 349
  • باردید دیروز : 228
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,383
  • بازدید ماه : 4,462
  • بازدید سال : 36,374
  • بازدید کلی : 2,616,632
  • کدهای اختصاصی